סרטים כחולים

סרטים כחולים

אני מקווה שזה בסדר להעלות את הנושא הזה בפורום הזה והאמת היא שזה בכוונה כי אני רוצה לקבל תשובות רציניות ולא סוטות וזה בא ממקום של אהבה ולאו דווקא חרמנות אז ככה- אנחנו נשואים כבר 3 שנים ולאחרונה נולדה לנו בת מקסימה וכיפית אבל חיי המין שלנו עדיין לא חזרו למסלולם ורציתי להוסיף קצת "פילפל" עם סרט למבוגרים ניסיתי לשכור בוידיומט אבל הסרטים שם די מגעילים- מהבחינה שישר מתחילים מהסקס בלי שום עלילה (גם אם קצרה ושיחית, אבל מ ש ה ו) ניסיתי אפילו לבדוק בקופידון אבל הציעו לי סרט מגעיל משנות ה70 במחיר מופקע יש למשהו ניסיון בזה? אני מתנצלת שוב על השאלה
תודה

יNOT

New member
ההוא עם האסקימו והלימון ../images/Emo8.gif

אני דווקא הייתי ממליץ בתור התחלה על משהו מוכר, משהו שאוליי שניכם גדלתם עליו, אוליי אפילו על כל הסדרה, נכון שזה לא הסרט הכי כחול בעולם, אך הוא לוקח את המעבר מסקס לאהבה בצורה יותר מתונה מסרטים שנעשו בחו"ל(והכוונה לסרטים שמוגדרים כ"סרט כחול") ,זה בידור שאם חסר לכם מדיי פעם לראות זוג במעשה האהבה, או סתם ניסיונות חיים שאוליי גם אתם עברתם ,אז זה יכול להיות דווקא סרט בשבילכם. אני לא חושב שאתם צריכים בהכרח סרט כחול כדי להצית את חיי המין ,אלא רק את התזכורת...משם כבר הדברים ייזרמו... במידה ובכל זאת אתם רוצים לבדוק ההיצע של הקולנוע האמריקאי בתחום, אני משער ש"עיניים סגורות לרווחה" הוא קצת אירוטי, ואוליי יותר "מאהבה של ליידי צ'טרלי" ...גשו לספריית וידאו, הם ידעו את התשובה, ברגע שאתם תתגברו על המבוכה כך גם המוכר בחנות.

תגובה

אל תראי סרטים כחולים ופורנוגרפיה, זה סתם מגעיל. נסי ארוטיקה טובה. קחי את הסרט "אינסטינקט בסיסי", הוא מלא במין. בסרט "תמונות כחולות" יש נשים עירומות, המוצגות יפה. בסרט "הפסנתר" כמה סצינות מיניות. שמעתי שיש סרט בשם "ערום", והוא טוב.

BlackUnicorn

New member
מציעה לך ללכת לספריית וידאו/DVD

ולשאול, אם אין לך בעיה עם זה ואת לא מתביישת... אם לא - מציעה לך לשאול בפורום סקס או אולי בפורום קולנוע.. עצה נוספת - סביר להניח שיש לכם YES או הוט. אני יודעת שלפחות ב- YES יש ערוצים אירוטיים.. אין לי מושג מה יש שם אבל אני בספק אם מדובר על סרטים כחולים לגמרי. סביר להניח שזה יותר סרטים אירוטיים.. שווה לנסות.

lb22

New member
חייב להגיב לך :)

בתור אחד שעובד בבלוקבסטר... מלבד לשם הסרט אין לנו מושג על מה הוא .... וד"א על פי השמות שלהם ומה שמצוייר על הקאבר שלהם (העטיפה) ניתן רק להסיק.... אז להגיד לה ללכת לספריות זה לא הרעיון הכי טוב כי גם שם לא נראה לי שיתנו לה פתרון... רק לצורך הדגמה הסרטים הכחולים נקראים פרייבט... (כשם חברת ההפצה שלה) ואחרי זה מגיע מספר :) אבל אני יודע שבסניף שאת מנויה בו (שעבדתי בו מספר חודשים) יש סרט משעשע שנקרא "וומב ריידר" על חשבון טומב ריידר .....

smartblonda

New member
לכבלים יש ערוצים ארוטים

כל אשר עליכם לעשות הוא לבקש לפתוח אותם ,בתשלום כמובן, ולהנות ולגוון את חיי המין שלכם.

את צריכה אירוטי, לא כחול.

כחול זה יאק! חפשי במאמרים של פורום סקס, יש שם רשימה של סרטים אירוטים טובים.

גבי 2006

New member
הסרטים האלה מפחידים אותי

כי יש דברים שאני לא מוכן לעשות ואם היא תראה את הגבר עושה את הדברים האלה בסרט היא תרצה שאני אעשה "העתק" "הדבק" ואעשה אותו דבר במיטה

למעלה