סרטון מזעזע

אולי כדאי לך לתאר במה מדובר

רוב האנשים לא לוחצים סתם כך על לינקים שהם לא מכירים, אפילו שזה פייסבוק. ולמה הכוונה אי אפשר לראות את זה כאן? האם הלינק לא פעיל? יכול להיות שהגדרות הפרטיות שלו לא מאפשרות share

סליחה. מדובר במורה ותלמיד תיכון שצועקים זו על זה

הבחור מתנהג כמו ערס (מתחצף למורה, מקלל) והמורה יורדת לרמתו במקום להעיף אותו מהכיתה. לא יודעת איךלשים את זה פה.

משל333

New member
אני בהלם מוחלט

הנער כמובן פרחח וחסר כבוד מינימלי.
המורה נוראית, ואינה ראויה ללמד.
מדהים ומפחיד לראות איך מערכת החינוך נראית מבפנים.
הנה בתור השוואה, וידאו (באנגלית, ארוך ומשעמם אבל אפשר ללמוד ממנו המון) של מורה שמחזיק קצר מאוד את הנערים בסיכון. עם מורה כזה לילדים יש סיכוי.
http://www.youtube.com/watch?v=pgk-719mTxM

לא שאני מצדיקה את איך שהמורה הזו דיברה, אבל הסיטואציה
הזו הייתה איומה עבורה - מתבגר ערס, נטול טיפת כבוד, מתבטא באופן איום ומזלזל וחצוף ביותר, וכל שאר הכיתה צוחקת ומחזקת אותו. פשוט נורא.

gpa3

New member
והכל עוד מתועד, מן הסתם על ידי אחד מהתלמידים.

נראה כמו ניסיון (מוצלח) להוציא אותה מהכלים.

בדיוק. זה נורא לראות. ועם זה מצפים ממורים להתמודד...
חותמת לך שאם ההורים של הילד רואים את הסרט הזה, הם מייד מצדדים בו , מאשימים את המורה ולא מבינים מה רוצים מ"הילד"

gpa3

New member
ולמה לא?

אם מתייחסים אל המורה ככוחנית? אגב, לא בטוחה שחני התכוונה כנגד רמת ההולכים להוראה, אלא מי בכלל חושב ללכת ללמד בתיכון.....

חני בו

New member
כמובן שלא דיברתי על הרמה!! אלא על הקושי בכלל להיות מורה

ובטח ובטח בחטיבה ובתיכון.

gpa3

New member
ולמה לא?

אם מתייחסים אל המורה ככוחנית? אגב, לא בטוחה שחני התכוונה כנגד רמת ההולכים להוראה, אלא מי בכלל חושב ללכת ללמד בתיכון.....

מירי,

New member
זה החלום של הבכור שלי שסיים רק לפני "כמה ימים" את לימודיו שם

חני בו

New member
אני כלל לא פוסלת. באמת

גם לבת שלי שכולה בכתה יא, ומאד מאד אוהבת ערבית, וכבר חושבת כל הזמן מה היא תעשה בצבא ומה היא תעשה "כשתגדל"...אני כבר זרקתי לה שתעשה תעודת הוראה ואולי תהיה גם מורה לערבית בתיכון.
אבל
זו עבודה מאד מאד מאד קשה ואני באמת שואלת מי הולך היום ללמוד הוראה...................?

מירי,

New member
יש המון עבודות מאוד קשות

מתגמלות פחות או יותר ואנשים בוחרים בהן.
&nbsp
אני מקווה שמי שהולך ללמוד הוראה עושה את זה כי הוא 'רוצה ללמד ילדים'.

למעלה