סרטון מדהים!!!!

AlonHaramati

New member
באמת מדהים !

דרך אגב, איך בדיוק הם נופלים באותו קצב ??? מילאו אותם במשקולות ?

YakirD

New member
לפי מה שהבנית

הבחור שעל הראש שוקל כמו נוצה (ויש שמועה שדחפו לו הליום לתחת - אחרת אי אפשר להסביר את זה)

ERHAMU

New member
כשאתה רואה

את הרמה אפשר רק להתחיל להבין עד כמה אנו לא יודעים כלום. פשוט חבל על הזמן

adietkin

New member
רק חדי עיין יכולים להבחין בישראלי |

ילדים הצנחן הישראלי הלך לאיבוד בסרט האם תוכלו לגלות מיהו ומה הוא בדיוק עושה בסרט הזה ???
(השם שלו מתחיל ב "ד") בין הפותרים נכונה תוגרל חופה בגודל מפית מהחתונה האחרונה

bluerage

New member
לפי הקרידטס:

דומיניק גוזמן... לא שזה אומר לי משהו! צחי אתה חייב לי מפית!!! (שנבחרה בקפידה דרך אגב אז נא לא לזלזל!!!)

adietkin

New member
הוא ישראלי???

לא!!! תשובה לא נכונה המפית נשארת אצלי(דרך אגב אחלה חתונה!!! שמייח ,לא מזלזל בכלל)

YakirD

New member
דן!!!!! מה אתה עושה שם???

אטקין.... אני רוצה את החופה בצבע כחול לבן

adietkin

New member
היא הקדימה אותך!!!

סיון גשי למשרדי לתאום קבלת המפית אכן דן מורדכי ברקע מצלם

bluerage

New member
אטקין!!!

מה נסגר איתך - גונב מפיות מחתונה!!! חחחחחחחחחח באסה לזוכה שלא הגרלת את הצלעות טלה :) צחי

Z o o k

New member
WOW WOW WOW ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מדהים !!!! זה כמעט לא נראה אמיתי

noamk

New member
קצת פרטים....

לבחור על הראש קוראים דייויד גרשפלד. Load Organizer ב- Perris, ומשקלו אכן נוצה וחצי (שמתחלקים על בערך מטר שישים). בן 22, בערך 1500 צניחות, אבל למעלה מ-25 שעות במנהרה (כשהסרט צולם) שנה שעברה התחרה ב - Nationals והגיע למקום חמישי. בחור באמת מקסים, ואחד מהיותר מוכשרים שפגשתי.... נ.ב. הסרט התחרה שנה שעברה בפסטיבל הסרטים של ה - Fly Boyz .......

danmordechay

New member
דייויד גרשפלד

אחלה גבר! הבחור קטן וחביב שנראה כמו תיכוניסט ו- Freeflyer מדהים. אוהב את הספורט ונותן מכל הלב. טיפים, קפיצות,organizing והרבה כיף. אני ונועם קפצנו איתו כמה פעמים ולמדנו הרבה... ודרך אגב, גם על לבקר בישראל הוא חושב...

למעלה