סרטים רבותיי סרטים

janejungle

New member
סרטים רבותיי סרטים

אז ככה אני שבוע שני עם אייפוד ולא נפרדת ממנו לרגע ולכל מי שחושב שלתת לחפץ שם זה לא בוגר.. הוא סתם אנאלי חסר רגישות... והנה העיקר.. יש לי כבל שאני משתמשת בו לראות תמונות מהמצלמה הדיגיטלית בטלויזיה החיבור שלו מתאים לאיפה שהאוזניות נכנסות באייפוד.. השאלה שלי היא כזאת בהנחה שאני מורידה קובץ סרט לאייפוד (מיני לא פוטו) האם אני יכולה לחבר אותו לטלויזיה ולראות את הסרט ואם לא עם אותו הכבל אז אך? ואה...green monster rock!!! lol סתם... תודה מראש...

AGENT SHESH

New member
לא.

המעבד של האייפוד לא מספיק חזק בשביל לצפות בסרטים. במערכת האייפוד לינוקס רצו להוסיף וידאו, אבל גילו שזה פשוט יהיה איטי בטירוף, אז ויתרו על זה..

finding nemo AB

New member
באמת רעיון טוב...

מה חסר רגשות בלא לקרוא לIpod שלי שם? ובאמת יכול להיות שווה עם היו עושים שזה תומך בסרטים... אבל באמת אם אני מנסה לחבר את הipod הרגיל או מיני (לא הפוטו) למחשב עם הכבל שjanejungle ציין אני יכול לראות את התמונות מהiPod? (לiPod שלי קורים IP)

GoatGuy

New member
לשלי קוראים אדוארד

ותמיד אמרתי שאם היה אפשר לנצל את כל הנפח הזה לאכסון סרטים וצפייתם על גבי הטלוויזיה זה היה מדהים - אבל אני מניח שבשביל זה צריך מעבד חזק יחסית, שיוכל גם להציג על גבי הטלוויזיה באיכות טובה וגם לנגן את הסרט עם אודיו והכל בלי להתחמם ולהשרף. ואז זה דורש גם אמצעי קירור בטח - וספק אם האייפוד יכל היה להשאר קטן ושקסי כמו שהוא עם הפונקציות האלה.

למעלה