סרוגייט

שכחתי עוד משהו מרכזי שרציתי לומר

בעיני הכתבה הזו הזכירה משהו חשוב מאוד - הניתוק. ואני חושבת שהיא היתה צריכה להתמקד בזה ובעיקר בזה! הדגש בכל הדברים האלה צריך להיות על הנקודה הזו. כי זה מה שמראה על הנזק הנפשי העמוק שעבודות מהסוג הזה יוצרות ולמה הן לא מוסריות. אני יכולה לספר עד מחר שמהניסיון שלי כא-מינית שקיימה יחסים עם בן-זוג מיני לו הייתי נשואה, זה רע. אבל תמיד יוכלו לומר שזה אישי. כשמבינים שפעולה כזו של קיום יחסי מין/מגע אינטימי [חשפנות] דורשת ממי שמבצע אותה להיות במצב של ניתוק - מקבלים הוכחה שקיומו של נזק נפשי.

avi1283

New member
מסכים שכדאי

להתמקד בזה, אני חושב שהנקודה הכי חזקה כאן זה קיום יחסי מין כשאין רצון ויכולת סירוב אמיתית, מה שבהכרח יביא סבל ניתוק ונזקים. מצד שני הבנתי שתמיד יוכלו להגיד ולשלול בכאילו כל טיעון, וכל אחד מתחבר לנקודה אחרת שגורמת לו לחשוב באופן שונה על הנושא. לדוגמא קראתי מישהי שנגד זנות שכשניסו לדבר על כך שכמו שאוסרים סחר איברים וכו' היא כתבה שזה לא טיעון טוב כי היא למשל בעד סחר באיברים (נתעלם כרגע מזה), ולכן צריך רק להתמקד בטיעון ששיכנע אותה שזנות זה ניצול, כי נגד זה כביכול אין מה להגיד... אז בסך הכל כשמביאים הרבה טיעונים נגד כל עוד הם נכונים כמובן, זה תורם להסתכלות על המציאות בצורה אחרת ועל שינוי המחשבה.

orald

New member
מה יש לחשוב? רוע זה רוע, לא משנה איך מלבישים

אותו. ולא משנה כמה שמלות וורודות עם נצנצים ילבישו עליו, כל הנושא הזה עדיין צריך להיראות לך רע.

orald

New member
בלי להסביר, יש לקלשונים וללפידים!!!

יותר כיף ככה בכל מקרה.

Clayborn

New member
סרוגייט היא זנות. נקודה.

אין שום הבדל בין הדברים. אפילו הטיעון הפסאודו-טיפולי לא חדש- יש "מסורת" ארוכה של גברים ששוכרים זונות כדי "לטפל" בבעיות של עצמם. אני לא חושב שזה יפתור לך שום בעיה או שאלה. בדיוק כמו ששכירת זונה לא תעשה את זה.

למעלה