סרטון:Sussita:Happy New Year 2010

alon eingev

New member
סרטון:Sussita:Happy New Year 2010

בימים אלה עם סיום השנה סיימו במהלך נובמבר-דצמבר חבורה מופלאה של מתנדבים כמה ימי חפירה (לא רשמיים) לחשיפת קיר הלניסטי וזאת הזדמנות להודות להם לשלוח לכל המתנדבים החופרים בסוסיתא ובכלל מהארץ והעולםHappy New Year 2010 ונקווה לראות אתכם בעונת החפירות הבאה שתבוא על ההר לטובה במהלך יולי 2010 (ואולי עוד לפני בכמה ימי התנדבות לא רשמיים נוספים). קישור סרטון: Sussita:Happy New Year 2010

Lakedaimon

New member
תקן אותי אם אני טועה

אבל אני בטוח שראיתי בקליפ שהעלית עקירת אבנים שלא "הוצפו"... say it ain't so...

shay4442

New member
טוב,אני את שלי כבר אמרתי לגבי שימוש בדחפור

וכלים כבדים בסוסיתא, שהשאירו את חותמם על בסיסים ומסדים אחרים שיצאו לעולם אחרי 2,000 שנים

alon eingev

New member
חבל שאתם מסתכלים על זה ככה

אני לא ארכיאולוג והקליפ לא מקצועי ולא נועד לעיניים מקצועניות אלא לפרגן לחופרים המתנדבים וחבל שככה אתם מסתכלים על הסרטון .אבל אני לא חושב שיש רבב בעבודה שמתבצעת שם. יום טוב.

Lakedaimon

New member
רגע רגע...

אל תקבל את זה לא נכון חס וחלילה. ראיתי את הקליפ וכולי הערכה ופירגון למתנדבים שחשפו את הקיר. לרגע אל תחשוב שאני מזלזל ולו בפסיק מעבודתם. דא עקא, אבנים מוצאות מהאדמה אך ורק לאחר שהן "צפות", קרי, שאין להן קונטקסט ברור. שהרי אם נעקור אבנים ללא הכרה, יכול להיות שנפגע באבן האחרונה שבלעדיה לא נראה קו של קיר, פינה של בניין או משהו דומה. אגב, אני מאמין גדול בשופלים וJCB למיניהם כשהחפירה מאפשרת זאת. יצא לי להפעיל גם באגר שכל כף שלו זה 10 קוב אדמה בחפירה. כך שלי ולשי יש הסכמה שאנו לא מסכימים בעניין זה.

shay4442

New member
כמו שניבא פרופסור גופר בסמינר מחלקתי לא מזמן

"יום אחד כולכם תלמדו ותחפרו במתודולוגיה הפרהיסטורית" חח אני כמובן לא מסכים איתו על כל הדברים,אבל....

סטלה1980

New member
אשמח להשתתף בחפירות

לא רשמיות... אני סטודנטית לארכיאולוגיה, שנה ג' בבר אילן ואני פשוט מאוהבת באתר בסוסיתא!! בקיץ אחפור מטעם המחלקה שלי ולכן לא אוכל להצטרף לחפירות הרשמיות ניתן ליצור איתי קשר במייל במידה והדבר מתאפשר תודה רבה [email protected]

למעלה