סרטון לקראת עונה 10

סלמאק

New member
אבל בהתחשב בכמות האומנים שקיימים

אי-שם, לא נראה לי שזה ממש מפצה, או מזיז, או בכלל משקף את כמות הזיופים. לא יודע, עוד דיון הזוי #123

ARIS BOCH

New member
רוב ההכנסות של האולפן זה מפרסומות

ומ- DVD ופחות ממכירת הזכויות לערוצים זרים. ובכלל, זה שיש לי את הפרק וכבר ראיתי אותו לא מנע ממני לצפות בו היום שוב בערוץ 1. זה לא מפריע לחברות כבלים או לווין לרכוש סדרות כי במילא הרווחים שלהם הם ממנויים ואם הורדתי פרק זה לא חסך לי את התשלום החודשי ולכן גם מהזוית של מכירת זכויות האולפנים לא ממש נפגעים. בקשר לאחוזים מהעלויות ליוצרים, ההצעה היא להעלות בקצת את מחיר הדיסקים והצורבים למיניהם ואת הרווח הנוסף הזה לתת ליוצרים. הציעו את זה גם בחו"ל וגם בישראל. משום מה חברות המוזיקה והסרטים דחו את ההצעה והן מעדיפות לתבוע אנשים.למה? ככה!

subatoi

New member
כן, אבל אם ערוץ מסוים

יראה שאין לו רייטינג לתכניות מד"ב, כי צופי המד"ב הם האנשים שמורידים הכי הרבה מהרשת (סתם אני אומר, לא יודע) את התכניות שלהם, אז בסופו של דבר לא יהיו תכניות מד"ב בערוץ. ואז, בסופו של דבר, לא יקנו תכניות מהאולפן שמפיק את התכנית. כן, זה לא משהו שיקרה מעכשיו לעכשיו, ברור שלא. זה עניין של כמה שנים טובות עד שתהליך כזה יסיים להתגלגל. אבל זה נשמע הגיוני. מצד שני, כל התעשיה משתנה לאט לאט, אז מי יודע לאן דברים יזרמו.

Freemee

New member
משהו אחד אני אגיד אחרון

לגבי הקלטות, מה שחשוב פה לדעתי זה המהירות של ההתפשטות. ברור שאם חבר יביא קלטת לחבר שיביא לאחד אחר זה לא כזה נורא, כי דבר ראשון זה לא יגיע למיליונים, ואם זה כן אז זה יקח זמן רב. מה שמשנה זה הזמן פה. הקרנה פומבית מגיעה למיליוני צופים בו זמנית, אינטרנט גם מאפשר זאת - נגישות וזמינות למידע. בקשר לקטע עם מדינה אחרת, אתה צודק, זה נושא בעייתי בגלל שבעצם אני חושב שצריך לצאת מתוך הנחה שרק מי שהיה לו את הערוץ ABC כחוק (חי בארה"ב וקולט אותו בטלוויזיה) או משלם בדרך כלשהי, זכאי לראות את הפרק אחרי שהפרק שודר, הכוונה להקליט אותו או אפילו לראות מהאינטרנט (כאילו הוא הקליט אותו). אבל למדינות אחרות אין זכאות להוריד מהאינטרנט בגלל שלא הייתה להם הזדמנות אחרת לראות את זה, לאלה מארה"ב הייתה ההזדמנות, הם פשוט לא ניצלו אותה.

סלמאק

New member
בקשר ל'דרך אגב' שציינת:

מישהו כבר אמר כאן שהסיבה לאורך הפתיח הוא העובדה שהעונה עדיין לא הושלמה כשהיא החלה לשדר, לכן לא היה מספיק חומר כדי להכין פתיח באורך מלא. בישראל, כמו ב-DVD, הסדרה נרכשה/הופצה רק לאחר סיום הפקת כל פרקי העונה (ובמקרה של ישראל-גם לאחר סיום השידורים), לכן הפתיח החדש "הונחל" גם לפרקים הראשונים.

../images/Emo58.gif t-6 days לעונה 10 ../images/Emo58.gif

אני מממש אוהב את אדריה היא נראית כזו יפה כ"כ רואים שהיא יש לה קשר לואלה.

n8nb

New member
../images/Emo58.gif5 יום עד בואם

של האורי הכל יכולים והריית' בדרך לכדור הארץ. וסוף סוף המשכפלים חוזרים ומשופרים.

../images/Emo58.gif מעליי על העונה השלישית של

אטלנטיס

למעלה