סרטון מעניין חדש

shirgan

New member
לא הבנתי על מה הצחוקים..

רק בגלל השפם והשיער? זאת ההתייחסות הכי העניינית שאתה מסוגל להנפיק? עלוב מאוד

זה סתם משעשע אותי..

כל פעם מחדש :) לא חייבים לקחת הכל בכבדות ובקושי, אתה יודע.. אתה רוצה דיון ענייני? אם אתה בוחר בפרץ, תאמר מדוע, בבקשה..

mean girl 16

New member
אהבתי

אכן בן גוריון אחד המנהיגים הגדולים, לא רק מתוך המדינה, אלא גם באופן יוניברסלי. אבל הפרט לא אומר על הכלל. עם כל הכבוד קשה לי להאמין שפרץ שווה לעשירית מבן גוריון.

shirgan

New member
אמונה זה לא הצד החזק של "אחורה"

ציניות ופלצנות כן

וזאת תגובה ענינית, כן? ../images/Emo6.gif

היא בכלל תומכת ליכוד.. ואתה? לדעתי, לא יותר מפרובוקטור.

shirgan

New member
התגובה שלי מאוד עניינית

בעקבות שתי התגובות שלכם התייחסתי לתכונות האופי של ה"אחורנים", אין דבר יותר ענייני מזה. אתה מתייחס למראה החיצוני של מישהו ולועג לו... זה ממש לא ענייני. ודרך אגב התגובה הלעגנית שלך היא בדיוק ההוכחה למה שאמרתי על ה"אחורנים" יודעים רק ללעוג בציניות. אבל תוכן - אין

אתה כבד ../images/Emo199.gif

האם קראת את התגובה שלי אלייך? מדוע פרץ? אצפה לתגובה עניינית.. אם בחרת להתעלם, אבקש גם אני לעשות זאת, תודה :)

shirgan

New member
למה פרץ הכי מתאים להנהיג את ישראל

למה עמיר פרץ הכי מתאים להנהיג את ישראל? הדבר הכי חשוב בראש ממשלה זה האופי שלו. לעמיר פרץ יש אישיות של מנהיג: עמיר פרץ מנהיג עקבי - הוא לא קופץ מעמדה לעמדה ולא מזגזג. עמיר פרץ מנהיג לוחם - הוא מציב יעדים ומשיג אותם. עמיר פרץ אוהב את העם - הוא חי בצניעות, ומקדיש את חייו למען הציבור. עמיר פרץ לומד מהר - הוא פתוח להקשיב לאנשים. עמיר פרץ יודע לשאת ולתת. גם מי שלא אוהד אותו מודה שהוא מצטיין במו"מ. לעמיר פרץ יש נסיון עשיר לעמיר פרץ יש ניסיון בניהול ההסתדרות, גוף גדול ומורכב בהרבה מרוב משרדי הממשלה. למרות זאת, חשוב לזכור שניסיון אינו ערובה להצלחה – גם למי שנכשל בתפקידו יש ניסיון, אבל לנו יש איתו ניסיון גרוע (ביבי היה ראש ממשלה גרוע, ואולמרט היה קטסטרופלי בתפקידו כראש עיריית ירושלים. ה"נסיון" שלהם הוא שם אחר לטעויות שלהם).

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

פרץ הוא מנהיג צבוע. הוא יצא נגד העסקת עובדים בחברות כוח אדם? נחש מה! חלק מעובדי ההסתדרות הינם עובדים בחברות כוח אדם. הוא יצא נגד פיטורים במקומות עבדה? נחש מי פיטר מההסתדרות לא מעט עובדים. הוא יצא נגד הלנת שכר? נחש מי הגיש נגדו תביעה בבית הדין לעבודה על הלנת שכר רמז: עובדי ההתסדרות... אכן ספק - הוא ממש עקבי. צנוע? לכן הוא חי בוילה לא רעה. לוחם? אכן. לוחים בכלל אזרחי המדינה כאשר התעלל בהם עם השביתות החסרות רסן שלו. אוהב את העם? אם כך יש לו דרך מאוד מוזרה לבטא זאת. פרץ ייצג אך ורק את הוועדים הגדולים. ואוי לנו אם הוא יעלה לשלטון, כי אז הוא למעשה הוא לא יעיז לצאת נגד אותם וועדים, כי הם אלו שהביאו אותו לכס שלטון מפלגת העבודה.

טשאפק

New member
הערות

א. מאיפה הבאת שמועסקים בהסתדרות עובדי כוח אדם, שלא במשרות זמניות? ב. פרץ לא אמר שאסור לפטר עובדים. במפעלים בקשיים או ברשתות השיווק שנקלעו לקשיים, ההסתדרות השיגה הסדרי הבראה שכללו פיטורים, וכך נעשה גם בהסתדרות עצמה שהיתה בחובות ענק. פרץ יצא נגד פיטורים שנעשו בבנק, באותה שנה שבה הוא הרוויח מיליארדים. ג. השביתות היו אשמת הכוחניות של האוצר. כאשר האוצר נהג באחריות לא היו שביתות. כאשר לא שילמו חודשים על חודשים לעובדי הרשויות, מה רצית שההסתדרות תעשה? ואלו ממש לא עובדים חזקים. ד. פרץ כראש ממשלה יהיה מחוייב לוועדים החזקים בדיוק כמו שאריק שרון כראש ממשלה היה מחוייב למועצת יש"ע. הם עזרו לו (חלקם) להיבחר, אבל מרגע שהוא נכנס לתפקיד בכיר הוא כבר לא צריך אותם, אלא את אהדת הציבור הרחב.

אשרת

New member
טשפאק.

תריץ על זה חיפוש בגוגל, כי היו על זה לא מעט דיווחים בעיתונות המקומית, על האבסורד הזה. שמצד אחד הוא יוצא נגד התופעה הזאת, ומצד שני הוא בעצמו עושה זאת. אגב, בדרך כלל עובדי חברות כוח אדם הם עובדים שהם לרוב זמניים. מדובר בעסק פרטי. ממתי הההסתדרות נחדפת גם לשם? זכותה של שרי אריסון לעשות מה שהיא רוצה עם העסק הזה, כל עוד הוא חוקי. הפיטורים היו חוקיים, העובדים קבלו את הפיצויים המגיעים להם. אתה לא יכול להחליט לבעל עסק פרטי להעדיף להעסיק עובדים מאשר להגדיל את הרווחים שלו, גם אם הוא מרוויח הון עתק. זאת התנהגות בריונית לשמה. להזכיר לך את כל השבתיות שהוא עשה במשרדי הממשלה כאשר רצו לייעל את הדברים? להזכיר לך שחלק מהמשכורות של אותם אנשים באים מהכיס שלי ושתך, וחלק נמצאים שם מתוך פרוטקציה ולא משום שזקוקים להם. פרץ מונע התייעלות. השביתות היו באשמת הכוחניות של פרץ ושל הוועדים הגדולים. כן.. בהחלט מסכנים עובדי חברת החשמל, ועובדי הנמלים, אין ספק. פויה אוצר. פויה. לידיעתך, ישנם עובדים שהשכר שלהם עדין לא מושלם, אגב. לא רואה שום שביתה שההסתדרות עושה על מנת להסדיר את הנושא הזה. פרץ יהיה מחוייב לוועדים הגדולים, וזה אסון לא קטן. שרון לא עלה לראשות הליכוד בזכות מועצת יש"ע, בניגוד לפרץ, שיש ספקות לגבי היושר שבו הוא עלה לכס השלטון בעבודה.

טשאפק

New member
תגובה

כל עוד לא הבאת הוכחה, אני לא רואה סיבה להאמין שההסתדרות מעסיקה עובדי כוח אדם. להיפך, ידוע לי שאנשים שהועסקו בהסתדרות דרך חברות כ"א לפני פרץ, בניקיון ושמירה, הפכו להיות עובדים מן המניין. זכותם של העובדים לשבות בדיוק כמו שזכותה של שרי אריסון לשלוח הביתה עובדים, בשנה שלבנק יש רווחי עתק. אם תבדקי היטב (למשל את הדיווחים של סבר פלוצקר, שהוא לא ממש סוציאליסט) תראי שאכן האשם המרכזי בשביתות הוא האוצר. בסוף תמיד מגיעים הרי להסדר, גם בנמלים הגיעו להסדר. השאלה למה לא קודם לשאת ולתת וכך לחסוך את השביתה. והתשובה היא שכשיש לך שר אוצר שמכנה את הוועדים הגדולים "ביסמרק (ספינת מלחמה נאצית) שצריך להטביע", אז הוא קודם כל מנסה ללכת בכוח (לבטל בחקיקה הסכמי עבודה למשל) ורק אחר כך מוכן לשאת ולתת באופן ענייני. >>>להזכיר לך את כל השבתיות שהוא עשה במשרדי הממשלה כאשר רצו לייעל את הדברים? כן, תזכירי. לי דווקא זכור שהתוכנית הכלכלית של ביבי שכללה פגיעה קשה בעובדי המדינה עברה בלי שום שביתה, כי היא הוכנה באופן נדיר מתוך תיאום עם ההסתדרות. לגבי ייעול, אני יכול להזכיר לך למשל שכאשר רצו לאחד רשויות כדי לייעלן, דווקא ביבי הפיל את זה בגלל לחץ פוליטי.

אשרת

New member
צר לי,

אבל אני לא אוכל להביא לך סריקות על עיתונים, אתה יודע, זכויות יוצרים. אבל באמת שאין לי אינטרס לצאת דווקא נגד פרץ ולהשמיץ אותו. אז עשה עם זה מה שאתה רוצה. השביתה של העובדים צריכה להיות חוקית למהדרין, ולפרץ אין שום זכות לדחוף את האף שלו לעסקים פרטיים אני משערת שאני אוכל להביא לך כלכלן אחר שיתמוך בדברי, אבל נו שווין מראש לא היו צריכים להשבית לא את הנמלים (שנדבר על הנזק הכלכלי שהם גרמו למדינת ישראל וכמה עסקים נסגרו בכלל עובדי הנמל המאוד מסכנים:) כל השביתות של משרד הפנים? של משרד התחבורה? של העובדים בלשכות התעסוקה,שלא ראויים בכלל לבוא במגע עם אנשים מרוב שהם לא יודעים להתנהג? שנמשיך הלאה? למה שהמדינה תתאם משהו עם ההסתדרות, אם המדינה היא המעסיק של העבודים, ויש הסמכים חתומים?! כן, הליכוד והמרכז. עם הטענה הזאת אתה יכול להגיע לתומכי נתינהו, שזאת לא אני. בכל מקרה, ההסתדרות במתכונת הנוכחית שלו הוא גוף משוחת ושאינו ממלא את התפקיד שלו. במקום להגן על אלו שבאמת נדפקים מגנים על הוועדים החזקים. יפה. בכל מקרה, שיהיה לכם בהצלחה.

טשאפק

New member
זה בדיוק העניין

שכאשר יש הסכם חתום ורוצים לשנות משהו, לא צריך לעשות את זה בחקיקה, אלא לשאת ולתת ולהגיע להסדר ולא לחכות לשביתות ורק אז לשאת ולתת ברצינות. השביתה של העובדים בבנקים היתה חוקית לגמרי. התדמית של פרץ בתור משביתן שלא לצורך פשוט אינה נכונה. ההסתדרות כוללת חלק מהוועדים החזקים אבל גם הרבה עובדים אחרים והיא מגינה על כולם. כבר נתתי דוגמה בולטת, עובדי הרשויות. יש המון דוגמאות יותר קטנות.

טשאפק

New member
ולגבי צניעות

מבחינתי זה לא ממש שיקול, אבל הטיעון נכון. פרץ חי כמו המעמד הבינוני בישראל. בבית של 200 אלף דולר (לפני הקסאמים) ולא 3 מיליון. אבל שוב, לגבי זה לא שיקול ומצדי שיעשן סיגרים כמו שני מתחריו.

אשרת

New member
וזה ממש משנה, אה?

אם פרץ עשה את כספו ביושר אין סיבה שהוא לא יהנה מפרי עבודתו. וצניעות לא צריכה להיות חלק ממערכת ההחלטות כאשר מחליטים למי הצביע. לדעתי יש דברים שהם קצת יותר חשובים מזה...

למעלה