סרטון נגד אלימות....

זה לא מבויים....

המספריים ננעצו בו פשוט... והדם לא יצא כי המספריים חסמו את נתיב יציאת הדם....למהכשמישו נידקר ומזמינים אמבולנס החובשים לא מוציאים מהר את הסכין או כל דבר אחר?... כי נפשוט הסכין או כל דבר אחר שנעוץ בגוף הוא גם חוסם בתכלס את היציאה של הדם החוצה....והרגע שמוציאים אותו אז הדם פורץ החוצה..... מן הסתם..אני מתנדב במד"א..ומיקרים כאלה אני רואה כמעט כל יום... ואני יכול לומר לכם שזה לא מבויים זה אמיתי... אם תיראו שוב תסרטון אתם תיראו עד כמה הבנאדם פתאום לחוץ ולא מבין מה קורה איתו והוא אפילו לא צועק מיד..כי להב המספריים פגעו לא כניראה בשריר העצבים וז הוא בעצם לא הרגיש שום כאב...בקיצור אני יכול לחפור לכם בראש עוד המון על הסרטון הזה ולהביא לכם הוכחות מפה ועד לונדון שזה אמיתי... אבל אין לי כוח..בתור אחד שלומד רפואה ומתנדב במד"א אני יכוללזהות מיד שזה אמיתי... זהו בקיצור.

זה לא מבויים= מתוקן.

המספריים ננעצו בו פשוט... והדם לא יצא כי המספריים חסמו את נתיב יציאת הדם....למה כשמישו נידקר ומזמינים אמבולנס החובשים לא מוציאים מהר את הסכין או כל דבר אחר?... כי פשוט הסכין או כל דבר אחר שנעוץ בגוף הוא גם חוסם בתכלס את היציאה של הדם החוצה....וברגע שמוציאים אותו אז הדם פורץ החוצה..... מן הסתם..אני מתנדב במד"א..ומיקרים כאלה אני רואה כמעט כל יום... ואני יכול לומר לכם שזה לא מבויים זה אמיתי... אם תיראו שוב תסרטון אתם תיראו עד כמה הבנאדם פתאום לחוץ ולא מבין מה קורה איתו והוא אפילו לא צועק מיד..כי להב המספריים פגעו כניראה בשריר העצבים ואז הוא בעצם לא הרגיש שום כאב...בקיצור אני יכול לחפור לכם בראש עוד המון על הסרטון הזה ולהביא לכם הוכחות מפה ועד לונדון שזה אמיתי... אבל אין לי כוח..בתור אחד שלומד רפואה ומתנדב במד"א אני יכול לזהות מיד שזה אמיתי... זהו בקיצור.

למעלה