סרטון השוואה, Madden 08,09

amit93

New member
נראה נחמד אבל

התנועותשל השחקנים נראות קצת רובוטויות וקצת מוזרות אבל יש הרבה זמן עוד עד שהמשחק יצא אז אני מניח שדברים עוד ישתנו

Quren

New member
מגוחך

נראה בדיוק אותו דבר בקושי שם להבדל... לא שזה משנה גם ככה לקונסולות דור הבא ולדור הנוכחי זה משחק שונה לגמרי ולא יצא להינות מ09 כי לדור הנוכחי הוא יהיה כמו 08 (שהוא כמו 07) רק עם שם שונה ושינויים מינוריים לחלוטין שלא משנים כלום על איכות המשחק. שונא את EA Gays

Quren

New member
האמת

כרגע זה נראה כמו ההבדל בין מאדן 08 ו07 למחשב

WickedZebra

New member
האמת שאתה צודק

זה נראה כאילו פשוט הוסיפו עוד כמה אנימציות, ולא איזה מנוע פיזיקלי חדש, שזה מה שנחוץ למשחק הזה. ההבדל הכי גדול שאני ראיתי זה בהתנהגות של הקו התקפה/הגנה שנראה הרבה יותר דינמי ודורש יותר תזוזה בפוקט, חוץ מזה באמת שאין איזה הבדל משמעותי.

Yo-man

New member
על איזו קונסולה מדובר?

כי ביחס ל-SP2 זוויות הצילום הרבה יותר טובות ומהירות. המצלמה עוקבת אחרי הכדור במסירות ברגע שהוא מתחיל לעוף ולא רק במסירות ארוכות (כמו שקורה היום), לוח התוצאות יפה וברור יותר, בחירת המהלכים שונה מאוד (גראפית) שזה מרענן. השאלה מי יכול להנות מזה ומתי?

QbAlani

New member
הסירטון המוצג הוא של הXbox 360

אני יודע אבל ב-90 אחוז שבפלייסטישן 2 זה יהיה דומה. נראה פחות טוב מבחינה גרפית ובעל יותר בעיות פריימינג אבל דומה..

Quren

New member
אם זה יהיה כמו תמיד...

אז הגרסא לדור הנוכחי תהיה עלובה ויהיו תוספות מעטות מאוד רק על גרסאת 08 והיא לא תהיה בכלל כמו הגרסא של הדור החדש של הקונסולות

laufgas

New member
כבר עובדים על מוד ל Madden 09 למחשב

יש יותר מידע על הפרוייקט של הקהילה האתר football-freaks.com מי אמר שאין מאדן 09 למחשב?

Quren

New member
אני יודע שזה לא יוצא למחשב

יש לי את 08 גם למחשב וגם לסוני וזה בול אותו דבר... ואני יודע שגם 09 לסוני 2 וסוני 3 לצורך הדוגמא יהיה משחק שונה לחלוטין כמו ב08

למעלה