השורה האחרונה ממש הצחיקה אותי
*** ספוילרים עד 212 *** כי זה בחיים לא יקרה... רוב אוהב לעשות דווקא, תזכרו את זה טוב טוב. ואני חייבת להגיד שלוגן ממש לא טוב בשבילה אם להסתכל רק על עובדות. לוגן טוב כאינטרס רומנטי בשביל עניין בסידרה, הוא וורוניקה מעניינים ביחד בכל מובן. אני חושבת שגם הכותבים מבינים את זה. אחת מהכותבות, קת'י משהו אמרה בראיון לא מזמן שהם היו רוצים לראות את ורוניקה עם לוגן כי "THEY'RE HOT TOGETHER". וגם רוב ת'ומס לא פעם הגיב על הכימיה החזקה בין שתי הדמויות. אבל וזה אבל גדול מאוד, רוב ת'ומס רוצה למשוך את זה לכמה עונות והוא אמר גם את זה בהמון מקומות. הרבה אנשים נהיים חסרי סבלנות ולוחצים עליו, כמו שהיה במארסתון ובגלל זה נראה שהוא מתעצבן קצת כשמציקים לו עם השניים האלה כל הזמן. יש דיון מאוד גדול עכשיו בפורום של LoVe, די נמאס להם מרוב ת'ומס וההתעללות שלו במעריצים של הזוג והם החליטו לנסות להפעיל לחץ על הדרגות הגבוהות יותר, משמע הרשת. הם הבינו שהאנשים מלמעלה הם אלה שקובעים באמת אחרי היציאה של דאנקן. למרות שהרבה גם חושבים שלהפעיל לחץ על רוב בדרך כזו יביא לנו רק תוצאה הפוכה, כי רוב יתעצבן שמנסים להגיד לו איך לכתוב את הסידרה שלו ויעשה רק דווקא. אני אישית חושבת שלא יצא מזה שום דבר טוב. נגיד והם יצליחו ורוב ילך יותר לכיוון לוגן/ורוניקה, הרבה אנשים שלא נחשבים שיפרים יתחילו להגיד שהשיפרים הורסים את הסידרה ושהיוצר סתם חלש שהוא נכנע להם. וזה יהפוך את רוב הקהל לעוין כלפי LoVe. וחבל כי כרגע רוב האנשים שהם לא שיפרים בעד LoVe. וזה הדבר האחרון שאני רוצה שיקרה, אני אוהבת את האהבה ההמונית לזוג הזה.