סרטון חדש של מאדן 2010

orendx

New member
סרטון חדש של מאדן 2010

שלום לכולם, לפני מספר ימים העלתי מהדורה חדשה של גיימסנטר (מהדורה שמסקרת את חדשות משחקי הוידאו), בשבוע שעבר פורסמו פרטים רבים על המשחק החדש בסדרת משחקי הפוטבול הפופולארית. במהדורה האחרונה צירפתי סרטון שמציג את מערכת האנימציות החדשה של המשחק בפעולה. הנה הלינק לכתבה (הסרטון בסופה במחלקת ה-VOD), אשמח לשמוע את דעתכם על הסרטון: http://ogelive.wordpress.com/2009/05/18/גיימסנטר-מהדורה-11/ אורן נתן.

DAnalyst

New member
אז בקשר לסרטון

הוא נראה לי כמו סרטון של מאדן, אז הצליח לך. סתם, האמת לא הבנתי עד הסוף איזה דעות בדיוק אתה מקווה לשמוע עליו, it is what it is. בקשר לפיצ'ר של התיקולים הקבוצתיים, זה משהו שיש דיבורים על הוספה שלו כבר שנתיים בערך, בהתחלה (גירסאות קודמות) הוסיפו רק אנימציה לעוד מתקל או שניים בלי קטע פיזיקלי, נחמד לראות שהם סוף סוף הצליחו להוציא אותו לפועל כמו שצריך, אני מקווה שהמשחק יתנהג טוב כמו שהם מתארים. על הדרך אני מקווה שלא יהיו יותר תיקולים לא קשורים כמו בגירסאות ישנות יותר שהן כבר עברת את המגן ופתאום מצאת אותו עליך במקום לידך בגלל שיש לו tackling skill גבוה אז המחשב החליט שהוא הצליח לתקל אותך אז הוא הקפיץ אותו לאנימציית תיקול. אולי עכשיו כשהשחקן מיוצגים פיזיקלית ולא רק ויזואלית זה ישפיע לטובה גם על שאר המשחק. אה כן, ושיוציאו גירסת PC !!! מקווה שזה עזר לך במשהו,

orendx

New member
לא הבנת את הכוונה שלי

תודה על התשובה המעניינת, הכוונה שלי היא שמדובר בסרטון רשמי שהפיצה חברת EA, אני צירפתי אותו למהדורה של גיימסנטר שאני כותב, בבקשה שלי לדעות היא לשמוע את דעתכם על המשחק עצמו ועל הסרטון. בשבוע שעבר פרסמתי כתבה על מה צפוי להופיע במשחק וזה היה ההמשך לכך. בכל מקרה לגבי הוספת מערכת האנימציות החדשה, היא תופיע כמובן בגרסאות הפלייסטיישן 3 והאקס בוקס 360 והרצון של מפתחי המשחק השנה היא ליצור משחק שידמה חווית משחק טלוויזיונית מבחינת הפרזנטציה ומבחינת מנוע המשחק עצמו. הם מדברים על כך שמערכת האנימציות תשפר את יכולת הקווטרבאק ותפתח לו אפשרויות חיפוי חדשות. לגבי התיכנות עצמו, אני מאמין שזה משהו שניתן לתיקון, גם במערכת אנימציות טובה, התיכנות זה מה שקובע בסופו של דבר ואמור למנוע מצב בו מגנים מופיעים משום מקום או שחקן שחותך הגנות בקלות רבה. ניתן לראות את זה גם במשחקי כדורסל שעשו התקדמות בשנים האחרונות, מבחינת ההתאמות שעושה היריב לסוגי ההגנות השונות. לגבי גרסה למחשב, נכון לעכשיו היא לא צפויה לצאת אבל בעוד מספר ימים מתרחשת התערוכת הכי גדולה של עולם המשחקים ולכן יתכן ונראה הפתעות בכיוון הזה. תודה.

DAnalyst

New member
אפשרויות חיפוי ל-QB?

יש לי תחושה שמשהו הלך לאיבוד בתרגום, יש אפשרות ללינק? בקשר לתיכנות, דעתי כדעתך.פשוט הבעתי תקווה שעם השינויים שנעשו בהתייחסות התוכנה למגינים ומיקומם תוקנה גם בעיית המגן המופיע יש מאין, היות ובמבט מהצד נראה שיש סיכוי יותר מסביר שהדברים עובדים על אותה תשתית ששונתה. אם היא אכן תוקנה הלכה למעשה? נחיה ונראה. הם רמזו שהמערכת שיפרה אספקטים רבים במשחק מעבר לתיקול מרובה המשתתפים עצמו. בקשר להפתעות וגירסה ל-PC, לא הייתי תולה בזה יותר מדי תקוות. משחקי מחשב ו-EA באופן כללי בנויים על שיווק מסיבי, נשמע לי counter productive לצאת בהצהרות ציבוריות שלא תהיה גירסת PC ואז בדקה ה-90 להודיע שתהיה אחת. מה גם שה-porting של משחקים מפלטפורמה למחשב אמור להיות יותר מסובך מפורטינג מפלטפורמה אחת לאחרת, אז סביר להניח שזה לא יקרה מהיום למחר בלי הודעות לעיתונות בדרך. IMO כמובן. אני מקווה להתבדות.

orendx

New member
תגובה

אני מסכים לגבי עניין התיכנות, ברור שצריך לראות את המשחק בפעולה (סרטוני גיימפלי אני מניח שנראה בקרוב) כדי לקבל רושם ראשוני. לגבי הנושא של הקווטרבאק, הכוונה היא שבמשחק השליטה על הקווטרבאק תהיה נוחה יותר והתיאום שהוא יקבל מכיס ההגנה (הפוקט) יהיה מציאותי יותר ולכן כתבתי חיפוי. המילים שאותם בחרה EA לומר היו: all-new quarterback avoidance actions. Enhanced play at the line of scrimmage features a new blocking system that allows the quarterback to step into the pocket and gives the defensive line more control over the rush. לגבי גרסה למחשב, עקרונית התכונות לאקס בוקס מאוד דומה לתכנות למחשב לפי מה שאני יודע לכן פורט של האקס בוקס בהחלט אפשרי, לדעתי מדובר בצעד שיווקי לפני הכל. הסיבה לכך היא שגרסאות הקונסולות יוצרות ליגות וירטואליות וטורנירים רחבים שבמחשב זה פשוט לא מצליח לתפוס.

למעלה