סרטים ישנים

kraz11

New member
לך תבין

אבל נגיד את טרילוגיית הסנדק או קיל ביל 1+2 וספרות זולה בהחלט אפשרי לחובב קולנוע לראות ברצף

mosh511

New member
החלום שלי לראות את "ספרות" בסדר כרונולוגי ../images/Emo22.gif

barakbl

New member
../images/Emo6.gif

הרסת את הסרט...

shay6455

New member
הסנדק ברצף

עשיתי השבוע מרתון הסנדק, אחרי יותר מ-9 שעות אני וחברים שלי כבר היינו הרוגים, אני לא מסוגלת לחשוב על לראות עוד פעם את הסנדק בקרוב.

kraz11

New member
יש מצב

אני מתאר לעצמי איך זה לראות מרתון סרטי ברגמן(לא שראיתי משהו משלו) כי בטח יהיה מתישהו

wasted19

New member
בפעם הראשונה שראיתי את הסנדק

זה היה את כל הטרילוגייה ברצף. היה כל כך הרבה לקלוט. פשוט הייתי המום.

mosh511

New member
זה עינוי סיני עתיק שנועד לשבור אותך ולהכניע

אותך לומר : אוקיי! אוקיי! זה הסרט הכי טוב בעולם! בבקשה כואבות לי העיניים תנו לי ללכת! על מרבית העולם זה עבד...

barakbl

New member
אני באמת צריך לראות את הסנדק 2 ו 3

את הראשון ראיתי פעם ראשונה לפני מספר שבועות, אחלה סרט וממש נהניתי ממנו, אבל אין לי ספק שלא הייתי רוצה להמשיך ולראות ברצף את המשך הטרילוגיה. נראה לי ממש מעייף.

shay6455

New member
באמת נראה לי שעדיף

לראות קודם את הראשון. כשראיתי בפעם הראשונה את הראשון עוד היה קשה להבין את הכל, אם הייתי ממשיכה לראות את כולם ברצף בטח הייתי מפסיקה לעקוב.

Deosette

New member
מה טירוף בזה?

גם אני ראיתי את כל הטרילוגיה ברצף. זה לא כזה נורא חוץ מהעובדה שמצאתי את גולם במקרר ואת אורלנדו בלום במיטה....

TheLost

New member
בכלל, בלי קשר לבחינה מתמטית...

לראות 5 סרטים ביום זה כבר נראה לי מעצבן. כאילו, אני אוהב מאוד לראות סרטים, אבל בטח שלא כל כך הרבה, באיזשהו שלב יוצא מכל החורים לשכב/לשבת ולבהות בטלוויזיה.

MovieMaster

New member
אפשר, לא כל יום, אבל זה בהחלט אפשרי

אם אתה מחליט לעשות מה שנקרא "מרתון סטרים", אתה מפנה לעצמך יום, מסדר את הסרטים שאתה מעוניין לראות מראש, אם מספריית וידיאו, אם מהקלטות ועדיין לא ראית, למשל שהיית בעבודה, לימודים, סידורים וכו'... והטיימר הקלטות עבד שעות נוספות... את כל זה אתה מכין מבעוד מועד, ובאותו יום אתה מתנתק מהעולם, מנתק טלפונים, מכין אווירה, פיצוחים וכאלה... מוודא שהקלטות שהקלטת מוחזרים כולם להתחלה, כשבכל קלטת מוקלטים כ3-4 סרטים בזה אחר זה. ואז אתה מתיישב בניחותא, וצופה בכיף בכל הסרטים שהכנת מראש, אני אוהב לראות סרטים לבד, כי לראות סרט עם עוד אנשים לידך, זה יכול להוציא מהריכוז, על כן הכי טוב לראות לבד, גם את הפיצוחים וכל הדברים הנלווים אני אוהב שיהיו לידי ושלא אצטרך לעצור סרט באמצע כדי ללכת להכין או להביא משהו לאכול, למרות שזה בהחלט אפשרי בהפסקות בין סרט לסרט. בצורה כזאת אפשר בהחלט לצפות בעד 10 סרטים ביום. אך האמת שכבר זמן רב שאני לא עורך כאלה מרתונים ולאחרונה אני אפילו מסתפק בלראות בין 3-4 סרטים ביום, בעיקר סרטים חדשים שעדיין לא הגיעו לארץ, ובעיקר אונליין באינטרנט.

למעלה