סרטון חדש

סילביא

New member
סרטון חדש

לכל מי שעוד לא מכירה , יש אתר מצויין עם מלא סרטונים של סצנות מהסדרה ועוד 3 קליפים ממש טובים למי שכבר מכירה אותו אז הוסיפו שם קליפ בשם CHOISES כל מה אני יכולה להסיף זה שבכייתי כמו תינוק בסוף......

מור 007

New member
הורדתי משם סרטונים...

ולא הצלחתי לראות אותם....

סילביא

New member
real player

בשביל לראות אותם את צריכה את התוכנה ריאל פלייר... נטע: ראית? נכון הוא עשוי ממש טוב והוא נורא עצוב? אני כבר עשיתי 3 סרטונים שלעניות דעתי הם ממש טובים אבל הם במחשב בדירה בלי אינטרנט או צורב..באסהה

netaK

New member
כן לדעתי הוא מדהים

וגם לי יש מלא סרטונים אבל תמיד אני מתייאשת באמצע ולא שומרת אותם =]

סילביא

New member
הרקע ממש יפה

את טובה בדברים האלא אני עשיתי סרטון מדהים עם השיר פראוד .. סרטון שבעיקר מראה את בראיין וג´סטין ואחד חמוד לאללה עם השיר ITS RAINING MAN עם כולם.. יצא גם טוב

סילביא

New member
לצערי לא

כי אין לי גם את התכנה לחבר את הצורב בXP גם אם הייתי לוקחת את הצורב מהבית לשם... ואין לי חיבור אינטרנט אז לא...אבל אם למישהו יש פתרון..אני אשמח לשמוע

לא רק את....

גם אני אתמול הורדתי אותו...ושבריאן רצה לקנות את הורדים ולא קנה....כמעט זרקתי משהו על המסך...ובדקה ה-1 בערך של הסרטון, הם במיטה של בריאן בלופט מתנשקים והם נראים כמו איזה זוג נשוי. בדקה ה-2 שג´סטין חוזר הביתה כמעט בכיתי ומן הסתם בסצינה האחרונה שהוא עוזב אותו והוא הולך עם הכנר(המטומטם, המניאק הב...). ועוד גם הוסיפו את השיר של דיידו...

maayan15

New member
שאלה חשובה!!

באיזה תוכנה אתם עושים את הסרטונים ומאיפה אני יכולה להוריד אותה?

faith2

New member
קרוליין....פליזז....

תשימי את האתר הזה בקישורים, שתמיד יהיה בהשג יד...

סילביא

New member
WINDOWS MOVUE MAKER

זה מגיע ביחד עם וינדאוז XP ו וינדאוז ME אין לי מושג אם אפשר להוריד מאיפה בכל אופן זו תוכנה מאוד בסיסית וברמה מאוד נמוכה .. אי אפשר לעשות איתה יותר מדיי .. אבל היא בחינם..

lolly1

New member
הצילווווווווו!!!

אני בוכה!! מסכן בריאן!! מה קרה לגסטין המתוק והמקסים שהכרנו??? אפילו בריאן לא בגד!!!! מה זה??????? אני בוכה תעזרו לי!!!!!!

lolly1

New member
ועוד משו!!

לא כדאי לאחד התסריטאים להתקל בי בסמטה חשוכה!!!

ג´סטין המתוק עדיין נשאר....

אבל צריכים להאשים קצת את בריאן, שלא עשה לא כלום ליומהולדת... והתסריטאים יראו ככה אחרי מה שאני אעשה להם:

למעלה