סרטים במחשב כף יד

berg975

New member
סרטים במחשב כף יד

ברצוני לשאול האם ניתן להוריד סרטים למחשב כף יד בפורמט divx והאם ניתן לעדכן קודקים שם ? כמו כן אשמח לקצת ידע בעניין ..והאם ניתן בכל מחשב כף יד לבצע זאת . כמו כן איזה מחשב מומלץ כדי לצפות בסרטים ובנוסף יש בו GPS טוב ??

libal

New member
ניתן לצפות בסרטי DIVX במכשיר כף היד

יש תוכנה בשם TCPMP תוכנת חינם הכוללת מקודדים לצפייה. היות ורזולוצית המסך קטנה מזה של מחשב, וכן בגין מהירות מעבד המכשיר , כדאי להמיר את סרט הDIVX למידות מחשב כף היד. בקשר לסוג - יש כל כך אפשרויות... במחיר זול יחסית עם GPS - מסידרת MIO .

2cookie

New member
ניתן לצפות בסרטים ברזולוציה כמעט

מלאה וללא המרה על חלק מהמכשירים (אלו עם מאיץ גרפי: HP4700, דל X50V\X51V ומסך VGA) אבל כל סרט שוקל המון וחבל שלא לכווץ בכל מקרה.

Regedit

New member
לאיזה רזולוציה אני אמור

לקבץ סרט רגיל ? ואיזה תוכנה

libal

New member
הרזולוציה כמו של המסך

(320X240) . (אם המסך לא VGA ) . הסברים על תוכנות ומדריכים ראה כאן .

לגבי רזולוציה במסכי VGA

מי שרוצה תמונה איכותית אז כדאי שלא יכווץ כי מבחינים בירידה ברזולוציה.

2cookie

New member
ניתן להוריד בפורמט DIVX

ולצפות בהם באמצעות התוכנה TCPMP, שהקודקים שלה לא זהים כלל לאלו שבמחשב ולכן מתעדכנים בתדירות הרבה יותר נמוכה. אבל היי, זה עובד. בכל מחשב כף יד עם חיבור לאינטרנט ניתן להוריד סרטים (אבל לא מתוכנת שיתוף קבצים כי אין כזאת) וגם לצפות בהם, כמובן שאם אתה רוצה להוריד מהאינטרנט אתה צריך חיבור אינטרנט וזה לא בכל מחשב כף יד יש. אם ב"להוריד" התכוונת להעביר, אז: א. דבר עברית ב. אפשר להעביר סרטים. לסרטים ו-GPS יש את ה-N560 של פוג'יצו, לדעתי הוא אידיאלי בגלל מסך VGA והגודל הפיזי.

Regedit

New member
אפשר לקבל לינק מעודכן בבקשה

לתוכנה הזאת אני שם עכשיו את הפרקים של נמלטים במכשיר שלי אני חייב את זה תודהה

Regedit

New member
תוןדה אני מוריד.אם תוכל

לעזור לי בשאר הדברים בהודעות למעלה אשמח

berg975

New member
טווח מחירים ?

מהו הטווח המחירים המומלץ ל מחשב כף יד נחמד שאפשר לצפות בו בסרטים ויש בו גי פי אס טוב לדרכים ?

libal

New member
שוב - בכל מכשיר ניתן לראות סרטים

בקשר למכשיר עם GPS ראה את טווח המחירים כאן .עד 1,500 ש"ח הייתי הולך על MIO 201 . עד 2000 הייתי הולך על היקומו. מעל למחיר זה הייתי הולך על אזוז 636N

berg975

New member
201 או 350 או 169

אני כנראה נסגר על ה 201 ולקחת איתו זכרון של 2 גיגה ,כך שיהיה אפשר להכניס איתו כמה סרטים טובים ...(למילואים) האם גודל הקבצים של הסרטים הוא כ 700 מגה או יותר קטן ? האם ב 201 רואים סרטים באיכות טובה ? האם ה גי פי אס מדויק ? מה אתם אומרים על שאר הדגמים שרשמתי להלןיתרונות/חסרנות ?

libal

New member
סרטים רואים בכולם פחות או יותר

באותה רמה . כאמור יש להקטין את הרזולוציה ובמקביל גודל הסרט יורד לכ200 מגה במקום 700 . ל201 ו350 יש מערכת הפעלה WM2005 לעומת 169 עם WM2003. (הישנה יותר).יש כאלה שיגידו ש2003 טוב יותר מ2005 - אני דוקא סבור הפוך.(בעיקר בגלל שהמידע לא ימחק לגמרי בעת התרוקנות הסוללה כפי שקורה ב2003) .ב 201 יש BT שזה יתרון למי שצריך את הBT (סכרון עם המחשב עם הBT , העברת קבצים , וכן הפיכת המכשיר לדיבורית לפלאפון עם BT - יש במכשיר תוכנה מובנת).גם מבחינת ניווט אין הבדלים ביניהם..

berg975

New member
אז מה ההבדל

אז למעשה מהו ההבדל בין ה350 ל 201 ? גם מבחינת המחיר ?

libal

New member
ב350 האנטנה מובנת

ב201 יש BT . כנס משמאל לאתר PDACE להשוואת מכשירים - ראה כאן ותעשה השוואה ביניהם.

libal

New member
אני העדפתי 201 ...

אבל כל אחד והעדפות שלו., במיוחד ש201 יותר זול .

למעלה