סרטון נחמד...

• פותח הנושא ITF
  • פורסם בתאריך
../images/Emo18.gif סירטון לא כל כך נחמד ../images/Emo5.gif

בסירטון רואים קרב זירה שבו מישהו נותן low kick ליריבו, זה מרים block ושובר לזה שבעט את השוק
. פעם הסתובב סירטון אחר שראו את אותו הדבר קורה. אויויוי כמה שזה כואב...

זה לא שיש לי בעיה עם הסירטון

אני גם לא בטוח שעדיף לקבל זעזוע מח כתוצאה מנוק אאוט (אפרופו סירטונים אחרים שהועלו לכאן בעבר), אני רק מזהיר אחרים שאולי עלולה להיות להם בעיה ולא מעונינים לצפות בקטע כזה...

../images/Emo45.gif בהחלט סרטון לא נעים לצפיה

אבל חשוב כתיעוד של תאונה שבהחלט יכולה להתרחש בקרבות מסוג זה.

הסירטון מראה את העוצמה של הבעיטה

ואולי גם את הסכנה המאוד נדירה שבחסימת בעיטה כזו. דוגמה לעוצמת הבעיטה אפשר לראות בסירטון הזה (שהובא ע"י shizendo כאן): בקטע הרביעי רואים קרב קארטה מגע מלא בו אחד המתחרים פשוט נופל לקרקע בגלל בעיטה כזו שנכנסה לירך. יכול להיות שזו לא הבעיטה הראשונה שנכנסה לאותו מקום באותו הקרב, אבל זו בהחלט הבעיטה האחרונה... בעיטה כזו שנכנסת בעוצמה חזקה לרגלי יריב שלא רגיל לספוג אותה פשוט תשתק לו את הרגל. למי שרגיל לספוג בעיטות, זה ידרוש מס' בעיטות עד שהרגל תשותק (אם הוא לא מגן אלא רק סופג).

eladי

New member
שאלה: עד כמה חשוב שהשריר

יהיה מכווץ בספיגת בעיטה ? (שמתי לב שמכות שנכנסו לי בקרבות כאבו הרבה יותר, כאשר לא הייתי מוכן (ובין היתר - שריר רפוי במקום הפגיעה).

The Worrior

New member
נראה לי שהייתה לא רגל תותבת

בגלל שרואים אחריי זה את השוק כמו גומי כזה ...

לא היתה לו רגל תותבת

אבל אולי הוא יצטרך כזו אחרי כזה שבר... הבחור פשוט שבר את השוק שלו לשני חלקים, ומה שתלוי כמו גומי זה מה שהיה פעם השוק שלו ונהיה שני חלקי עצם מחוברים בעור
.

eladי

New member
קשה אבל בר החלמה

כשהייתי בן 7, מכונית וולבו עוללה לי את אותו הדבר (תודו שזה לא כוחות
). זה אמנם היה נזק קשה מאד, אבל אני היום הולך ורץ. נכון שהוא לא בן 7, אבל עם טיפול רפואי מתאים אני מקווה שהוא יחלים\החלים. נורא

san shou

New member
ממה זה נובע?

בעצם ככל שהבעיטה שלי יותר חזקה אז הסיכויים שתשבר לי העצם כשמגינים מהבעיטה שלי יותר גבוהים. אולי הוא סובל מחוסר סידן בגוף.

eladי

New member
גם גנטיקה משחקת תפקיד

יש אנשים עם עצמות חזקות יותר, ויש כאלה עם פחות.

למעלה