סרוקסט

melodynoa

New member
סרוקסט ../images/Emo20.gif

אני משתמשת בסרוקסט כבר יותר משלושה שבועות, נגד חרדה חברתית, חוץ מזה שהסרוקסט חיסל כליל את חיי המין שלי (ואני חיה עם בן זוג), אך הבנתי שזו תופעה ידועה, אני שמה לב שלראשונה בחיי אני מאוד אלימה, אני כל הזמן מחפשת להכאיב ולהרביץ לבן-זוגי, ובלי סיבה, אפילו צורך סתם לאחוז בחפצים בכח. למישהו ידוע משהו בנושא? מעולם לא הייתי אלימה, לא חייתי ואני לא חיה בסביבה אלימה, וללא ספק האלימות לא נובעת מעצבנות או כעס. אשמח אם למישהו יש מידע בנושא (הפסיכיאטר שלי פשוט נורא מפחיד אותי ואני מפחדת להתקשר אליו, הוא בטח שונא אותי...) נועה.

סאקותאי

New member
אני עדיין לא

על תרופות אבל אני אשמח לדבר איתך בצ´ט עכשיו אם את עדיין פה. שלך סאקותאי

לאב

New member
הי

תופעות הלווי של סרוקסט בחודש הראשון הן ממש חזקות, אח"כ זה דועך, כך שתקווי לטוב, ונקווה שבן הזוג לא יתפרק לך בינתיים (אם כי תופעת לווי כזו אני לא הכרתי) לגבי חיי המין, גם לי הסרוקסט גרם הרבה בעיות, ולכן לאחרונה החליפו לי את התרופה לרסיטל, תרופה שאני לא יודעת עליה כלום כי לא מצאתי אותה במדריך של וואלה (מי שמכיר - יספר לי) - ובבת אחת הבעיה נעלמה - כמו קסם לכן, אולי רצוי שתתמידי תקופה מסויימת עם הסרוקט שטווח הפעילות שלה על בעיות שונות הוא יחסית רחב, ואחרי תקופה שתרגישי מיוצבת מבחינת החרדה החברתית יהיה כדאי לשחק עם התרופות כדי לחסל את הבעיה המינית

למעלה