סרטונים רבותי

Magazinesell

New member
סרטונים רבותי

הנה מקבץ סירטונים שאספתי מהאינטרנט לאחרונה.
הבהרה קטנה. אני אוסף את הסירטונים במשך חודש-חודשיים וייתכן וחלקם כבר עלו בפרק זמן זה
באתרים פול-גז ו/או דו"גרי ואני לא זוכר בדיוק אילו. אז קבלו בהבנה אם תהיינה כפילויות.

RIDE TO LIVE

New member
ואני מחכה שהדגם הזה של MT יגיע כבר לארץ -MT09 Sport Tracker

The Dark Side
מגיע עם פול סיסטם אקרפוביץ, סאונד מהסרטים ועוד משהו . . .

RIDE TO LIVE

New member
הצליח להם הרבה מעבר למה שהם תכננו כנראה, יותר משנה ואין -

רכיבת מבחן !

מיצו

New member
או זה, או שמישהו מסלף את העובדות.

תשמע, כשאופנוע מצליח מעבר למצופה והוא נמכר במיליארדי חתיכות (נו נגיד פחות), זה אומר שאתה רואה כאלה בכל פינה, בכל קרן רחוב, בכל מדרכה, בכל רמזור.

ואם לא בכל, אז לפחות, לפחות פעם בשעה. או פעם ביום. או פעם בשבוע? אולי פעם בחודש?

אתה מכיר אופנוע כמו BMW R1200 GS? אתה מסכים שזה אופנוע שהצליח במכירות? עכשיו תנסה להיזכר מתי פעם אחרונה ראית כזה על כבישי ישראל. בוא נעזור לך. נתמקד רק בדגם מקורר המים, כדי שלא תגיד שהוא נמכר כבר שנים. אתה מסכים איתי שרואים כזה לפחות לפחות פעם ביום, איפושהו? עזוב BMW. לך על אופנוע אחר. לך על דוקאטי מונסטר. כמה כאלה נמכרו? לא מעט. רואים אותם? בטח שרואים (וגם שומעים וגם מריחים את השמן השרוף). לא מתאים לך דוקאטי? לך על, ואללה, לא יודע. לך על כל אופנוע אחר שתבחר.

עכשיו תקשיב לי. מה שאומרים לנו כתירוץ למה אין את הכלים האלה זה לא בשליטתנו. אבל אני יכול לומר לך שבשנה האחרונה אני יכול למנות לך על אצבעות יד אחת של לוחם הנדסה קרבית בדימוס שעבר הסבה לנגרות. ראיתי בדיוק 3 כאלה. בשנה שלמה. אחד בברצלונה, אחד בישראל על הכביש, ואחד בישראל באולם המכירות של מטרו ברחוב הרכבת בתל אביב. זה לא בדיוק מתאים להגדרה של "אופנוע שהצליח מעל למצופה", אלא אם הם ציפו למכור 1000 חתיכות בכל העולם, ומכרו 1200.

אז או שאני עיוור, או שהם עשויים מפלסטיק שקוף, או שהם רוכבים בכוונה ככה שלא יראו אותם, או שאני לא יודע מה. לי אישית זה נראה מוזר. וזה לא שאני לא שם לב לאופנועים, לא תגיד שאני לא מודע למה שנוסע סביבי על הכביש, כי אני כן.

כל אחד שיסיק את המסקנות שלו.

gray

New member
ראיתי שלושה רק בחודש האחרון

ולא באולם התצוגה.
למרות שאני לא ממש מבדיל בין ה07 ל 09.

אני ראיתי אחד

תפס לי את מקום החניה בחניון מתחת למשרד - וזה היה אחד יותר מדי בשבילי
חוץ מזה שהוא פגע לי בגבריות.
החוצפן.

מסוכן להיות צודק

כשטברייני טועה...

שוחחתי איתם, ההתלהבות מעוצמתו של המומנט והסאונד המתפוצצץ מהאקר', איבדה שליטה לחלוטין...מדובר באופנוע מטורף.

ssg5055

New member
אני בדעה שלך

הצחקת אותי בקטע טוב

אבל האופנוע הזה די מעניין אותי
לפעמים בנוקיה יש אחד בצבע כתום, ותמיד יש אנשים סביבו מתפעלים
אני שאוהב אופנועים כמה שיותר ערומים
ובכלל חוליגנים
שקלתי לקנות אחד כזה, נסעתי עליו לא התלהבתי
הוא נחמד תו לא
גם המראה שלו לא נראה לי משהו מיוחד

גימיק
בסכום הזה הייתי קונה הרבה אופנועים הרבה יותר מרגשים
GSR למשל עולה קצת יותר והרבה יותר טוב.
או בוסה משומש במקרה שלך ^_^

RIDE TO LIVE

New member
מיצו כנס ללינק תבין. זה הטרייפל,כוח מתפרץ בכל סל"ד, סוס פרא.

וכשזה מגיע במחיר שווה לכל נפש, מחיר של 70,000 ש"ח כנראה שזה קלף מנצח.
שני הסרטונים הבאים ממחישים היטב את הכוח של החוליגן.
את הסרטון השני ממליץ להתחיל לראות בדקה 9:00 . . .

למעלה