סרטים ו-RSS ב-
אנשים

Hawkgirl

New member
../images/Emo207.gifסתם ציור XD

טוב, אז הציור הזה הוא של הדמות יוקיהירו אייאקה(Yukihiro Ayaka) ואיך אם לא היא מהסדרה נגימה XDDD זו סתם סקיצה של הפנים שלה, דום דבר מיוחד, משיעמום בלבד, ומהרצון לדעת לצייר אותה XP

chen010189

New member
סתם?

את קוראת לזה............סתם?
זה יפה וזה מזכיר את L מדט' נוט ואני מכורה לדט' נוט רשמית אז כל דבר יזכיר לי דברים משם עכשיו
רותם זאת פעם ראשונה שאני רואה פנים שציירת מקרוב, בלי גוף וזה מ-ד-ה-י-ם! אני צריכה ללמוד לצבוע חללים קטנים בציור ואז אוכל סוףסוף להצליח לצבוע ציור שלך בפוטושופ בלי שזה יהרוס את כל היופי

chen010189

New member
ואגב אם כבר העלית את הנושא...

אז גם לי מותר: לקונוקה יש קול חמוד ^_^ במיוחד כשהיא אומרת בפרק ה-1 (נו מה זה מה שראיתי בינתיים
אבל הצלחתי לפתור את הבעיה בביטורנט ופרק 2 בדרך) "סט-צ'אן... סט-צ'אן..." D: אבל אני ממש אוהבת את אסונה
היא מזכירה לי את סיילור מון רק בג'ינג'י
והיא מגניבה^%^%$%^#!

Hawkgirl

New member
האיי!! סצ'אן! ^___^

למרות שקבוצת התרגום כתבה SET-CHAN, זה SE-CHAN, ככה גם כתוב במנגה, ומה שכתוב במנגה קובע! XD גם המדבבת שלה חמודה במציאות! היא נראית כמו איזה ברווז קטן, מצחיקה ופשוט חמודה XPPPP אח.. אני יכולה לדבר שעות על המדבבות היפניות בנגימה O: יש שמה פשוט כל כך הרבה XP (טוב נו, 31 בנות, איך לא XP )

chen010189

New member
השרת שלהם מעצבן אותי, איטי^%^$^*!

ודט' נוט מהיר יותר, כבר הספקתי לראות היום פרקים 7-10 ועכשיו אני רואה את זה 11 (בהפסקה כן?
מצד אחד אני במתח, מצד שני שאני לא אתאבן פה) אני עושה עכשיו מרתון אנימה וזה שולט ^_^ סוף סוף הערב אוכל לראות פרקים 2-4 של נגימה
שלחי לי במסר את רשימת המדבבים בנגימה באמת. בבקשה

Hawkgirl

New member
כי אל תשכחי שהסדרה הראשונה

נגמרה מזמן, אז יש פחות מקורות שמשתפים את הפרקים XP בגלל אני אומרת לכל מי שאני מכירה ומוכן לראות את זה שיראה כמה שיותר מהר כדי שיהיה כמה שיותר מקורות XD נמנמ.. ואת רשימת המדבבים את יכולה לראות פה: http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=6708 יש נראה לי רק שינוי אחד במדבבים מהסדרה הראשונה והשניה, וזה של הדמות CHOA, דמות לא ממש מעניינת אז זה לא משנה XD אין לי מושג למה המדבבת הוחלפה X:

chen010189

New member
הו טוב שראיתי את ההודעה הזאת!

אחרת עוד כמה ימים הייתי חופרת לך עם זה שוב D: כשאני רואה סדרה אני חייבת לדעת מי מדבב בה.

Hawkgirl

New member
את אל?! #^$#^&%$

את מעיזה להשוות את אייאקה סאן לאל?!?!? לבחור?!?! לאחד מהמין השני?!?!?! #&%$#&%$#&%$&%$#&%$# XDDDD וכן, זה סתם! כי יש לי עוד מה להשתפר בדמות הזו X:

chen010189

New member
הוא לא כזה גברי XD

אם מורידים את השיער והגוף. אני הכי אוהבת שאת מציירת מנגה D: אני נוטשת למרתון מנגה שלי ^_^ ביי ביי (ויש סיכוי שאני באה לכנס ב4.3, הכל תלוי בחברה שלי :X אני אעדכן אותך)

Hawkgirl

New member
בחברה שלך?

תבואי גם אם היא לא תהיה ותסתובבי איתי XD מלבד זה שעוד כמה חברים שלי בטח יבואו(וכולם מהאינטרנט XD ) אני אכיר לך אותם D: הם גם משוגעים כמוני ^_^ במיוחד איה צ'אאאןןןן! ^_______^

chen010189

New member
מה ב'מת?:]

יההההההההההה :] כי חברה שלי לא רואה אנימות ולא מבינה בזה כלום, פשוט חפרתי לה שאין לי עם מי ללכת ותמיד יש איתה צחוקים אז אמרתי לה אז היא כל הזמן אומרת לי "נראה...נחשוב...לא יודעת..." וכו'

Hawkgirl

New member
תבואי ותיהי איתי D:

אני אתן לך את הפלאפון שלי כמה ימים לפני הכנס שתתקשרי, כי אני אהיה שם מהפתיחה P:

למעלה