סרטון שחשוב לראות

h a j b i

New member
לא כזה חשוב

מצטער. כמות הדו גלגלית שלא נותנים זכות קדימה אפסית, בעיקר בגלל שזו התאבדות לכל דבר. חבל שלא הראו את המצב הנפוץ הרבה יותר שבו אופנוע נוסע כחוק ורכב לא נותן לא זכות קדימה והורג אותו.

קפצוצ

New member
חבל שאתה לא מוציא קצת את הראש מהאדמה...

ככה סתם להתאוורר, לראות מה קורה סביבך.

h a j b i

New member
אני יודע בדיוק מה קורה סביבי

אנא האר את עיני עם סיפורים שאתה מכיר על רוכבים שהיו מעורבים בתאונת דרכים בגלל שלא נתנו זכות קדימה. אולי יש לך סטטיסטיקות בנושא? לעומת זאת אני יכול לספר לך מניסיון אישי על תאונה שבה אוטו לא נתן לי זכות קדימה ואף אני יכול לספר לך על מספר רב של תאונות כאלה ששמעתי עליהן. אני בטוח שאפשר למלא את הפורום במאות תאונות כאלה בקלות.

קפצוצ

New member
זה לא העניין...

אתה צודק, אתה מאויים מצד רכבים אחרים בכביש, אבל בא מישהו ומראה לך סרט שאומר "היי חבוב, סע בזהירות!" (ולא משנה כרגע איכות הסרט) ואתה מעדיף שיראו דווקא את הצד שאין לך שליטה עליו. למה? להיפך, בוא נראה לרוכבי הדו"ג את התשדירים שיוכלו להשפיע על תרבות הרכיבה שלהם. בוא נגרום לדו"ג להפסיק לעצור באמצע הצומת, להפסיק לעלות על מדרכות וכו'. מה שאני מנסה להגיד זה שאתה כל הזמן מרוכז בכמה אתה פגיע, כמה אתה מסכן, וכמה כל נהגי המכוניות חארות, ואתה לא רוצה להסתכל על המגזר שלך ולהגיד: "היי, בואו נשפר קודם את עצמנו".

למעלה