סרטים וכל השאר

ToryMaster

New member
סרטים וכל השאר

שימו לב, זהו פורום הסרט, שאלות ודיונים שקשורים לסרטים אבל לא מתייחסים לספרים, יש להעביר לפורום הסרט. זה כולל שאלות "מה חשבתם על הסרטים" וכן הלאה. אני משרשרת לכאן את השרשורים הנ"ל.

idan0610

New member
הסרטים לדעתי די טובים

אני כבר הבנתי שאי אפשר להכניס כל פרט בספר אל הסרט. גם אני התעצבנתי שהוציאו הרבה פרטים בשני הראשונים. ושלא נדבר על השלישי שהבמאי כתב לו עלילה משלו. אבל ברביעי כבר לא השוותי את הספר לסרט, והאמת הסרט די טוב. לא שינו בו פרטים בעלילה, רק החסירו. אין להם ברירה, הם לא יכולים להכניס כל דבר, יש להם בסך הכל זמן מסך של שעתיים וחצי. ולפי איך שזה נראה, הסרט החמישי יהיה יחסית די תואם לספר, אמנם יוציאו קטעים, אבל עדיין. אם נסתכל על זה מנקודת מבט של אלה שלא קראו את הספרים, לדעתי הסרטים בין טובים מאוד ועד למצויינים. לגבי השחקנים, אהבתי במיוחד את המשחק של התאומים האגריד, וזנב-תולע בלבד. גם וולדמורט שיחק די טוב, אבל הוא לא נראה כמו שתיארתי.

n u k e y

New member
אלן ריקמן הוא אחת הסיבות היחידות

שבגללן אני עוד רואה את הסרטים (הסיבות האחרות- טום פלטון, פרד וג'ורג', ובכל זאת כי זה של ה"פ)

שכחתם את האחד....

והיחיד רון\רופרט !!!!!!!!!!! עם כל ההבעות של פניו שהוא העניק לסרטים והמלמולים השונים שלו שמרכיבים עלילה משלהם שלא נדבר על כושר המשחק המושלם והטוב שלו ועל העובדה שהוא ממש כמו רון ויזלי במראה לפי התיאורים...(ג'ינג'י..משפחה מרובה..נמשים..גובה וביישנות..ומעט עצלנות לפי החיבור שלא הגיש בסרט השלישי...)

Eos14

New member
../images/Emo29.gif צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

הוא באמת שחקן מצוין...^^

אמרתי או לא אמרתי? אה?

והוא גם דיי ביישן... בכל הראיונות שהוא משתתף בהם הוא היה כזה שקט ולא ענה אלא אם שאלו אותו... אני נורא אוהבת אותו בעיקר בגלל שהוא לא נתן להצלחה לעלות לו ככה לראש כמו הרבה שחקנים אחרים... כמו דניאל\הארי שרואים שההצלחה עלתה לו לראש... הלוואי שרופ ישאר איך שהוא לנצח ולא ייתן לזוהר ההוליוודי לשנות אותו.

אה הא!הוא כזה מקסים

וכ"כ מוכשר,הוא הוסיף המון לדמות של רון

הלוואי והייתי לבנדר בראון...

ככה הייתי חברה שלו........ אח.......חלומות..רק חלומות שלא יתגשמו....

למעלה