סרטים רבותי סרטים

nitzano

New member
סרטים רבותי סרטים

כמה עדכונים: (מוקדש לבייבי יי) ג'ט לי הוציא שני סרטים חדשים. האחד WAR והשני WARLORDS. עוד לא יצא לי לצפות בהם אבל הנה טריילרים. בקרוב יצא סרט נוסף בו ישתף פעולה עם ג'קי צ'אן (הממלכה האבודה). כמובן שסרטים אלה מופיעים בסין בDVD עוד לפני שמסיימים לצלם אותם..
כך שאעדכן אתכם על תוכנם ברגע שיתאפשר לי.

Tonjin

New member
עוד פעם הגמד הזה...?

תספר לבייבי שלג'ט לי יש בעייה ממשית להופיע בסרטים באורך מלא...

nitzano

New member
זה לא חוכמה לקרוא לו מאותגר גובה כשאתה בחו"ל

יש אנשים שמתכננים לחזור לארץ מתישהו. אתה רוצה שאני אסתבך?!

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אין בעיה, תמשיך ככה

הוא לא גמד, הוא פשוט מרוכז ודחוס יותר! אבל תמשיך, נו פרובלמה...יגיע היום שאתה תבוא לביקור...

נשמה!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תודה!!!
נטע הביאה לי מהפיליפינים די וי די עם איזה 12 סרטים שלו, פעם שעברה שהיא הגיעה לביקור. עכשיו עוד שניים חדשים, מגניב

NetaSher

New member
Brain wash

!I just finished two weeks of watching about 20 Jet Lee movies...brain washed I am ...Noa next time i'll bring more than 12 The good thing about the Philippines DVD's is that we get them straight from China
. Jet Lee was even here a month ago shooting a commercial. I was thinking of going over and taking pictures for my sister but it was in an Island far far away...

../images/Emo88.gif../images/Emo190.gif../images/Emo123.gif סטופ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עד כאן, זהו
אתה לא כותב יותר מילה על ג'ט לי. אתה לא יורד יותר על ג'ט לי. אתה לא צוחק יותר על ג'ט לי!!!
טונג', אני מודעת לעובדה שאתה ממש רחוק ממני, ולכן אני לא יכולה למשוך לך בקוקו. אבל, וכאן יש אבל גדולללללל!!! לא רחוק ממך יש לך את אחותי
אם תגיע לארץ, יש לך כאן אותי
אתה באמת רוצה להסתבך עם ה -
Cat sisters

Tonjin

New member
קטונתי מלהגיב בקשר לג'ט לי (או שאולי להיפך?)

מה גם שאם Nickelstickz בצד שלי אז אני רגוע לחלוטין, ובשביל אבטחה בארץ יש לי את השפגן..

תראה

Nickelstickz לא ממש בארץ, אתה יודע... השפגן???? למרות שהוא בגדול בצד שלך, לא הייתי כ"כ מהמרת על עזרה ממנו....במיוחד כשאני שם
. כמה
וכמה
בנורמה, ואני מסודרת
.

Tonjin

New member
תשמעי...

גם אחותך לא ממש בארץ, את יודעת... והשפגיסט הוא אחד מקומץ קטן של אנשים שאני סומך עליהם בעיניים עצומות, אל תנסי אותנו... למרות שבאמת עם תזמיני אותנו לכמה המבורגרים ובירות בנורמה כנראה שנוותר לך (ואפילו נבקש שיביאו כסא ילדים בשביל ג'ט...)

נראה קטלני../images/Emo67.gif

קודם כל תודה רבה על העידכון ועל הקישורים
אני זוכר שראיתי ראיון עם ג'ט לי בו הוא אמר של "fearless" יהיה סרטו האחרון עם אקשן ואמנויות לחימה, ושהלאה הוא יעשה יותר סרטים פילוסופים... יש למישהו מושג למה הוא שינה את דעתו והחליט להמשיך לשחק/לעשות ב/את הסרטים המגניבים שלו? אהבתי את שני סוגי הסרטים, אני אפילו לא יכול להגיד איזה מהם נראה לי יותר כי שניהם כל כך שונים זה מזה, ועם זאת שניהם נראים מעולה
אני משער שסרט משותף של ג'קי צ'אן וג'ט לי יהיה משהו קטלני ביותר. יהיה מעניין נורא לראות את שניהם משתפים פעולה. שוב תודה רבה
לב.

nitzano

New member
עוד המלצה חמה

הרגע סיימתי לצפות בסרט flash point בכיכובו של דוני יאן (אני חושב שזה שמו האנגלי). דוני שיחק את לוחם החנית בסרט גיבור. מאד אהבתי את השימוש שלו בהטלות (ג'ודו) והמון עבודת קרקע (ג'וג'יטסו ברזילאי?) מעבר לעבודת ידיים מרפקים וברכיים, דבר שמייחד אותו משאר השחקנים בסרטי אמנויות הלחימה הסיניות. לדעתי הוא יהיה אחד הכוכבים הבאים בתחום סרטי אמנויות הלחימה. את הרע משחק שותו שחקן ששיחק את אביו של חואו יואן ג'יה (ג'ט לי) בסרט fearless . עלילת הסרט : את מי זה בכלל מעניין! מי שרוצה עלילה איכותית בסרטי אמנויות לחימה שיצפה בסרטים יפנים. כאן העלילה היא רק ההפסקה למנוחה שבאה בין קטעי האלימות. שווה צפיה !

למעלה