סרטים שחורים!

boy love08

New member
סרטים שחורים!

זה הטרנד החדש של חזית יהודית לאומית.היום הכינו כמות ראשונה של 150 אלף סרטים..וכן דגלים שחורים עם כיתוב בכתום "לא נשכח לא נסלח" !!

Bronx Bomber

New member
אני לא אוהב את הצבע השחור.

אולי תנסו צבע אחר. מה לא בסדר עם הסרטים הכתומים? אני עדיין משאיר אותם על הרכב שלי.

Borg1

New member
כן כבר ראיתי משהו בסיגנון!

זו היתה תמונה של ילד פלסטינאי מחופס למחבל מתאבד! שני הילדים באותם גילאים... זה לא אותו ילד, אני מקווה? או קיצוניים ומחבלים פשוט שוחרים אותו לטובת הפירסום תפיסת העולם המעווטת שלהם?

Bronx Bomber

New member
רואים שיש לך רגשי אשמה. בהסכמי

אוסלו הבאתם לנו את המתאבדים. כדי לטהר את עצמכם אתם מטילים את האשמה על יהודים שכל אשמתם הייתה ליישב את ארץ ישראל. תתביישו לכם.

spoop

New member
חחחחח חולה נפש.

תן לי להבין,אתה משווה תמונה של תינוק עם בגדים כתומים עם כיתוב:"גוש קטיף" שזה במקרה ישוב(ז"ל) במדינת ישראל,לילד שמחופש למחבל?

Borg1

New member
תגובות למה?

לזה שהם הכינו 150 אלף סרטים שחורים? לא, אין תגובות, אך יש המלצות! שכל אחד מהם יקח כמה סרטים, יקשור אחד לשני ויתלה את עצמו איפשהו במקום שקט וחסר אנשים, זה, נראה לי, השימוש הכי יעיל לסרטים שהכינו!

OMER G17

New member
פחחחחחח...

תהיו בריאים....אני כל כך שמח שאני לא חלק מהציבור הזה...

KsE

New member
שחור זה דום מטאל

גנבים

hornyman73

New member
דולרים דולרים

וילה וולוו. דולרים דולרים. בוא ניקח עוד דולרים...לא קיבלנו עוד כלום, נבכה עוד קצת...נבנה אוהל בכיכר המדינה בשביל המצפון. לא קיבלנו כלום עדיין... איכסה, זה לא הכסף...הכסף זה כלום, זה כלום. דולרים, זה של גויים, זה טריפה. זה של גויים, איכסה, דולרים...של גויים..רק מיליון שני מיליון, עוד מיליון...עוד ג'יפ, עוד וילה, קצת לעסק ולמזוזה. נחליף מזוזות.

למעלה