סרטים חדשים, חדשות וכו', לכאן!

vale la pena

New member
גם אני אחותי

גם אני התחלתי להאוב את ג'סטין בגלל אורלי אני מתה על אורלי כל החדר שלי מלא בפוסטרים

אל תהרגו אותי אבל...../images/Emo41.gif

ג'סטין הוא שחקן גרוע, לא?!?! אורלי לדעתי צריך לשחק עם שחקנים יותר איכותיים...

moran14h

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo46.gif

ראית את ג'סטין משחק שאת אומרת את זה????....
כאילו ,את חושבת שאת משחקת יןתר טוב?
את יודעת שיש כאן אנשים שאוהבים אותו ,אז למה להגיד את כאן? כי ליצור ריב?
זה ממש לא בסדר מצידך!
את יכולה לחשוב מה שבא לך ,אבל למה להגיד את זה כאן ,כשאמרו לך בפרוש שיש כאן אנשים שאוהבים אותו!!!!!!!!!!!!

Lettuce Girl

New member
המפ. שתקי.../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

תראי, ג'סטין, לא הוכיח עדיין את יכולת המשחק שלו [וממה שהוא טרח להראות לנו בקליפים, הוא גם לא הולך להוכיח שהוא יותר מדי טוב], וגם אם היה מוכיח, זכותו של כל אדם חשוב מה שהוא רוצה. היא אמרה את דעתה, בדרך יפה, מנומסת, ואת היא זו שפתחה ריב, לא היא.

סך הכל אמרתי דעה משלי../images/Emo41.gif

לא שמעת על המשפט "על טעם וריח אין להתווכח"? וזה גם לא פורום של ג'סטין טימברלייק, אם לא שמת לב זה פורום של אורלנדו בלום. בפורום מותר להביע דעה, גם אם היא מוצאת חן בעיניי או לא. מקווה שהבנת את זה והפנמת.

פרפר15

New member
אוקיי תיראו

ג'סטין לא יודע לשחק אבל הוא יודע לשיר למרות שהקטע שראיתי היה קצר אבל אוליי בסרט הוא ישחק יותר טוב אני ממש לא אוהבת זמרים שמנסים להיות שחקנים כגון בריטני ביונסיי וכו בכל זאת אני מעדיפה שזמרים ישארו זמרים ושחקנים ישארו שחקנים חוץ מקיילי מינו שהיא גם משחקת וגם שרה טוב

moran14h

New member
אתן מפספסות את הקטע..

כתבתי שזה זכותכם לחשוב מה שבא לכם גם כתבתי שזה ממש לא יפה שאתם כותבות כאן את מה שאתם חושבות בגלל שיש כאן אנשים/אחת שאוהבת את ג'סטין,לכתוב את זה בפורום זה מתכון בטוח לריב (כמו מה שמתנהל עכשיו) ואתם עדיין לא ראיתם את ג'סטין משחק ,מאיפה לכם שהוא שחקן גרוע זה שהוא זמר לא עושה אותו לשחקן גרוע. ומישהי אמרה משהו על קליפים..זה לא נחשב משחק,וגם עם כן בקליפים שלא הוא עושה את העבודה מצויין אז תשתקו בעצמכם כי אני ממש לא רוצה לריב כאן,אוקיי?

אז למה את התחלת את המריבה?../images/Emo41.gif

בכך שהתחלת להתעצבן עליי. וכמו שאמרת "לכתוב את זה בפורום זה מתכון בטוח לריב" אבל זה מתכון בטוח לריב בפורום של ג'סטין טימברלייק, וכאן זה לא פורום שלו!!!!!!! הייתי יותר נזהרת לכתוב את זה בפורום של ג'סטין, אבל כאן זה הפורום שלו אז מותר לי. וגם בעצם בפורום של ג'סטין מותר לי לכתוב כי זו דעה משל עצמי. אם לא הבנת תפנימי.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo153.gif לאאאאאאאאאאאא

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מרי בל

New member
אתן ממש מגזימות../images/Emo70.gif

אז מה אם ג'סטין ישחק לצד אורלנדו בסרט? אני מתחילה לחשוב שזה לא אורלנדו שתופס תחת אלא המעריצות שלו אתן מדברות כאילו ג'סטין לא לרמה שלו ובכלל לא ראיתן את ג'סטין משחק (וד"א הם באמת דומים אז זה בטח יהיה סרט טויב) חוצמזה מי אמר שזמרים/זמרות לא יכולים לשחק? אוויטה לא הצליח? יפה במנהטן , אנקודה ועוד מלא סרטים בכיכובה של ג'ניפר לופז לא הצליחו? למה אתן חושבות שבן אדם יכול להיות מוכשר בדבר אחד בלבד? חוצמזה שאתן צכות לשמוח שבגלל שהוא עושה את הסרט הזה עם ג'סטין אז הסרט יהיה יותר מפורסם ובטח הפסקול של הסרט יהיה ממש יפה

Mrs Bloom

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo153.gif אין קשר !!!

אני פשוט מאוד לא סובלת את ג'סטין ואת המוזיקה שלו !!! בגלל זה אני לא רוצה לראות אותו (
) ואת אורלי (
) באותו סרט
תחשבי על זה, זה כמו שהשחקן שאת הכי אוהבת ישחק בסרט עם השחקן שאת הכי שונאת ! לא נחמד ...

מרי בל

New member
זה כבר קרה

ועדיין אז מה אם את שונאת אותו אל תמעיטי בארכו של האדם
בסוף זה יצא הסרט של השנה וכולכן תאכלו אותה

שטויות

אני ממש אוהבת את המוזיקה של ג'סטין ואני מעריצה של אן סינק אבל מה לעשות שסרט עם ג'סטין יהייה סרט קיצ'י.... גם כל הסרטים של ג'ניפר לופז הם סרטים קיצ'ים אבל במקרה שלה זה שונה כי היא היתה קודם שחקנית ורק אחר כך היא נעשתה לזמרת וג'סטין ההפך... ראיתי את ג'סטין משחק באיזו תוכנית טלויזיה והוא משחק טוב דווקא אבל דברים כאלה נתפסים קקיצ'ים ואין מה לעשות בעניין הזה... אבל בכלל נראה לי שזו המצאה אחת גדולה כל העניין הזה.... זה נשמע ממש לא הגיוני... גם באתר של ג'סטין וגם באתר של אורלנדו לא כתוב שום דבר על זה.... נראה לי שסתם מישהו המציא את זה....

ואיך את יודעת שג'סטין משחק יפה?../images/Emo41.gif

כבר אמרתי את דעתי ואני לא ישנה אותה. אורלנדו צריך לשחק אם שחקנים יותר טובים. נקודה. ואגב, ג'ניפר לופז הייתי בהתחלה שחקנית ואז זמרת. ולדעתי גם בדבר האחרון שאמרת את לא צודקת. ג'סטין גם לדעתי לא שר משהו. בואו נגיד, יש הרבה יותר טובים ממנו.

מרי בל

New member
my point

זה לא אורלנדו שתופס תחת אלה המעריצות שלו! מה זאת אומרת ג'סטין לא לרמה של אורלנדו? אורלנדו היה מת להגיע לרמת הפירסום של ג'סטין (וזה לא שאני מאוהבת בג'סטין או בכלל מעריצה אותו , אני כולי חולה על אורלנדו) אבל לא צריך לתפוס מאורלנדו כל כך הרבה הוא עדיין רק בנאדם ואת עושה ממנו אלוהים ואני בטוחה שאורלנדו לא היה רוצה שיעשו ממנו אלוהים

little bry

New member
איך אתם יודעות שג'סטין לא ישחק יפה?

זה לא שראיתם אותו!!! ובקשר לשירים שלו, הוא שר מהמם ורוקד מהמם לפי דעתי, אז יכול להיות שיהיה לו סרט ממש יפה שיכלול בפנים ריקוד ושירה או משו אל תסיקו מסקנות לפני שאתם רואות את הסרט!!!!!!!!

מה????????????

מאיפה את יודעת את זה? נשמע לי ממש בידיוני..... אורלנדו לא יירד לרמה כזו....

למעלה