סרטים רבותי סרטים...

• פותח הנושא neko
  • פורסם בתאריך

neko

New member
סרטים רבותי סרטים...

לכבוד פסח, אתר השיטה שלנו החליט לעשות נקיון פסח, ומשום מה כחלק מהניקיון להעלות את כל הסרטים על הסרבר. אז כל מי שתהה איך נראה פאק-מיי, או איך אפשר להלחם עם טאי-צ'י, הנה הזדמנות. וכהרגלי, אם כבר אני פותח הודעה בנושא, הנה אתר מעולה ובו למעלה מ1000 סרטים של אמנויות לחימה סינית (בעיקר ספורטיבית, אבל יש גם טאי-צ'י וכד'). אז יאללה, למי עוד יש סרטים מומלצים?

Pyongwon

New member
נחמד, אבל אי אפשר לראות!

לפחות לא אצלי. יש לך של טאקוונדו - נוק אאוטים וכו'? ראית? יודע איפה? אל תסתכל עליי, אינני יודעת איפה הם. אני חדשה בעניין של מחשבים! חג שמח, ג'ס.

twc

New member
הכל אפשרי...

הסרטים הם בפורמט wmv. בשביל לראות אותם צריך windows media player (מיקרוסופט, כמובן). ניתן להורדה למשל כאן.

neko

New member
סרטוני TKD, הנה כמה שנתקלתי

בהם (בקישורים למטה). נ.ב: התאמן איתנו בקונגפו כפ"ס חניך צעיר שלך, רון, דאן 2. מה קורה איתו? למה הוא לא כותב כאן?

saragon

New member
שאלה לרן

איך אני יכול לראות קובץ בפורמט mov? אם אתה יודע, צרף קישור תודה מראש יואב

Pyongwon

New member
יש לי מדיה פלייר, אבל או שהוא

בחופשת הפסח או שהוא ישן או שהוא צריך להיות משהוא אחר. ולא, אי אפשר לראות קבצים. באסה...

אולי דרוש מקודד

ואני מדגיש *אולי*. הנפוץ בפורמטים הוא פורמט AVI, דורש מקודד DIVX. בכל מקרה, כדי לפבדוק באחד מהפורומים הרבים לתמיכה טכנית בתפוז.

fusion boy

New member
איך אני משיג מקודד DIVX?

למישהו יש אולי קישור? חיפשתי הרבה בגוגל ולא מצאתי משהו שגרם לזה לעבוד על המחשב...

אתה לא רוצה מקודד, אתה רוצה מפענח

הכי פשוט - הסר כל שהתקנת עד כה והתקן klite. זו חבילה מלאה. ראה בלינק המצורף (לחבילות המובילות בתחום)

mov הוא פורמט של אפל. נגן quicktime

ניתן להורדה חינם מהאתר של אפל ינגן קבצי mov.

Pyongwon

New member
כן, הוא תותח רציני.

כן, בטח מתאמן! כעת עסוק עם בגרויות וכו'. מותק של בחור!

neko

New member
תמסרי לו ד"ש, תגידי לו שיהיה נחמד

אם יקפוץ לבקר אצלינו פעם במכון המרכזי בפ"ת...

למעלה