סרטון מעניין חדש

NIKESTYLE

New member
פרצ לא מתאים בכלל.תראה את ההסתדרות

נראית במצב על הפנים. אני אישית נפגעתי ממעסיק שהרשה לעצמו לקחת לי כסף מהמשכורת וכהתלוננתי בפני פרדי שכטר שהיה מזכיר ההסתדרות באיזור צפון הוא גרם לי לסחבת שלא תאמן ,עשרות שיחות טלפונים מבוזבזים עד שבכלל השגתי אותו וגם אז הוא ביקש ממני לשלם דמי חבר קבועים להסתדרות בלי עוד לפני התחלת הטיפול בתיק והבהיר לי שאין סיכוי גבוה שאני ינצח בתיק הזה אז עם כל הכבוד תפסיק לבלבל לאנשים בשכל,פרצ מנהיג גרוע ללא עבר וגם ללא עתיד!

יש לך מושג באיזה מצב הוא קיבל אותה?

קודם כל, אם אתה לא חבר בהסתדרות, אז למה אתה מצפה שהיא תשקיע משאבים של עובדים שכן חברים כדי להגן עליך? אני לא אומר שזה גוף מושלם, אבל איזה גוף ציבורי עובד בצורה מושלמת? ניסית לסדר משהו בעיריית ירושלים בתקופת אולמרט? זה גם לא הלך חלק, בלשון המעטה. לי ידוע על כמה מקרים שההסתדרות ופרץ אישית התערבו וסייעו מאד לעובדים, בהרבה מקומות בסקטור הפרטי. מעבר לכך, ההסתדרות כשפרץ קיבל אותה היתה עם חוב של 3 מיליארד ש"ח, גירעון שוטף 400 מיליון, ולמעשה במצב של מוות קליני. ציפו שהיא תתפרק לגורמים. (הרי הוועדים הגדולים ממש לא צריכים ארגון-גג). אבל פרץ ייצב אותה כלכלית, שילב בה עוד מקומות עבודה וענפים, ושמר עליה כגוף בעל סמכות לייצג את העובדים. כל זאת הוא עשה בתקופה קשה ובאקלים מאד עויין כלפי ההסתדרות, גם בממשלה וגם בתקשורת. תגיד מה שתגיד, זה לא הולך ברגל.

NIKESTYLE

New member
תגובה לדמוקרטיה אמיתית

1.כן,אם אני עובד בחברת כוח אדם אז אני מצפה שאם הזכויות שלי נרמסות מישהו יבוא ויגן על כבודי. את מה שאני ירוויח אני מוכן לשלם בחלקו להסתדרות על הייצוג. שנית ,ההסתדרות מחובתה ליידע אותי שכאשר אני עובד בחרת כוח אדם אני מסתכן ברמיסת זכויותיי אם אני לא מצטרף משום מה זה לא נעשה. 2.חברות כוח אדם מרשות לעצמן לרמוס את זכויותיהם של עשרות אלפי עובדים בישראל -איפה ההסתדרות???????? 3.את מה ש]פרצ קיבל אני לא יודע אבל אני יודע שפרצ החזיר הסתדרות רדומה ,עקומה ,ובהחלט לא טובה יותר ממה שקדם לה. כל השביתות שנעשו על גב העובדים לא עזרו להם ואם כן אז בתוספת של 30 שקל לחודש זה ממש לא רציני והבזבוז של המשק היה הרסני יותר

אחת המטרות הכי חשובות של העבודה

בבחירות הללו היא המאבק למען זכויות עובדי חברות כוח האדם. ההסתדרות עזרה מאד להרבה עובדים במקומות קטנים. תמיד יש האשמות: יש כאלה שאומרים שהיא רדומה ויש כאלה שאומרים שהיא מיליטנטית. בסך הכל הוא עשה עבודה טובה בתנאים קשים מאד.

trigotrigo

New member
לידיעתך ולהזכירך

עמרם מצנע היה ראש עיריית חיפה, והוא תפקד במשרה זו בצורה מעולה ויוצאת דופן. ומה קרה בבחירות? גם את זה אתה יודע.

אמורוסו

New member
בן גוריון היה קטן מאוד...

ניכס לעצמו את כל ההישגים של זבוטינסקי וגרם לרצח יהודים. אמנם היה חזק באותו יום של הכרזת העצמאות, אבל כאדם הוא היה שפל מאוד.

lazaroni

New member
אנשים

אנחנו לא בשנות התקומה אנחנו התקדמנו אנחנו לא בעבר אנחנו בעתיד בשנות האלפיים בן גורין הנהיג אותנו כמו שצריך, בשנים הראשונות של המדינה אך זמנים השתנו...אי אפשר בכלל להשוות....

NIKESTYLE

New member
אז זהו שפרצ לא מנהיג פועלים,

פרצ בכלל לא מנהיג הוא מונהג ע"י בירוקרטיה וחסור סדר הוא ממש לא מנהיג

למעלה