סרוקסט

• פותח הנושא obi
  • פורסם בתאריך

obi

New member
סרוקסט

שלום. רציתי לדעת אם יכול להיות שההשפעה של סרוקסט דועכת עם הזמן ואם קיימים תחליפים לסרוקסט שטובים לפחות כמו סרוקסט? וכן אם קיימת תרופה שיכולה לעשות אותי יותר נמרץ , מפני שבדרך כלל אני מרגיש די עייף מהכל וחסר עניין לגמרי במה שלא יהיה. אודה לך אם תוכל גם לומר מה יכול לגרום להרגשה כזאת ושזה גופני בלבד כי אני חי עם זה כבר די המון זמן והסרוקסט שאני לוקח כבר 8 חודשים לא ממש ניראה עוזר בעניין הזה . obi

לגבי סרוקסט

היי obi על פי הידוע עד כה, השפעתו של סרוקסט לא דועכת עם הזמן. עייפות ואפילו טשטוש הם תופעות לוואי נפוצות מאוד של התרופה. ידועים אפילו מקרים של ירידה בתיפקוד מוטורי. במידה והתרופה לא מספיק יעילה או תופעות הלוואי קשות עבורך, ניתן לבחון שני פתרונות. 1. לשנות מינון, או לשנות לתרופה אחרת מאותה משפחה פרמקולוגית. את זה מומלץ לעשות רק לאחר התיעצות עם הרופא. 2. לקחת במקביל תכשיר המכיל בתוכו צמח בשם "גינסנג סיבירי". צמח זה נותן קצת מרץ למס´ שעות. תחליפים אחרים לסרוקסט הם : Lustral, Prozac, Cipramil, Favoxil, Primonil. אין מקובל להשתמש במושג "יותר טוב" אלא "יותר מתאים", יש לבחור את התרופה המתאימה ביותר לך ולמצבך באופן ספיציפי. וכאן זהו תפקידו של הרופא. בברכה ישראל

למעלה