סרטים יפניים

Rice Ball

New member
סרטים יפניים

יום שישי 15/7/05:
"יום ראשון נפלא אחד" (ONE WONDERFUL SUNDAY) בשעה 22:00 בערוץ הילדים (הצגה שניה). ביפן קשת היום שלאחר מלחמת העולם השניה, זוג נאהבים נאלץ להתמודד עם העוני וההריסות, ומנסה לממש את חלומו: לפתוח בית קפה קטן. עם: איסאו נומסאקי, צ'ייקו נקאקיטה. בימוי: אקירה קורוסאווה (יפן 1947)
יום שבת 16/7/05:
"כבוד ורעדה" (FEAR AND TREMBLING) בשעה 16:44 בערוץ YES 3. סיפורה של צעירה בלגית העובדת במשרד בטוקיו ונאלצת להתמודד עם ההיררכיה ומאבקי הכוחות בין העובדים היפנים, שעושים הכל כדי להשפיל אותה. עם: סילבי טסטו וקאורי טסוג'י. בימוי: אלן קורנו. (יפן/צרפת 2003)
"עתיד מזהיר" (BRIGHT FUTURE) בשעה20:22 בערוץ YES 3. צעיר מבקש לממש את חלומו להרגיל מדוזות למים מתוקים. לאחר שחברו רותח את משפחת הבוס שלו ונידון למוות. הוא יוצר קשר עם אביו של החבר. עם: ג'ו אודגירי. בימוי: קיושי קורוסאאוה (יפן 2002).
יום ראשון 17/7/05:
"כבוד ורעדה" (FEAR AND TREMBLING) בשעה 10:30 בערוץ YES 3 (תקציר למעלה).
"עתיד מזהיר" (BRIGHT FUTURE) בשעה 14:19 בערוץ YES 3 (תקציר למעלה)
יום שני 18/7/05:
"קיקוז'ירו" (KIKUJIRO)" בשעה 18:14 בערוץ YES 3. איש יאקוזה בדימוס יוצא למסע ברחבי יפן בחברת ילד בחופשת הקיץ שמקווה למצוא את אמו. עם:טאקאשי קיטאנו (שגם ביים), יוסוקה סקיגוצ'י, קאיוקו קישמוטו. (יפן 1998)
יום שלישי 19/7/05:
"קיקוז'ירו" (KIKUJIRO) בשעה 11:09 בערוץ YES 3 (תקציר למעלה).

neko

New member
לא ראיתי קיקוז'ירו, אבל זה נחשב סרט

מעולה, לידיעת הקהל...

שרית(^_^)

New member
"כבוד ורעדה" ../images/Emo31.gif

סרט מזעזע המציג את התרבות היפנית בצורה סטראוטיפית מוגזמת וגרוטסקית. מאד לא מומלץ !!

וואייי תודה!

את הסרט של קורוסאווה שיוקרן ביום שישי זה מעולם לא ראיתי. tanoshiminishiteimasu המון תודה על ההודעה על הסרטים.

Rice Ball

New member
^_^

הסיבה היחידה שאני לא רואה את הסרטים של קורוסאווה זה בגלל שהם בשחור לבן. אני פשוט לא יכולה לראות סרט בשחור לבן זה הורג אותי ^^;

למעלה