סרוקסט

לאב

New member
סרוקסט

התרופה שאני לוקחת היא אכן סרוקסט, במינון של כדור אחד ליום, בהתחלה לקחתי שני כדורים, אבל תופעות הלווי הציקו לי ולכן עברתי לכדור אחד (בהדרגה) והיתה הפחתה מסויימת בהן. התופעות הנוספות שתיארת מוכרות לי, אם כי בד"כ לא בעוצמה מאד גבוהה, היו לי תקופות שבדקתי מספר פעמים את ברז הגז (עד שהחלפתי לכיריים חשמליות) והיו לי תקופות שבהם היה לי חשש שאפגע בילדי, אע"פ שאני אמא מאד לא תוקפנית בהתנהגוני, תמיד חששתי מרגע של חוסר שליטה שבו אזיק להם, וזאת אע"פ שמעולם לא היו לי רגעים של חוסר שליטה ומעולם לא הזקתי לא להם ולא לאחרים. אתם יכולים לתאר לעצמכם איזו הרגשה יש לאם , שאוהבת מאד מאד את ילדיה ומרגישה שיש סיכוי שתפגע בהם, זה ממש הדיר שינה מעיני.

סיזי

New member
אומנם איני הורה

אבל בטח שאפשר להבין. באמת שטוב לשמוע שמצבך השתפר. זה גם נותן תקווה לכולנו פה. תודה לך. חוץ מזה רציתי לספר לך שמקים הפורום פה עשה עבודה על הנושא ובין שאר הממצאים שהוא הביא היה שלסובלים מ-OCD יש צורך חזק לשלוט בעצמם ובחייהם. כך שהתחושות שלך בקשר לשליטה מאוד מובנות לרובנו, לפי דעתי.

a_kinor

New member
הייתי שם

לצערי התרופה שציינת לא עזרה לי - המחשבה לא "יצאה" ותופעות הלוואי... למי שלא יודע תופעות הלוואי של רוב התרופות ממשפחת הSSRI הן השמנה ופגיעה בתיפקוד המיני וזה משתנה מאדם לאדם. אולי עוד תקופה כאשר אהיה מוכן לנסות שוב אנסה זאת אך כרגע אני מתעמק במישורים קצת שונים של טיפול בבעיה , במרכיב אחר בה, לכשאסיים , אשקול שוב חזרה לתרופות. חבל שאין ניתוח לעקירת מחשבות

a_kinor

New member
כמה זמן?

לאחר כמה זמן החלה התרופה להשפיע - אולי לא נתתי לה צאנס ועזבתי מהר מדי בגלל תופעות הלוואי (לקחתי אותה בערך כשלושה חודשים)

לאב

New member
סרוקסט

התרופה התחילה להשפיע אחרי חודש, החודש הראשון היה נורא, הרגשתי רע ותלשתי לעצמי שערות בקצב רצחני, אבל כשהתחיל החודש השני פתאום לא חשתי יותר את הצורך לתלוש את השיער לעניין תופעות הלווי, הן אכן מציקות, יש את הבעיה בנושא התפקוד המיני וכן עייפות שגורמת לי לישון כשעה מעבר לרגיל, מעבר לזה הכל תקין, לא השמנתי - אבל את זה אולי ניתן לייחס לכך שאני מאד מקפידה על התזונה שלי אני כל הזמן פוחדת שפתאום ה"מג´יק" יעלם ואני אחזור לסורי (ולקרחתי), גם כך לאחר כל כך הרבה שנים של תלישה ההתאוששות של האזור הפגוע היא איטית מאד. שומפי, אני מאד ממליצה לך טיפול תרופתי, לפי נסיוני שום דבר אחר לא עוזר

סיזי

New member
בעניין הפחד

שהמג´יק יעבור ,ראי את ההודעה של אלתיאוס,אולי זה יעזור גם לך.

a_kinor

New member
לגבי התפקוד המיני

סליחה שאני חוזר לנושא אך זה ממש מטריד!!! האם התופעה הזו עברה לאחר תקופה או שפשוט נכנסת לפאזה בחיים שסקס לא בא בחשבון כי פשוט "אין חשק" , להזכירך , זו אחת הסיבות להפסקת הטיפול שלי בסרוקסט. האם זה עובר או משתנה או שפשוט אין יותר "ליבידו" ממש מטריד אותי העסק הזה. אודה אם תחזרי אליי.

לאב

New member
סקס וסרוקסט

החשק המיני לא נעלם לי, אני פשוט איבדתי את היכולת להגיע לאורגזמה. אני המשכתי לקיים יחסי מין כרגיל, ואפילו הייתי לעתים קרובות במצב שבו רציתי מין, ונהנתי ממנו אבל - ללא אורגזמה. הורדה מתונה של מינון התרופה משני כדורים ביום לכדור אחד שיפרה את המצב, כך שאני מסוגלת לגמור, רק שזה הולך הרבה יותר קשה ודורש הרבה יותר "זמן ומאמץ" מאשר לפני שהתחלתי את הטיפול התרופתי. זה לא מצב אידיאלי, אבל אם אני צריכה לבחור בין המצב כיום למצב לפני הטיפול, אני בוחרת בשתי ידיים א המצב היום

למעלה