סרטון lip dub

סרטון lip dub

רק להסיר ספק - אני מדברת על סרטון שכל אחד שר איזשהו קטע, ולא סרטון שעושים הכל בטייק אחד שזה מצריך הרבה יותר עבודת הכנה והשקעה. (סורי אם השתמשתי במונח לא מדוייק)
זכור לי שפעם מישהו העלה את הרעיון, אבל זה לא יצא לפועל...
אולי ננסה להרים משהו כזה בכנס הקרוב?

פשוט יצא לי להתקל בסרטון הזה, וזה נראה מדהים:
http://www.youtube.com/watch?v=BbBe9X5qqe0
וזה ממש עשה לי חשק שגם בארץ נעשה משהו כזה.

אפשר להחליט מראש מי שר איזה קטע בשיר, ואז יחסית לתקתק את זה בכנס עצמו.

מה אתם אומרים? <:

CibiHeart92

New member
איזה קליפ נהדרררררררררר!!! O_______O

עזבו את זה שהקוספליים אדירים והשיר הזה הוא השיר האהוב עליי.

עכשיו לגבי להרים דבר כזה, דורש תכנון הפקתי מסוים, ודורש ציוד צילום מסוים (לפחות מצלמה נורמאלית אחת וחצובה\מייצב)
ובכנס זה קשה. כי מי שבא לצלם סרטון בכנס, צריך לדעת שהוא בא סוג של -רק- לצלם סרטון בכנס DX

אבל אני הייתי מתה להרים כזה דבר.

נכון נהדר? אני רואה אותו בלופים 3>

ונכון שזה דורש תכנון מסויים, אבל זה נראה לי בגדר האפשרי.

ובקשר לזמן שזה לוקח באותו יום - זה תלוי איך עושים את הסרטון. אם מסריטים כל אחד כשהוא שר את כל השיר, זה יקח המון זמן. אבל אם מחלקים מראש את השורות וכל אחד מתאמן - ושר בפועל - ספציפית קטע מסויים, זה נראה לי יכול לקחת יותר מהר. אבל אני לא מבינה כלום בצילום אז יכול להיות שאמרתי שטויות כרגע XP

ופשוט הכנס עוד מספיק זמן שיהיה אפשר להתארגן על זה, והוא הזדמנות לתפוס קוספלייז מושקעים יחסית לבד"כ.

בואו ננסה, הכי הרבה יצא כושל

happy berry

New member
!! הוא מקסים~

והכי מקסים זה שהשורה של waldo זה:
I don't wanna be just a face in the crowd

innocence

New member
אני אולי היחידה בעולם שלא מתלהבת מזה.

כאילו, הסרטונים האלו של ליפ דאבינג פשוט לא מרגשים אותי ובאופן כללי לא עושים לי כלום.
כנראה משהו בי מקולקל.

Stuchi

New member
רעיון ממש מגניב וגם אני ממש רוצה שנעשה כזה!D:

Serf SaN

New member
האמת שגם אני לא התלהבתי XD אבל!

מממממממממש אהבתי איך שהוא השקיע בקרדיטים בסוף.
הקטע הכי מצחיק. וגם ממש השקיע בכיתוב שזז איתם... והסוף...... הרג אותי!!!! XDDDD

S.Riddle

New member
הקונצפט שלהם היה מצוין לדעתי :)

היו כמה דברים שהייתי משנה - למשל, כל ה-sequence בהתחלה נהיה משעמם בשלב מסוים, אוקי הבנו את הפואנטה... אבל יצא להם מגניב.

ואני עדיין חושבת שיש פוטנציאל אדיר לעשות את זה אצלנו, *אבל* לא בכנס - מהסיבה הפשוטה שלהם יש כמה ימי כנס ולנו לא, ולאנשים יש מיליון ואחת דברים שהם רוצים לעשות ביום אחד של אירוע ואין להם זמן וזין למשהו כזה.
אני חושבת שמפגש יהיה הפתרון המושלם להרים הפקה כזאת, אבל צריך המוווווווןןןןן הכנה מראש - לשבת ולכתוב אאוטליין, ולעבור על תסריטים, ולהכין רשימת צוות מסודרת בה כל אחד יודע בדיוק מה הוא עושה ומתי.... קיצר צריך לחשוב על זה טוב טוב. אני עדיין מוכנה לנהל את העניין עם עוד מישהו, אם זה שוב יעלה מתישהו. :)

למעלה