חח סבבה
J jenngirl New member 26/6/06 #82 אתן בכלל יודעות מי זה ג'וליאן../images/Emo82.gif מקמהון?! [ואל תלכו לגוגל לחפש ]
I IkMfNiY New member 26/6/06 #90 כריסטאן מניפ טאק ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif כה, טוב, גם ממכושפות P: יעל
מ ממממור New member 26/6/06 #101 אוווווווו../images/Emo99.gif קול הפרק שהוא מת היה אחד הגרועים בסדרה!
J jenngirl New member 27/6/06 #106 זה לא ג'וליאן מקמהון../images/Emo82.gif זה ג'ייסון בר. והוא שיחק בסרט "הטינה" [סרט גרועעע] וב"רוזוול". ג'וליאן מקמהון שיחק במכושפות ובניפ טאק כמו שנאמר.
זה לא ג'וליאן מקמהון../images/Emo82.gif זה ג'ייסון בר. והוא שיחק בסרט "הטינה" [סרט גרועעע] וב"רוזוול". ג'וליאן מקמהון שיחק במכושפות ובניפ טאק כמו שנאמר.
א איילת מפיק ודי New member 25/6/06 #58 חחח איזה צחוקים הייתי בבלוק בסטר בדיוק היום ואין בכלל סרטים קיטשים, ראינו את הכול. למישהו פה יש להמליץ לי על סרט איכותי? ואגב סרט טוב חדש (יחסית זה התרסקות וזוג משמיים. השני קיטשי, הראשון לא.
חחח איזה צחוקים הייתי בבלוק בסטר בדיוק היום ואין בכלל סרטים קיטשים, ראינו את הכול. למישהו פה יש להמליץ לי על סרט איכותי? ואגב סרט טוב חדש (יחסית זה התרסקות וזוג משמיים. השני קיטשי, הראשון לא.
A a Warming Sign New member 25/6/06 #63 קראש../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif איזה סרט איכותי *חתימה*