סרטון השבוע חדש

SashaSK

New member
סרטון השבוע חדש

בגיליס סרטון מהתחרות בבאזל עם ג'ימי שהגיע מקום 14 צחי שהגיע למקום 30 ומשו ואטינגר שלקח מקום 42 מכובד ביותר קיצור כנסו ותראו http://www.giliskateboards.com/

Sabbra Cadabra

New member
סחטיין סחטיין!../images/Emo45.gif

מזל טוב לשלושתכם על הזכיות! ושאלה, כמה משתתפים היו חוץ מהם?

SashaSK

New member
הנה

תוצאות מאליפות אירופה באזל 2006 אז ככה ג'ימי מקום 14 צחי מקום 34 אטינגר 42 בועז אקינו 192 אמיר שמעוני 224 בבוגרים סך הכל היו 254 סקייטרים ובנוער 62 סקייטרים ומי שרוצה את כל התוצאות של התחרות ומי זכה אז הנה

nevojer

New member
מקפיצ?

כן לא כן לא כן לא כןןןןןןןןןןן כן כן כן

master pedo

New member
ממש ממש ממש יפה

ג'ימי פשוט כלי החליק למקום 14 עם כל האירופאים שם ועוד צחי שאמרו לי שלא הלך לו הביא אחלה טריקים ממש יפה והיחיד שירד את הקיר הזה שהם קוראים לו וורט!! ואטינגר שוב אותם טריקים כל שנה וכל תחרות גם בישראל גם בחו''ל ואיפה בועז?? ואמיר?? בכל מקרה נבו עריכה יפה איזה שיר זה?

nevojer

New member
חחחח

אז ככה.. בועז עשה טריק וחצי ככה שזה היה מעפן לשים לו קטעון. ואמיר משום מה יש לי רק נוז סלייד על קרב שלו שם :/ ממש מוזר בכל מקרה לא אני צילמתי אז... Seals & Crofts - Summer Breeze והעריכה לא מושקעת בחיים אין לי כוח בצפר הורג

Sando Boy EILAT

New member
אתה בטוח ששימעוני עשה משו פשוט

רק כמו נוס סלייד או איזה נולי אוסי 270 לסויץ' קרוק חחח זה נשמע לי שמעוני חחח

SashaSK

New member
חחחחחחחחחחח

מתאים לאמיר אבל לודע גילי אמר שלא כל כך הלך לו בראנים וזה אבל הוא נסע סבבה בסקייטפארק שם לפחות ככה שמעתי

Despairing

New member
כבוד! ../images/Emo45.gif ../images/Emo104.gif תמשיכו ככה!

דברים כאלה מראים לעולם שיש סצינת סקט בארץ, וממה שראיתי הרבה אנשים לא יודעים את זה.

למעלה