סרטון פלאש על תמונה

גלית!!!

New member
סרטון פלאש על תמונה

יצרתי סרטון קטן אותו אני צריכה למקם על דף HTML כשעל הדף כבר יש תמונה (לא רקע) כלומר הסרטון אמור להיות במיקום מסויים על התמונה. ה כ י צ ד תודה גלית

אופיר @

New member
היי גלית

מה העניינים? את צריכה ליצור טבלה ולתוך הטבלה להכניס את הסרטון פלאש כשהוא בלי רקע. ביי אופיר

גלית!!!

New member
רגע

האם הבנתי נכון ליצור טבלה ושהרקע של הטבלה יהיה התמונה ואז באחת הטאבים של הטבלה להכניס את הסרטון (הוא צריך להיות ממוקם בדיוק רב) אפשרי?

אופיר @

New member
אם את חייבת בכזו רמת דיוק

אז כדאי לך למקם את הפלאש בשכבה נוספת ,כלומר DHTML. ואז הפלאש יהיה בלי רקע משלו ומה שיראו מתחתיו זה את הרקע של דף ה-HTML את יודעת DHTML ?

גלית!!!

New member
לא ../images/Emo9.gif

יש אולי קוד מסויים שאתה יכול לתת לי ואיתו(בלי הרבה להבין ולהתעמק)אני אצליח

אופיר @

New member
יש לי משהו מורכב ,אני מנסה לחפש לך

משהו אחר. אגב,את לא יכולה את הדף עם הרקע לעשות גם בפלאש?

גלית!!!

New member
לא אתה כבר מכיר את הבעיה

עם האתר הזה של הפלאש והאבטחה. אז זה אמור להיות המסך פתיחה שמפנה לאתר הפלאש או לHTML ופה נכנסת האנימציה הקטנה שאם רואים אותה אז אין אבטחה ואפשר לראות את הפלאש. הבנו

גלית!!!

New member
ואולי בכל זאת יש משהו.

אם אני מייבאת לפלאש את התמונה כJPG אז יש סיבה שבגלל האבטחה לא יראו את התמונה? אולי פתרתי את הבעיה?

אופיר @

New member
גלית

שלחתי לך דוגמא באימייל, תשני את המספרים. לגבי השאלה שלך על הייבוא של התמונה-זה לא טוב כי מי שאינו רואה פלאש אז הוא לא רואה כלום בפלאש כולל התמונה כמובן,לכן זה לא טוב. אופיר

sagi.exe

New member
גלית יקרה

יש לי את הקוד שאת צריכה והוא ממש פשוט ולא מורכב. אבל לא ניתן להעלות HTML לפורום. אז תשלחי לי דואל מחר בבוקר ל [email protected] ואני אשלח לך הכל.

אפשר לעשות זאת בצורה פשוטה

באמצעות התוכנה DreamWeaver4 בשכבה אחת שמים את התמונה ובשכבה נוספת המונחת על התמונה, במקום שמעונינים, שמים את הסרטון. הדרים מאפשר גם משהו דינמי, ז"א שכבה נעה: הסרטון מטייל על פני התמונה. כמובן שניתן לעשות זאת כמו שצויין באמצעות טבלה, שהרקע שלה הוא התמונה ובאחד התאים הפנימיים שמים את הסרטון (כאן זה סטטי).

sagi.exe

New member
הינה קובץ ה -FLA

סתם FLA עם רקע שקוף ( TRANSPARENT WINDOWLESS ) עם LOOP אחד.

גלית!!!

New member
כל הכבוד שגיא ../images/Emo45.gif

עובד מצויין אכן הסרטון על התמונה והכל יופי רק בעיה קטנה שאין לי ספק שניתן גם אותה לפתור. הסרטון נמצא בצד ימין למעלה וגם עם BR ים לא רוצה לזוז איך אני משחקת עם מיקומו.(הוא צריך להיות במקום מאד ספציפי על התמונה) וחןץ מזה המון תודה גלית

sagi.exe

New member
אני מבין שמצאת איפה.....

בתוך התד STYLE מכניסים את המיקום ?

asskisser

New member
אפשר אחרת ... קצת יותר חכם...

לשורת סרטון הפלאש (בקידוד) מכניסים את השורה הבאה... <param name=wmode value=transparent> כלומר כל דבר שאינו נע ואין משמעות לצבעו בסרטון יראה כשקוף והסרטון יקבל כל דבר שנמצא ברקע הדף

למעלה