סרטים מדובבים

OrlyNL

New member
סרטים מדובבים

רוצים לדבר קצת על סרטים? תפקידים שאהבתם במיוחד, תפקידים שחלמתם לדבב, שחקנים מוצלחים במיוחד, סרטים שאהבתם באופן כללי, אוהבים סרטים מדובבים? לא אוהבים? קדימה - לדון!

tiky2

New member
אני מתה על סרטים מדובבים...

אבל רק אם הם מצויירים. אחרץ- כל הקטע של הסרט הולך... חבל!

IndigoChild1

New member
בעקרון..

אאני מעדיף את הדיבוב המקורי של הסרט אבל אם כבר אז מאוד אהבתי את בוב ספוג ! תמיד רציתי לדובב שם :פ

Bar391

New member
טוב אז ככה......

.אני אוהבת יותר לשמוע סרטים באנגלית ובשפת המקור אבל אני חייבת להגיד שהסרטים של דיסני מדובבים בצורה ניפלאה !! כל השחקנים שם מוכשרים ומדבבים מצורה מממש מממש טובה !!!(טוב אחרת לא היו לוקחים אותם חיחי) ואני הייתי מתה לדבב את מלודי מבת הים הקטנה 2 ...וממ יש עוד תפקיד שאני נורא הייתי רוצה לדבב אבל זה לא סרט ובכלל לא דיבבו אותו עוד - מהסידרה kids next door את הילדה שהיא מספר 3 ....מקווה שאתם מכירים , גם יש לי קול דומה לשלה חיחי ... :) !

chen010189

New member
לי יש חלום עם דמות רעה

לדבב אחת כזו, או לגלם (הרי אני גם משחקת). זה נראה מעניין

chen010189

New member
אוקיי

דמויות שאהבתי מאוד במהלך החיים שלי: פיטר פן (לא המקורי, ההוא מערוץ 11), הבת של המכשפה (פיטר פן, ערוץ 11), ג'סי (פוקימון), מיסטי (פוקימון), דרטניאן (שלושת המוסקיטרים), סופר פיג. כרגע לא עולים לי עוד. אלו גם דמויות שהייתי רוצה לדבב... בעיקרון הסדרות שאהבתי בעיקר היו גם הסדרות המצוירות שגדלתי עליהם מערוץ 11 בחדר של חני, יותר מאוחר היו 3 סדרות נוספות שאהבתי יותר מכולם והן: סופר פיג, פוקימון ודיג'ימון. בקולנוע אהבתי מאוד את הסרטים של פוקימון, את מולאן ו.. נו. שמות ברחו לי מהראש. אבל מולאן היה אחד הסרטים היפים יותר. אני גם אוהבת את שרק 1 ו-2. אני מאוד אוהבים סרטים מדובבים, אני נהנית יותר לצפות במקוריים. חוץ מפיטר פן שאני מעדיפה את זה שבערוץ 11, נדמה לי שרותי הולצמן דיבבה אותו. והדיון הזה הזכיר לי שאמרתי לבר שאני רוצה לראות ג'וניפר לי בשביל לשמוע את מיה (ומי עוד אמר שהוא מדבב שם מהפורום?) אז אני אלך לי, לראות ולהתכונן למבחן בתקשורת שיש לי מחר. וויש מי לאק. ובהצלחה לכל הנבחנים היום בנ.ל.ס. מחזיקה לכם אצבעות.

אוקיקי

New member
../images/Emo9.gif

סרטים מדובבים מצוירים אני אוהבת לראות (בד"כ) אבל דיבוב של סרטים מצולמים זה מעצבן, בעיקר אם שמעת קודם את הגירסא המקורית
... כרגע ראיתי מדגסקר, ואמנם ראיתי קודם את הגירסא המדובבת אבל הדיבוב של מלך הלמורים ממש טוב! אהבתי גם את מלך האריות (בעיקר את הדיבוב של סקאר והצבועים), מולאן הראשון, בת הים הקטנה הראשון ו..טוב, יש הרבה. אני לא אוהבת שמחליפים את הקולות לדמויות, זה משנה את הדמות לגמרי אחרי שמתרגלים לקול שלה.

miaBaby

New member
האמת שתמיד שנאתי סרטים מדובבים...

לא סבלתי את זה. בגלל זה סקרן אותי להכנס לתחום...לדעת איך לשפר את זה. עכשיו אני כבר מבינה שאי אפשר... זה פשוט לא המקור : /

avi 88

New member
אין על סרטים מדובבים ../images/Emo13.gif !!

ובקשר לשאלה תפקיד שהייתי רוצה לעשות, אני חושב שהייתי שמח לעשות את סימבה ממלך האריות!!

OrlyNL

New member
או! שלום לך באמת ../images/Emo13.gif

חשבתי עליך היום. ראיתי ג'וניפר וחשבתי על זה שמזמן לא ביקרת בפורום (כן, כן, אני יודעת שאין לך אינטרנט ובלגנים...)

miaBaby

New member
כן..אין אינרטנט...

אבל אני קיימת ;) ומתגעגעת..בא לי לדפוק ביקור באולפן...כשאני סופית אסיים את כל העבודות שלי ויהיה לי ימבה זמן

chen010189

New member
חיחי בדיוק מה שאורלי אמרה...

הבטחתי לבר לראות ג'וניפר לי למרות שקל לי לפספס כי אני לומדת עד שעות מאוחרות בעיקר בשביל לשמוע אותך בתור ג'וניפר לי ואת בר בתור הדמויות האורחות (לא זוכרת מי עוד אמר פה שהוא מדבב שם) נחמד לראות אותך פה...
אפילו שאת לא מכירה אותי
(חן,18,מחיפה)

miaBaby

New member
יאללה יהיו עוד שידורים חוזרים...

בשעות אחרות ויצא לך לראות את מי שבא לך... ונחמד לראות גם אותך..למרות שאני לא מכירה אותך D:

miaBaby

New member
וקצת פרגון לשחקנים כי שחכתי...

דיבובים טובים לסרטים בישראל... כל מה שליאור חלפון נוגע בו.. הוא עשה את החמור בשרק 1 ושרק 2 ואת הדוב בחברים על הכוונת... ב-2 התפקידים הוא מצחיק בטירוף ממש כמו באנגלית... ויורם יוספסברג גם תותח על בסרטים... הסרט שהכי לאחרונה הוא הפציץ בו זה גם, בחברים על הכוונת, בתור איאן הצבי הרע או משהו... תפקיד גאוני... בנאדם קורע

שירלי317

New member
מעדיפה דיבוב מקורי אבל..

תמיד מעדיפה דיבוב מקורי, גם כי הרבה יותר כיף לי באוזן לשמוע אנגלית, והדיבוב המקורי הרבה יותר דובק לעלילה, הרבה פעמים דיבוב עברי יוצא קצת צולע, עצוב אבל אין מה לעשות, בעיקר בגלל התרגום עצמו. בכל אופן, כמובן שדיסני זה חלומי, ודווקא הדיבוב של אלאדין למשל לא רע בכלל, כנ''ל חתולים בצמרת שזה דיבוב חביב. הסדרות המצויירות הנוסטלגיות, כמו נילס ואווזי הבר, גברת פלפלת, פופו, הדרדסים (הישנים), פוני קטן, מוש השור, בינבה, בולי, שלושת השדונים, היתקליף, אוטובוס הקסמים, אנימאניאקס וכל שאר הסדרות שכולם אוהבים וגדלו עליהן.... כל אלו, הסדרות הותיקות והישנות, משום מה הן הרבה יותר מוצלחות מבחינת דיבוב בניגוד להרבה סדרות קצת יותר חדשות כמו פוקימון, ווינקס, הובוס וכל שאר האנימה החדשות יותר. בעיקר בתרגום עצמו שמאוד מאוד משפיע לפי דעתי על האפקט של הדיבוב, לא משנה עד כמה המדובב מוכשר, אם התרגום צולע ולא מביע את מה שהדיבוב המקורי מביע, בשבילי כל העבודה הלכה לטמיון. מאוד אהבתי את הדיבוב של ציפי שביט בדרדסים המקוריים, ובכלל אני מתה על ציפי שביט עוד מאז שהייתי קטנטנה, למרות שגם היא, עם השנים מתדרדרת קצת. גם הדיבוב בבלינקי ביל מאוד נחמד ובכלל באותן תוכניות ישנות. הדיבוב של השנים האחרונות נעשה יותר מדי טכני וחסר רגש מבחינתי, יותר מדי מסחרי וזה בא כמו שאמרתי, שוב, עם התרגום עצמו שמאוד מאוד מאוד הורס הרבה פעמים. האמת שרק עכשיו הבנתי עד כמה זה באמת מציק לי התרגום התכני הזה.. אולי אחרי שאני אסיים את הבגרות של שתי היחידות תרגום באנגלית אני אלך לעבוד כמתרגמת, נשמעת לי עבודה מעניינת וסוג של יצירתית למרות שיד שניה
ובלי קשר, סרטים מצויירים זה אחת האהבות הגדולות שלי אחרי סוסים
אני הרבה פחות אוהבת דיבוב של סרטים לא מצויירים, ריאליסטים, זה מאוד מעוות את כל המשמעות והתוכן של הסרט מבחינתי. פףף, חפרתי.. אני במצב רוח מוזר ובא לי שלגגגגגג

שירלי317

New member
אממ, בעצם, מדובבים שאני אוהבת:

אבי פניני (פלאקי דאק מלוני טונס) אוהד שחר (וואקו מאנימאניאקס) יפה גבאי (כל כך הרבה...) גיורא קנת (פלאפס מבלינקי ביל) ועוד המוןןן... והייתי הכי רוצה לדובב את שריק-שרק מפוני קטן, פאטי או לוסי מצ'ארלי בראון וסנופי, ואם רק הייתי יודעת לשיר
אז כל דמות שרק אפשר מדיסני

Takuto

New member
בקשר לפוקימון ועוד כמה אנימות

הם נהרסו יותר בגלל שהביאו אותם מאמריקה ששם הרסו את זה ולא פה אם פוקימון או טוקיו מיו מיו למשל היו מגיעים לפה מיפן אז הגרסה שלנו הייתה הרבההההההה יותר טובה משל האמריקאים אפשר לראות עד כמה זה נכון עם CCS שבאנגלית זה... כל כך... איכס XD ובעברית למרות כל התלונות זה עדיין הרבה יותר טוב וקרוב למקור

למעלה