סרטים איך מעבירים סרטים לאייפוד טאצ'? זה צתריך להיות בקידוד מסוים? ואם כן איך משנים קידוד? :)
Y y55 New member 29/3/08 #1 סרטים איך מעבירים סרטים לאייפוד טאצ'? זה צתריך להיות בקידוד מסוים? ואם כן איך משנים קידוד?
S sinister dragula New member 30/3/08 #6 איזה בעסה. איזה בעסה זה לכתוב תגובה ארוכה ומושקעת, לתת קישורים, ובאמת להשקיע, ולגלות שמישהו כתב את זה קצר יותר, יעיל יותר, ומהר יותר. איזה בעסה.
איזה בעסה. איזה בעסה זה לכתוב תגובה ארוכה ומושקעת, לתת קישורים, ובאמת להשקיע, ולגלות שמישהו כתב את זה קצר יותר, יעיל יותר, ומהר יותר. איזה בעסה.
S sinister dragula New member 30/3/08 #8 הנה קישור: בחלון שייפתח תכניס את המילה Videora. www.google.com
S sinister dragula New member 30/3/08 #10 כי הוא צריך דחיפה לכיוון הנכון. אם נא נבעט אותו לכיוון הנכון, הוא לא יתחיל ללכת. כל מסע מתחיל בצעד קטן אחד.
כי הוא צריך דחיפה לכיוון הנכון. אם נא נבעט אותו לכיוון הנכון, הוא לא יתחיל ללכת. כל מסע מתחיל בצעד קטן אחד.
S sinister dragula New member 30/3/08 #12 לא לא, בייב, אני פשוט רשע. אני לא מוכן לתת לאנשים קישורים למקומות שהם יכולים למצוא בעצמם.
פ פבלנד New member 31/3/08 #16 כן גם אני מעדיף לתת בעיטה לכיוון בנכון ולא להאכיל בכפית לתוך הקיפה ואחר כך גם לנגב את התחת ןזה ככה אני למדתי ועדיין לומד פה המון רק לפני 3 חודשים הייתי "צעיר" ן"פעור" פה עכשיו אני סתם "צעיר", יצאתי קצת מה"הלם"
כן גם אני מעדיף לתת בעיטה לכיוון בנכון ולא להאכיל בכפית לתוך הקיפה ואחר כך גם לנגב את התחת ןזה ככה אני למדתי ועדיין לומד פה המון רק לפני 3 חודשים הייתי "צעיר" ן"פעור" פה עכשיו אני סתם "צעיר", יצאתי קצת מה"הלם"
« «¥ Dark Angel ¥» New member 30/3/08 #14 למה? לי עבד עם ג'ודיקס :X אבל שניתי את הסוג קובץ של הכתוביות כמו שיש במדריך