סרטון נחמד

אמילי ב

New member
לדעתי

ותקנו אותי אם אני טועה במהירות כזו קצת קשה לשמור על זויות ולכן אין מנוס מפגיעת להב בלהב(ראית את הניצוצות שעפו?). אולי הם לא מכים חזק והם יודעים שבעוצמה שהם מכים אין אפשרות שהלהב תשבר. אולי בקרב אמיתי היריב יודע לאבחן אם הלהב שלו חזקה משל אויבו והוא ירצה לשבורה.

הרצוי, והמצוי

דבר ראשון, תיכף יבואו יובל וגיא, ויתנו הסבר חכם משלי, ובטח שגם יסתור את דברי
עכשיו שהבנו את זה, אז ככה: אם אפשר, בהחלט רצוי לא לבלום עם החורפה של הלהב, כי ככה באמת נשברת החרב. כפי שאמילי ציינה, אכן עפו שם ניצוצות, וטוב ללהב זה בטח שלא עושה. עכשיו, הסרטון הזה הוא הדגמה של תרגיל בשם סינואלי, תרגיל עם זרימה שרובו לאוו דווקא ישום קרבי - שים לב שרוב מה שהם עושים זה לכוון לחרבות אילו של אילו. ה"שטיק" כאן הוא דווקא בבלימה של הנעיצות שמסתננות שם מדי פעם. פה רואים עבודה שהיא כבר יותר "קרבית" - ספק הסטה של הנעיצה ספק שיסוף של היד, שכמובן מתבצע על החרב מסיבות בטיחותיות. מאחר ואין לי דרך להאט את הווידאו קשה לי לנתח את התנועה, אבל נדמה שלי שבהסטה של הנעיצות הוא משתמש כמה פעמים בגב הלהב, פעם אחת ייתכן ובצד הלהב, ובכל המקרים בתנועה מעגלית כונסת במקצת... כל זאת - לפחות עד בואם של המאסטרים

אני לא בטוח שזו בולו, ד"א

ייתכן וסוג אחר של חרב פילפינית - בארונג, או גונונטנג, או אחת מהרבות האחרות שיש שם...

roy33itc

New member
אמילי שבוע טוב.שאלה קטנה לכולם

יש אפשרות להעביר את הסרטון לפורמט אחר ולפרסם אותו כאן? תודה מראש רועי

בוקר טוב גוטמן../images/Emo13.gif

באם יורשה לי ממביני עניין. זו קידה מה שעושה הבחור בשחור בסוף הסינוואלי?

roy33itc

New member
התכוונתי שמישהו אחר יעשה את זה...

לא אני פשוט אני לא מצליח להוריד את זה... תודה רבה חג שמח רועי

ממש לא משהוא...

סינאו'אלי 4 פעימות אינו תרגיל לכלי להב אלא למוטות וליד ריקה. וכפי שנשאל כאן ונענה חלקית: אין לחבוט עם חורפת הלהב (החלק החד), למעט בצמוד מאוד לידית האחיזה. קל לראות כי המתרגלים הסבו "חכמת מקל" לעבודת חרב - כפי שעושים בתי ספר רבים לא"ל פיליפיניות וזה לא מומלץ... ללהב הגיון משלו: אפשר להכיל כברירת מחדל, עבודת להב על נשק קהה אבל לא ההיפך...

imgor

New member
אחת מהשיטות לראות ולהתרשם

מיידית ובאופן כללי מהרמה של אומן לחימה - זוהי התבוננות בתנועה כללית ובעבודת רגליים בפרט. צר לי לציין זאת, אבל בקליפ בבירור רואים תנועה ועבודת רגליים גרועות ומסורבלות. וזו רק ההתרשמות הראשונית. כאמור אינני מומחה גדול בא"ל פיליפיניות, אבל ראיתי דברים אחרים. משה

SVS1

New member
נייס

נחמד אבל שמתי לב לעבודת רגליים מבולבלת

למעלה