סרטים ..

danistar

New member
סרטים ..

ראיתי אתמול והיום שני סרטים ב DVD . "נשיקה צרפתית" ( מג ראיין וקלווין קליין ) ו "יום בהיר אחד ( ג´ורג´ קלוני ומישל פיפר האחת והיחידה ) . כמו שאומרת הגחלילית קלישאות קלישאות אבל כשאני חושב מעבר לסרט על צורות החיים הראשונה בצרפת והשניה בארה"ב רק אז אני מבין שיש גם צורה אחרת לחיות . הסרט הראשון מתחולל בצרפת ומכיל בתוכו נופים מדהימים מהמדינה הזו . כשאתה רואה כיצד בכםפר הקטן אנשים אוכלים ושותיים בשלווה ונהנים מכל המוגש לשולחן ( הכל מגבינות , בשרים וכלה ביין ) וכיצד החיים הפשוטים הללו בגידול יין נותנים כל כך הרבה חשק .. אני פשוט מרחם עלינו כאן בכבשן שלנו . אפשר גם אחרת. הסרט השני מתרחש בניו יורק וגם שם למרות כל הרגש הבלאגן , העירוניות החיים כל כך שונים .. למה אי אפשר לחיות ככה בארץ הלא נורמלית שלנו .

לפני כמה חודשים

היינו בקוסטה בראבה (ברצלונה). מאוד מבינה על מה אתה מדבר. מצאתי את עצמי יושבת וחושבת בקנאה רבה על אותם אנשים שהדאגה היחידה שלהם בחיים היא האם מחר ירד גשם או שמא השמים יהיו בהירים. ואני כבר לא מדברת על אוסטרליה ששם בכלל כמעט ואין דאגות... טוב, נו, למעט אולי מה לאכול... אח... מקווה ומצפה לימים טובים יותר ואולי אפילו נטולי דאגות (הייתכן??? כאן, אצלנו???)

danistar

New member
אור יקרה

אני הייתי בברצלונה ( חלק מטיול בן שבועיים לספרד ) , חייתי בארה"ב חצי שנה ( דאלאס טקסס ) והייתי בטיולים גם באיטליה ושוויץ. אני יודע שאפשר אחרת. אני לא מטיל ספק בזה שכאן זה מקומנו אבל למה לחיות כמו צוענים ?? למה לאכול אחד את השני ?? מתי אנשים כאן יבינו סוף סוף ?? תנו לחיות בארץ הזאת !!

הי, הי, היי../images/Emo61.gif

אלה הם סתם הגיגים, מחשבות וזכרונות שעלו לי בעקבות דבריו של דניסטאר. אני נשארת כאן! בטוב וברע!!!

חן (*_*)

New member
אופסססס... דני, אני חושבת שאתה דורך

על יבלת או שתיים. נושא החיים בארצינו הקטנה, לעומת חיים בארצות אחרות בתבל, הינו נושא טעון. לגבי עצמי, מכיוון שאנחנו מכירים היטב, אתה וודאי יודע, שסרטים עם נופים מדהימים, תמונות, אני מאוד אוהבת לראות. גם לטיולים בחו"ל, אני אוהבת לצאת. אך לחיות?????????? למרות כל החסרונות של ארצינו, (ואני מוצאת בה גם המון מעלות), לחיות אני בוחרת בארץ ישראל !!!|סדגש פטריוטית שרופה,
(מה לעשות? יש גם כאלה)

חן../images/Emo24.gif

אהבתי מאד את התגובה שלך. איך שאני "מת" על אנשים שיוצאים לשבוע לאיזה מקום וחוזרים מוקסמים מהשלווה.. רק שוכחים,שזה נורא,נורא,משעמם. מטבענו,אנו משתוקקים לדברים,שבאותו הרגע-לנו חסרים. זה שמרעיש לו-לשקט זה שדומם לו-לרעש אם לחיות,אז רק כאן עם כל הרע,אך גם הטוב והאמיני..יש גם הרבה מאד טוב.

למעלה