טוב, אז הציור הזה הוא של הדמות יוקיהירו אייאקה(Yukihiro Ayaka) ואיך אם לא היא מהסדרה נגימה XDDD זו סתם סקיצה של הפנים שלה, דום דבר מיוחד, משיעמום בלבד, ומהרצון לדעת לצייר אותה XP
זה יפה וזה מזכיר את L מדט' נוט ואני מכורה לדט' נוט רשמית אז כל דבר יזכיר לי דברים משם עכשיו
רותם זאת פעם ראשונה שאני רואה פנים שציירת מקרוב, בלי גוף וזה מ-ד-ה-י-ם! אני צריכה ללמוד לצבוע חללים קטנים בציור ואז אוכל סוףסוף להצליח לצבוע ציור שלך בפוטושופ בלי שזה יהרוס את כל היופי
למרות שקבוצת התרגום כתבה SET-CHAN, זה SE-CHAN, ככה גם כתוב במנגה, ומה שכתוב במנגה קובע! XD גם המדבבת שלה חמודה במציאות! היא נראית כמו איזה ברווז קטן, מצחיקה ופשוט חמודה XPPPP אח.. אני יכולה לדבר שעות על המדבבות היפניות בנגימה O: יש שמה פשוט כל כך הרבה XP (טוב נו, 31 בנות, איך לא XP )
נגמרה מזמן, אז יש פחות מקורות שמשתפים את הפרקים XP בגלל אני אומרת לכל מי שאני מכירה ומוכן לראות את זה שיראה כמה שיותר מהר כדי שיהיה כמה שיותר מקורות XD נמנמ.. ואת רשימת המדבבים את יכולה לראות פה: http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=6708 יש נראה לי רק שינוי אחד במדבבים מהסדרה הראשונה והשניה, וזה של הדמות CHOA, דמות לא ממש מעניינת אז זה לא משנה XD אין לי מושג למה המדבבת הוחלפה X:
אם מורידים את השיער והגוף. אני הכי אוהבת שאת מציירת מנגה D: אני נוטשת למרתון מנגה שלי ^_^ ביי ביי (ויש סיכוי שאני באה לכנס ב4.3, הכל תלוי בחברה שלי :X אני אעדכן אותך)
תבואי גם אם היא לא תהיה ותסתובבי איתי XD מלבד זה שעוד כמה חברים שלי בטח יבואו(וכולם מהאינטרנט XD ) אני אכיר לך אותם D: הם גם משוגעים כמוני ^_^ במיוחד איה צ'אאאןןןן! ^_______^
יההההההההההה :] כי חברה שלי לא רואה אנימות ולא מבינה בזה כלום, פשוט חפרתי לה שאין לי עם מי ללכת ותמיד יש איתה צחוקים אז אמרתי לה אז היא כל הזמן אומרת לי "נראה...נחשוב...לא יודעת..." וכו'