סרטון משחק החיים

יעל צל

New member
סרטון משחק החיים

טוב סוף סוף הצלחתי להעלות את זה לאינטרנט ובקרוב זה יהיה מקושר לאתר, ברגע שאני אסיים את סרטון רותם\רם....למישהו יש הצעה לשיר יפה שאני אשים ברקע? כי אני חייבת שיר לפני שאני מתחילה להכין את זה...

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifאיזה סוג של שיר את רוצה?

כאילו איטי מהיר משהו לא יודעת! איזה?

יעל צל

New member
אמממ

שלא יהיה איטי יותר מדי כי התמונות מתחלפות וצריך להיות לזה איזשהו קצת. רציתי לשים את "i'm alive" של סלין דיון אבל הוא עושה לי בעיות בתוכנה הזאת, הוא יכול להיות קצבי אבל לא טראנס או משהו... וחשוב מאוד שלמילים שלו תהיה משמעות, רציתי לשים את "hero" של מריה קרי אבל זה איטי מדי...דווקא המילים שלו מעולות בשביל זה!

LuZ dE EsTrElLa

New member
את יכולה לשים סרטונים של ריקי

יש לך במחשק סרטונים איתה? אוילתוכלי לשלוח לי ובקשר לשאלה שלך... השירים של סלין דיון , וויטני יוסטון, טוני ברקסטו ומריה קארי

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifאולי תשימי את השיר!

"you make me wanna"? את יודעת למה אני מתכוונת? זה שיר יפה מאוד של בלו! ויש גם את "the rise and fall", של קרייג דיויד! אלו שירים ממש יפים! הם לא מהירים ולא איטיים הם נחמדים כאלה!

eyal-m

New member
יש לי כמה הצעות

חשבתי על השיר התורכי שזכה באורויזיון שיכול להיות מתאים או השיר TIMPO הדיי חדש של המורדים או Solid Harmonie - I'll Be There For You השיר מהפרומו של התוכניות בערוץ 3 בהצלחה

eyal-m

New member
עוד הצעה../images/Emo176.gif

A.T.C - Around The World השיר מהפרומו שהיה לפספורט העונה החדשה

יעל צל

New member
אתה גדול!!!!!

אם יהיו לך עוד הברקות כאלה תגיד לי אני צריכה עוד שירים

יעל צל

New member
כן אתה אבל

תביא לי עוד שירים כי זה לא הכי מתאים לי לסרטון למרות שהשיר יפה

love amor

New member
הנה כמה שירים...

אני מקווה שבסוף תמצאי משהו
Withney Houston - My Love Is Your Love Celine Dion - Because You Loved Me Celine Dion - I Drove All Night Desiree - Gotta Be Faith Hill - There You'll Be Janet Jackson - Doesnt Really Matter Janet Jackson - Together Again Lene Marlin - Sitting Down Here1 Meja - It's All About Money No Doubt - Dont speak Stepmom-Ain't No Mountain High Enough

למעלה