סרטון

• פותח הנושא zor5
  • פורסם בתאריך

zor5

New member
סרטון

אתמול בערב הסתכלתי בקישור שאלעל2 שם.
לא יודע עם בגלל זה או לא אבל כל הלילה חלמתי הנושאים שעולים בפורום.
בשלב מסויים התעוררתי אבל לא פקחתי את העיניים.
שוב כמו שלשום, נראה כמו חלום בזמן שאני ער או חצי ער.
היה רקע שחור בניגוד לחלומות והמון אורות בוהקים שצצים בכל מיני מקומות ובשלב מסויים גם קצת דמויות לבנות.
כשהצלחתי סוף סוף להירדם, חלמתי על מה שראיתי קודם וכל הזמן ניסתי להבין אם יהיה נכון לכתוב בפורום מייד כשאתעורר או בערב כיוון שאז אזכור רק את הפרטים שנחרטו היטב.
בסוף לאחר התלבטויות רבות החלטתי שאכתוב בערב

אם כל זה היה באמת בגלל הקישור שמציג סרטון מהיר שבעזרתו אמורים לגרות חלימה צלולה, אז לא מומלץ בימים בהם צריך לקום מוקדם.
עבר עליי לילה מעייף

קשה לי להאמין

קשה לי להאמין שפשוט התבוננות בסרטון הזה גורמת לחלומות צלולים או לאפקט כלשהו.
ככל הנראה ההתעסקות הרבה שלך בעניין היא שגרמה לזה, אבל זה כבר ניחוש שלי.
לגירויים תת סיפיים (גירויים חושיים שלא מעובדים עד הסוף ולכן לא נכנסים למודע) יש השפעות רבות, אבל זה נראה לי קצת מוגזם.

אגב, zor5, ידוע שככל שהחולם יותר כישרוני הוא לומד ומתקדם מהר יותר בנושא של חלומות צלולים.
נשמע שיש לך כישרון טבעי בכמויות מוגזמות (*קנאה*), אבל שמעולם לא ממש התאמנת על שליטה בחלום לפרטי פרטים.
למה שלא תכין איזה רשימה של דברים שאתה רוצה לעשות (נניח לעוף, ליצור ארוחה טעימה ולאכול אותה, לעבור דרך קיר, להיעלם ולהופיע במקום שאתה רוצה וכו וכו)
ותנסה לראות מה קל לך יותר ומה פחות? זה יכול להיות יופי של גילוי עצמי, ולפתוח לך הרבה דלתות בתחום הזה.
ברגע שאתה יודע לשלוט טוב בחלומות שלך יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות.. במיוחד הדברים העמוקים יותר של תקשורת ישירה עם חלקים נוספים בך שאתה לרוב לא חשוף אליהם.

למעלה