סרטון חמוד

lightflake

New member
קצת בעייתי לנסות "להיות במודעות"

כיוון שלא קיימת אופציה שבה אנו לא במודעות, אז הניסיון עצמו מצריך מבנה מורכב יותר של מחשבות (מחשבה אחת היא "אני" שאני מאמין שזה מה שאני ושמנסה "להיות במודעות" ומחשבה נוספת היא "מודעות" שהפכה לאובייקט כלשהו אותו "אני" מחפש) כך שנוצרה לה עוד לולאה ... שמעתי פעם שבנטיניו הציע לנסות לא להיות במודעות כדי לראות שזה בלתי אפשרי, או לשאול "מה לא מודעות?"
אנחנו מנסים להבין משהו שהוא מה שאנחנו אז אנחנו נאלצים ליצור דמיון לגבי היותנו מחוץ למשהו הזה, כמו טיפת מים בתוך האוקיינוס שמנסה להבין מה זה מים
&nbsp
אוהב
(? כנראה שהאוויר הדליל פה מתחיל להשפיע לי על המוח)

סינבד

New member
כושילאימא של תפוז

שגנב לי פוסט ממש מושקע שכתבתי לכם.

עכשיו אולי אנסה לכתוב אותו שוב. אבל אם התפוז שוב יגנוב אותו הפסדתם!!

Mist2

New member
אני לא חושב שזה באשמת תפוז...

אבל אני אתפלל לכל מי שיש כח בידו להעלים את כל השרשור הזה...למען האנשים שעדיין לא הספיקו לקרוא ולהיפגע אנושות...

סינבד

New member
סוף סוף המדע גילה את אלוהים

כל המדענים שנשאלו על האפשרות שהעולם הזה הוא סימולציה של תרבות עם כוח מחשוב גדול בהרבה משלנו מגיעים למסקנה שאין זה מן הנמנע ואולי אפילו סביר להניח.
&nbsp
לפני שנים רבות, בעקבות הגילוי המדעי שבעצם אין "חומר" בעולם אלא רק יחסים בין סוגי אנרגיות שונים (ע"ע תורת המיתרים), עלתה בי המחשבה שאולי כל היקום הזה הוא בעצם רק מחשבה שעברה בראשו של הבורא (להלן אלוהים או הבורא).
&nbsp
זה מסביר איך נברא העולם בשישה ימים, זה מסביר גם את תאוריית המפץ הגדול (לפני רגע הבורא לא חשב על היקום והנה הוא כן חושב עליו). זה מסביר גם את האבולוציה כהתפתחות של המחשבה... והנה לכם "התיאוריה הגדולה" שמאחדת את כל התופעות ביקום.
&nbsp
אין לי ספק שאף אחת מהתורות הפוליתאיסטיות ו/או המונותאיסטיות לא באמת מבינה את מהות הבורא ומהות הבריאה (גם אני לא ממש מבין את זה, רק יכול לקבל את האפשרות הזו) ולכן כל הציוויים הדתיים שווים בעיני כקליפת השום.
לדעתי על האדם, באשר הוא, לחקור ולגלות את טבעו האמיתי כפי שהתפתח לאורך האבולוציה ולאור גילוייו לחיות ולפעול על פי טבעו האמיתי.
&nbsp
בד"כ אני לא מדבר על הדברים האלו, אבל מי שישים לב (אם זה מעניין את מישהו מלבדי) יראה שהאמונה באפשריותה של התאוריה הזו עוברת כחוט השני בדברים שאני כותב, גם פה.

האל

"בדמותי הסמויה שורה אני ביקום כולו. כל הישויות נמצאות בי, אולם אני איני בהן. אלא שבו-זמנית, כל הנברא אינו מצוי בי. הבט נא וראה את שפעת יכולתי המיסטית! למרות שאני הוא מקיימן של כל ישויות החיים, ולמרות שאני נמצא בכול, איני חלק מעולם התופעות הזה, שהרי אני הוא מקור הבריאה."

מודטחדש

New member
תודה רבה.

אני חושב שזה יכול להועיל מאוד כשמצטטים פסוק, נשגב ונפלא ככל שיהיה, לרשום גם את המקור של אותו פסוק.

למעלה