סרטים רבותיי, סרטים.

עמיתוש

New member
סרטים רבותיי, סרטים.

יכול להיות שעשיתי את זה פעם (לא במובן הזה חברים, אני עדיין בתול בעניין הזה
), כי זה נושא מאוד מאוד פופולרי.. אבל. החלטתי - אני הולך להביא לכם.. להראות לכם... לכתוב לכם.. הדברים הצפויים בסרטים. בכל סוג סרט וסרט. ולמרות שאני עדיין לא התחלתי, אני יודע שזה הולך להיות קשה ואני אשקיע מחשבה.. אז תגיבו. במיוחד אנשים שבד"כ לא מגיבים לכאלה דברים *שיעול* נעמה *שיעול*
. אני אכתוב בלשון זכר/נקבה תלוי מה נפוץ יותר, אז תמיד תתחשבו גם במין השני
. נתחילה? סרטי אימה - כלל בטוח: הגיבורה לא מתה. לא משנה מה - היא לא. גם היא תחטוף כדור, יחתכו אותה, יקצצו אותה או יפציצו אותה בכמות של כל הנשק שהפציצו את עיראק, היא תישאר חיה. ואפילו עם איפור. כלל בטוח 2: הגיבורות המשניות – מפגרות. כולן מטומטמות רפות שכל. כן כן, קראתם נכון. מה לעשות – אם הבלש יתקשר אליהן להודיע שהרוצח נמצא בבית, הן ירוצו לבית *יום אהבה קטלני*, אם הן יודעות שמסתובב רוצח חופשי בעיירה שמאוד רוצה לרצוח אותן, הן יפנו זמן לה*דיין עם החבר *צעקה*, ילכו עם עקבים בחניון כדי שהרוצח ישמע אותן, ואם הן ישמעו רעש מוזר (תמיד אחרי שמישהו קרוב אליהן נרצח) – הן גם ילכו לבדוק מהו. אה, ולרובן יש זוג מאוד גדול וסיליקוני של מלונים שהן קוראות לו "חזה טבעי". סצינות צפויות – 1. מסיבה מלאת סקס שבה רוצחים וקוצצים את כולם. 2. סצינת החניון. 3. סצינה בבאר. 4. סצינה בבי"ס/קולג'/עבודה. 5. סצינת המטבח *שבה לרוב הרוצח אוהב להשתמש ב- סכין המבטח, יאמי*. סרטי נעורים - מינינג - סטייל "אמריקן פאי", "רוד טריפ", "קלולס", "יומני הנסיכה"... דמות משנית שחורה *כוּשית אם לא להיות politicly correct* - מה שלא מופיע באמריקן פאי *ואני סוגד על זה* אבל בהרבה סרטי נעורים אחרים, תמיד הכוכבת הראשית היא לבנה. אה, וגם כל שאר הצוות. תמיד.. איפשהו תהיה דמות שחורה, כדי שלא יתלוננו על הסרט כמפלה חברתית. הדמות כמובן לא תדבר הרבה, ואם תדבר, רק תעזור לכוכב/ים הראשיים בסרט. ועל זה אומר - המף. הסצינה בשדה התעופה (או, סצינת הפרידה שבסוף מתברר כסצינת הנשיקה מלאת הלשון) – הסצינה, בה הכוכב/ת הראשי/ת מגלה לפתע פתאום שהוא מאוהב, ואינו יכול להתקיים ליד אהובה/תו. כמובן שאז יש את הריצה המהירה לשדה התעופה, שם באופן ממש אבל ממש לא צפוי, ת/יתפוס אותה בזמן *רגע לפני העלייה למטוס* וידביק לה נאום מדהים על אהבה, כולל נשיקה כ-נ"ל. אה, וגם בסרטים האלה (ובעצם בכל שאר הסרטים, אבל כאן זה הרבה יותר מרשים, כי השחקנים הם יותר צעירים..) כולם, אבל כולם – יפים. בואו נגיד שהמשפט המוכר "אל תסתכל בקנקן אלא מה שיש בתוכו" לא קיים בסרטים האלו, כי אין שום קנקן פגום. בכלל לא צריך להסתכל פנימה.. והרשו לי לומר גם על זה – המף
. סרטי פעולה - גם כאן, הגיבור לא מת. רק שכאן, לא רק שהוא לא מת מהתחמקויות רצח, אלא גם הוא מבצע פעלולים שבואו נגדיר אותם בכך שלהגדיר אותם כלא מציאותיים – תהיה מחמאה. הוא יורה באיזה 30 מיליון אנשים בזמן נסיעה על אופנוע ומסוק מעליו ונשאר ללא פגע *משימה בלתי אפשרית, 1 או 2, כבר לא זוכר*, רודפים אחריו 80,000 רוטווילרים וגם כמה אנשי ביטחון עם מחליקי סקי על מנוע והוא מצליח להרוג את כולם, ועוד להזכר לעלות על מכונית גבוהה באמצע סופת שלג+זיתים ופטריות כמובן, רצוי במשלוח *שקריים אמיתיים*. הקיצר - לוני טונס, אבל לא מצוייר. הגיבור, תמיד יצטרך להגן/לצפות/לעזור/להרוג אישה, או שהיא צריכה להרוג אותו, וכמובן, בין השניים תתפתח אהבה ממששש לא צפויה, שתכלול סקס חושני להחריד שיגרום לכמה אקסטרה פרומונים לומר שלום ולא להתראות לגופכם היקר. איכשהו, באופן מפתיע ומוזר תמיד יופיעו הערבים/המאפיה האיטלקית כאויב. מדי פעם גם תהיה מאפיה ספרדית *שיעול* המומחה *שיעול*. סרטי ילדים - סטייל סרטי חני נחמיאס/ציפי שביט בשירים לוהטים כמו "נר לי דקיק", "והיא שעמדה", "יונתן הקטן". משום מה, הבדרניות ששרות את השירים, נראות כאילו לקחו כמה כדורי מרץ לפני השידור, או שפשוט שתו way יותר מדי קפאין בבוקר. הן יפזזו בריקודים ובמחולות מפחידים/מוזרים ביותר. טוב נו, אפשר להתנחם שאחרי זה, הילדים שלכם יהיו מוכנים בכיף לראות סרטי אימה, כי הסרטים האלו כופלים אותם בפחד. סרטי בורקס - סטייל כל סדרת אסקימו לימון, גבעת חלפון אינה עונה, אלכס חולה אהבה. טוב, כאן אין יותר מדי מה להרחיב. בעיקר – הרבה הורמונים. אח"כ בא החלק של ההומור הנמוך *אבל מצחיק איכשהו* של צביעת משחת שיניים על ילדים, עוגות לפרצוף ודייסות לראש. כמובן כמובן, שתמיד יהיה את הפרסי/רוסי או שניהם ביחד, שיגרום לצחקוקים רק בגלל המבטא. כמובן שתמיד יתעללו בהם, ולראות אותם צועקים ועצבניים עם המבטא, אפילו מגביר יותר עם הצחקוק. אה, ושכחתי להזכיר ש"בחורות ערומים, זה כולרע". זהו. סיימתי, *הלוואי שהייתי גומר
* ואני מאוד מאוד מקווה שאהבתם. אז כפי שכתבתי בהתחלה, בבקשה ממכם – תגיבו.
– בתודה, אגף הגבייה.

איש מוכשר אתה!

כל הכבוד
אהבתי מאוד זה ממש ממש נכון!!!!!! אשכרה כל מילה! חחחחחחחחח כמה עצוב שיש את כל הכללים האלה וכבר בקושי יש רעיונות חדשניים לסרטים.. התאור שלך על סרטי פעולה ממש הזכיר לי סצינות מג'יימס בונד שראיתי לפני כמה חודשים פחחחחחחחח
מזכיר לי שאני צריכה לקחת סרטים מהבלוקבאסטר
יש שם איזה מיליון ואחד סרטים שאני רוצה לראות.....
ואגב, אני ממליצה לכולכם על הסרט "קוראים לי סאם" פשוט מותק של סרט (עזבו, התאהבתי בשון פן [אולי כי הוא אוהב את הביטלס כל כך
] די, אני מדברת יותר מדי עמית-קבל
ו
אין כמו הקטלוגים שלך!!!!!!!!!

QuEeN oF mE

New member
חחחחחח..../images/Emo6.gif

וואלה,באמת הכל נכון.. חח..והסרטי פעולה הכירו לי את פייבאק שראיתי ביום שבת ובכלל את כל סרטי הפעולה האלה.. בקיצור,היכו את הגיבור,היכו את הרגליים שלו בפטיש..(אאוץ'),קשרו אותו בתא מטען,אבל הוא בכל זאת הצליח לפוצץ אותם,לצאת מהתא מטען ועוד לנהוג! חחח..נחמד.. כל הכבוד עמית!

דיתוּש

New member
שווה... לאללה שווה!

תגובה אחת יש לי- די להיות כזה חרמן!!!
הממ, תראו מי שמדברת... בכל מקרה, אחלה בחלה [או כמו שאני אוהבת לכתוב-באךלה] קטלוג! שווה ביותר, מגניב ביותר, מצחיק ביותר... ואני יודעת שזוהי חופשה, אבל מה עם קיטלוג על מורים? אומנם עשו את זה כבר אלף אלפי פעמים, אבל אני רוצה אחד כזה! זה יכול להיות מצחיק ביותר...

למעלה