סרטון מתוך Good Morning America

וירצי

New member
בסוף "הטרנד" יכבוש ואצטער שאני חלק ממנו

לא אוהבת להיות חלק מטרנד...

OriIdan

New member
אני חושש שזה לא יקרה כל כך מהר

לדעתי המצב האידאלי יהיה שחמישים אחוז מהנשים לא תרצנה ילדים וכך גם הגברים. אז גם לא תיהיה משמעות לקיומו של הפורום הזה.

OriIdan

New member
נשנה את שם הפורום

לנשים שרוצות חתולים

OriIdan

New member
אופס, ממש לא בכוונה

האמת גם אני לא ממגדלי החתולים כך שאם ישתנה שמו של הפורום, אשאר בו רק אם הנושאים באמת יהיו מעניינים. את גם לא ממגדלות החתולים?

וירצי

New member
ממש לא.

ממש לא מהמגדלות. וכמוני יש פה לא מעט. ראיתי שאתה סופר. וואלה. בעיניי זה תואר מחייב מאוד. יהיה נחמד אם תציץ בפוסט האחרון שכתבתי בבלוג שלי (נמצא פה למטה בחתימה). ואם תגיב, יהיה בכלל משמח. 80 ומשהו אנשים קראו, ואפס תגובות. באסה.

OriIdan

New member
לא נוח לי עם קפה דה-מרקר

לוקח לו כמה שעות להציג כל דף פשוט. אני כבר מספר דקות מנסה ולא רואה דבר מהפוסט שלך. לכן לא קראתי וממש לא בכוונה. באמת רציתי לקרוא. לגבי הספרים שלי, אשמח מאד אם תקראי אותם ולא רק את הספרים. באותו אתר יש מספר סיפורים אחד מהם למשל "סאן-רייז ההתחלה" בעצם מספר על שנתיים לפני התקופה בה מתרחש הספר זריחה חדשה כך שבעצם אפשר לקרוא לזה סיפור מקדים. אני בתקופה הזו בעיצומו של הספר השלישי שלי שגיבורתו היא בחורה צעירה בשנות העשרים לחייה שלא מזמן סיימה אוניברסיטה ומתחילה את דרכה בעולם ההי-טק הישראלי.

וירצי

New member
עמוס עוז

כתב: "מרכז העולם הוא סביב היד הכותבת". כל אחד מאיתנו מרגיש כך ביחס לכתיבתו שלו. הרשת מתפקעת רוחשת מילים ("קשקשת ברשת"). כל כך קשה לנפות את כל הטפל מהעיקר. ולחיים תביעות משלהם, והמלאכה רבה, והמשאבים מוגבלים...

וירצי

New member
אבל הוא כתב זאת בהקשר אחר...

בהקשר זה שכל אחד יכול לכתוב את סיפורו שלו, כי סביב ידו סובב עולם שלם בפני עצמו.

odelyam

New member
כן, גם אני לא אוהבת להיות חלק מטרנדים...

זה כמו ששיניתי את שם הנעורים שלי לשם המשפחה של בעלי, למרות שכל חיי אמרתי שאני אשאר עם שם המשפחה שלי (אני בת למשפחה של שלוש בנות, וזה די מבאס שלא יהיה לנו המשך, למרות שממילא לא יהיו לי ילדים שימשיכו את השם שלי, אז זה לא ממש משנה...) בכל מקרה, היה לי ממש קשה עם שינוי שם המשפחה, אבל עשיתי אותו, כי זה נהיה "מגניב" לשמור שם נעורים, וזה מגעיל אותי... ואם עסקנו בשמות משפחה, היה לי פעם חבר שאמר לי שכשההורים שלו התחתנו, הם בחרו לעצמם שם משפחה חדש, ושניהם החליפו. זה נראה לי הכי יפה והכי סמלי להקמת בית משותף חדש, לא?

וירצי

New member
כן, אבל הם ויתרו על הסנטימנטים והמטענים

הכרוכים בשמות מבית אבא. יש אנשים שזה מתאים להם ככה להתנער ולפתוח דף חדש, ויש עוד כמה סוגים של אנשים...

kiaora

New member
אף פעם לא הבנתי

מה הקטע הזה של המשכיות שם המשפחה. מילא ההמשכיות שלנו באמצעות הילדים שלנו (אם כי גם זה לא ממש מזיז לי, לפחות כרגע) אבל שם המשפחה? אגב, גם אשתי לא שמרה על שם נעוריה, אבל זה בגלל שהשילוב בין השמות של שנינו יוצא עם משמעות מגוחכת

למעלה