סרטים שחורים!

מכירה כאלו וכאלו.

לצערי, אני עוסקת בזה יום-יום. מאות אלפי המובטלים כוללים בתוכם הרבה מאוד אנשים שיכולים לצאת לעבוד. ושאף אחד לא אחראי לזה שהם לא עובדים, חוץ מהם. הם אפילו לא מוכנים לחפש עבודה.

כן אדם בן 50

להקים חממות מחדש.. להתחיל להשקיע 10 שנים בחקלאות שלו.. עד שתניב פירות. ואיפה הם יחפשו עבודה כשהם לא יודעים אפילו איפה הם יגורו? די להתכחש, אין פתרון לאף מתיישב. אפילו לא פתרון זמני. לא למגורשי נווה דקלים, לא למגורשי עצמונה, לא למגורשי קטיף, לא למגורשי נצרים, לא למגורשי נצר חזני, לא למגורשי גני טל, לא למגורשי גדיד, ולא לאף מגורש אחר. ואיך מורים שמתחילים לעבוד, כן, צוות מורים שמתחילים ללמד מחדש אותה קבוצת ילדים שלימדו קודם, מקבלים מכתב תודה על התנדבותם? ייקח זמן אבל בסופו הם ימצאו עבודה, הם כן ישקמו את עצמם מהמצב שנכפה עליהם. אבל לכפות עליהם את המצב, ולו למספר חודשים, זו בושה! ושלא תעז להשוות אותם לאותם מובטלים שכבר שנים נמצאים במצבם. כי אני מכירה את אלה ומכירה את אלה!

די לקשקש

מעטים מהמתנחלים היו חקלאים. כללללללללללללל המתנחלים שפונו נמצאים בדיור זמני, אם זה בקראוילות, בתי מלון ומי שבחר ללכת בלי המדינה ולישון באוהל עושה זאת. אז כבר אמרנו למי את יכולה לזרוק את השקרים שלך? אל תגידי לי מה להעז ומה לא, נתחיל בזה. אני לא משווה אותם, כי המובטלים לא מקבלים אגורה מהממשלה והמתנחלים קיבלו מיליונים. אז את יודעת מה? אני הראשון שיקום ויאמר שהגיע למתנחלים לקבל פיצויים גבוהים. אבל זהו נגמר, שלא יחשבו לחיות ככה על חשבון אנשים עובדים.

חבל"ז.. אתה לא יודע

הם אפילו מחלקים לכל מי שעזר במאבק מרוב הדולרים. גועל נפש, אפילו פתרון זמני אין להם. לחברות שלי אין מיטה לישון עליה. אין מכונת כביסה שאפשר לשים בבית שאין, אין מטבח לחתוך בו את הירקות לארוחת ערב. ולצערי, גם כסף כדי להשיג את כל זה אין. וגם אם היו מקבלים כסף, תאמין לי שזה לא מעניין אותם. הם אינם אנשים רדודים שכל מעשיהם בחיים הם רדיפת בצע והבל.

One Echoe

New member
אני אישית

מכיר מורה אחת שגרה באוהל רק בשביל לקבל כסף. אבל טוב נו, זה בטח מקרה קיצוני(?)

adishu

New member
האנשים הללו הפכו את השטחים

לעגל הזהב. איבדו את הכיוון של מה שבאמת חשוב בחיים. הסגידה לאדמה באה במקום ערכיים חשובים באמת. אז עכשיו הם מקריבים עצמם על מזבח השטח שהפסידו.

spoop

New member
אני גם עצובה,יותר נכון רותחת מכעס

אבל אני לא בקטע של סרטים שחורים. כי עם כעס אי אפשר לנצח כלום! צריך להוסיף עוד סרט כתום לאוטו ועוד דגל ישראל ליד. צריך להמשיך לדבוק בדרך שלנו,ולא משנה כמה ינסו להפוך אותנו לחיות אדם-אנחנו חייבים להמשיך. יגידו שאנחנו פאנטיים,שיגידו שאחנו חארות,זה לא צריך להזיז לנו... הרי אנחנו יודעים שאנחנו צודקים,שאנחנו לא בהמות,יגידו מה שיגידו. סרט שחור?לא חושבת...

spoop

New member
תן לי לנחש

אתה מהמצודדים בחיות האדם שהובילו את המהלך העלוב הזה? ולא אני לא.

mosht1

New member
הדרך שלכם זו הדרך של כל העם היהודי

רק צריך לקחת בחשבון ש. אם הבית שלך בא על חשבון של הרס בית או מניעת בית של מישהו אחר: 1. המישהו הזה יתקומם ועשוי לבצע הרג מיותר בתוכנו. 2. לחלק נכבד מעם ישראל זה מציק מבחינה מצפונית לכן זה גורם לפילוג בעם.

spoop

New member
והמצפון לא מציק שזורקים משפילים

ורומסים 1,000+ משפחות מהבית?

mosht1

New member
פליטי גוש קטיף משלמים את המחיר

של מדיניות יהירה, חוסר התחשבות וניצול של אוכלוסיה שונה, נחותה. אחמד, ערבב את הטיח, אחמד וסתום את הפה.

spoop

New member
מה אתם רוצים מהם???

שיאהבו את הערבים אחרי כל הפצמרים והקאסמים? אחרי כל הנרצחים? די נו באמת.

הוא ימשיך לפגע כל עוד נשב בתל אביב

ביפו, בחיפה, ביהודה ובשומרון. הרג מיותר יהיה כל עוד אנחנו קיימים. הכי נכון היה לומר: אין יהודים אין פיגועים. כי אנטישמיות- זה לא רק אצל ערבים.

למעלה