סרטון מעניין מאוד

סרטון מעניין מאוד

שיחה של אחד מהבכירים במשפחת ה"Dog Brothers" על הסכין ככלי נשק, ואיך להתאמן נגדו. כולל כמה דקות של בולשיט (לטעמי) על "הדלדלות רוח הזכר האמריקאי" או משהו כזה, והרבה דקות של מחשבות מעניינות על ההבדל בין "זירה" ו"רחוב", ואימון מאכוון תרחישים - וזאת מפי קבוצה שהיא אולי המובילה בעולם כיום בקרבות זירה פול קונטאקט עם כלי נשק (יחד עם ACT, כמובן :)) אותי אישית תמיד מעניין להקשיב לאנשים שלוקחים את האימון שלהם בכזאת רצינות, ובעלי נסיון ותבונה לנתח אותו. גוטמן האפור

PhoenixLord

New member
אכן סרטון מעניין

פחות או יותר הכל נאמר בדיון התגוננות של Blade2, מלבד השקפה מעט שונה על תרגול תרחישים. רק אני הרגשתי שהתרחישים די מקובעים? במיוחד בדקירות, רצף לאותה נקודה (שיחסית קשה להגיע אליה, למרות שלא ניראה שהייתה להם בעיה). לגבי הסכין שמעבירה שוק, היא שם רק כדי לגרום לך להרגיש באופן מינורי כאב שנגרם ממכת סכין? כי אני די בטוח שמרגישים מכה גם ללא השוק. ואם המטרה היא באמת להעביר כאב, עד כמה זה באמת יעיל? גם אם אתה שורד מכת סכין (לפחות באופן זמני) האנדרנלין אמור לעשות את העבודה לא?

Blade2

New member
הסכין שמעבירה שוק

עד כמה שהבנתי מקריאה באתר של חברה שמוכרת כאלה, מטרתה היא כזו: לאדם יש פחד ורתיעה 'טבעיים' מלהב חד. מסכין אימונים אין את הפחד הזה. לכן נכנס אלמנט הכאב פה, מטרת הסכין היא לגרום לך 'לפחד' מהלהב ולא להתעלם ממנו.

steven segal

New member
האיש רציני ללא ספק ויש לו ניסיון

הוא הוכיח בצורה פשוטה כמה נגיחה היא כלי נשק קטלני ויעיל. אגב לא הבנתי מה זה "קאוקז'יאן" ...

למעלה