סרטים ישנים

MovieMaster

New member
יש ערוץ שלם לסרטים אירוטים אונליין

אבל צריך להירשם אליו וניתן לגלוש אליו רק דרך האקספלורר, מה שאני לא ממליץ, אם מתחברים לאתרים כאלה, אז רק דרך השועל, מה שמבטיח הגנה מירבית. האקספלורר של מיקרוסופט מלא בחורי אבטחה שניתן בקלות להחדיר דרכן רוגלות ושאר מזיקים שיכבידו לך על המחשב ועל הגלישה.

הלוואי והיה לי זמן לראות עשרה סרטים ביום

זה היה מפנה המון מקום מהיס מקס שלי...

MovieMaster

New member
אני לא רואה 10 סרטים ביום

כבר הסברתי שב12 השנים האחרונות ראיתי עד 10 סרטים ביום, כשהממוצע היה 5-6, לאחרונה אני רואה אפילו פחות מהממוצע, 3-4 סרטים ביום, גם בגלל שכמעט ואין מה לראות בערוצים של הוט שמשדרים יותר סרטים שכבר שודרו מסרטים חדשים, וגם בגלל שיש לי הרבה עיסוקים אחרים. כך ש10 סרטים כבר מזמן לא המכסה שלי ליום.

ברור לי שאתה לא רואה בפועל עשרה סרטים ביום

אבל אתה בהחלט רואה הרבה מאוד סרטים בממוצע יומי.

barakbl

New member
איך אפשר לראות 10 סרטים ביום?

כאילו מבחינה מתמטית אני שואל. בהנחה שאורך ממוצע של סרט הוא שעה וחצי, 10 סרטים ביום זה אומר לבזבז כ 15 שעות על צפיה בסרטים, וזה מבלי שלקחנו בחשבון את הזמן שמתבזבז מסביב לצפיה בסרטים, כלומר, אם אלו סרטי DVD זה להכניס אותם לכונן, אם אלו סרטים בטלויזיה זה למצוא משהו שמשודר (אלא אם רואים ברצף את אותו ערוץ) וכו'. אני לא רואה מצב מעשי לראות 10 סרטים ביום אחד, אלא אם רובם סרטים קצרים.... גם 5 סרטים ביום נשמע לי לא הגיוני. הרי צריך לישון כמה שעות ביום, לאכול, פה ושם אתה יודע, שירותים, ועוד כל מיני דברים זניחים כמו לימודים/עבודה/סידורים. אני יכול להבין איך אפשר נניח בשישי שבת לראות משהו כמו 10 סרטים (בדוחק), אבל יותר מזה, נשמע לי פשוט בלתי סביר. נ.ב. אני חושב שהכי הרבה שראיתי היה 3 או 4 סרטים ביום מסוים (לא מדי יום!), וזה קרה לי כמה פעמים אבל אני בהחלט לא מוצא שום סיבה לנסות ולשבור את השיא הזה
אבל היי, כל אחד ומה שעושה לו נעים.

The Human Torch

New member
השיא שלי הוא 4 או 5...

זה היה לפני כמה שנים כשהיה ספיישל האחים כהן בערוץ הסרטים של הוט, ולפני שהמציאו את ההוט מג'יק.

למעלה