יש דיווח על סוכן "ביצה וחצי" שדיווח באפריל על התכנונים הגדולים של סינווארדיווח על כינוס ענק של מחבלי נוח'בה בשעה שלוש וחצי לפנות בוקר במסגדים.
הדיווח נחסם.
הסוכן חרצן באוזן מאשר את הדיווח.יש דיווח על סוכן "ביצה וחצי" שדיווח באפריל על התכנונים הגדולים של סינוואר
ומה עם הסוכנת שמפניה שטוענת שניסו כבר כמה פעמים לחסל את הסוכן סיגר עם בובת באגס באני ממולכדת.הסוכן חרצן באוזן מאשר את הדיווח.
הסוכן מקק סגול אמר שזאת היתה בובה של מיקי מאוס.ומה עם הסוכנת שמפניה שטוענת שניסו כבר כמה פעמים לחסל את הסוכן סיגר עם בובת באגס באני ממולכדת.
שזה לא סותר את מה שאני חושב זמן ארוך מאוד:דיווח על כינוס ענק של מחבלי נוח'בה בשעה שלוש וחצי לפנות בוקר במסגדים.
הדיווח נחסם.
תגיד, יש סיכוי כלשהו שתשחרר אותנו מהפנטוזיות שלך ?שזה לא סותר את מה שאני חושב זמן ארוך מאוד:
"
ביבי נתן הוראה למערכת הביטחונית לתת לעזתים להיכנס בכוונה ב 2023
בשביל רכבת וקו נפט מסעודיה לישראל
.מה קרה בספטמבר 2023?
נאום שלו באו"ם ,כתבה ב"כאן" על רכבת באיזור ופגישה עם קיסינג'ר מי שידוע שהיה קשור ליום כיפור
כל הזמן משקרים לכם שהייתה מלחמה בלתי נמנעת,לא היו דברים מעולם. ב 7/10 נגמרה 99 אחוז מהמלחמה.
ב 8/10 האחוז הנוסף. החמאס רצה כולם תמורת כולם מייד. למה לא הסכימו? המטרה הייתה לקחת נשק מהחמאס.
ביום כיפור גם נתנו להם להיכנס בכוונה
אז המטרה הייתה להעביר את מצריים מברית עם רוסיה לברית עם ארה"ב.
.
החטופים זה הסחה לבוחרי השמאל שלא יתעסקו במלחמה.
.
"
בבקשה תוכיח לי שאני טועה!יש סיכוי כלשהו שתשחרר אותנו מהפנטוזיות שלך ?
בבקשה:בבקשה תוכיח לי שאני טועה!
מה זה mri או ct?בבקשה:
בדיוק מה שרון עשה
עשה בדיקה נוירולוגית - תעלה לפה את התוצאות
אם יצא תקין,
לא תשמע ממני ביקורת על שפיותך
לא זוכרמה זה mri או ct?
בישראל? אם יש לך הפניה העלות משנית.זה עולה כסף או קופח נותן?
פעם זה לפני או או אחרי שהתחלת לצרוך ציאניד באופן יומיומי?אם זה עולה כסף תשלח ואני אעשה.
נדמה לי עשו לי פעם ct מוח ולא מצאו כלום.
פגיעה מוחית.פעם אחרונה שעשו ct במיון(בדיקה יותר שטחית) היה רק דלדול קל מקדימה(זיכרון).
שמת לב שאף אחד פה לא ממש זורםאגב חלק מהאנשים שאני מדבר איתם ברחוב מסכימים למה שאני אומר, ולא נראה לי שמרחמים/בשביל לזרום...
יש דברים שאפשר לבדוק ככה: תגובתיות ולא מבנהאיאיג'י עשו לי פעם והכל היה בסדר.
"האונה הפרונטלית (המצחית) היא האזור הגדול ביותר במוח הגדול, ממוקמת בחלקו הקדמי (מאחורי המצח), ומהווה את "מרכז הפיקוד" האחראי על תפקודים ניהוליים גבוהים כמו תכנון, קבלת החלטות, אישיות, זיכרון לטווח קצר, שליטה עצמית, ויסות רגשי, וכן תנועות רצוניות. "האונה הפרונטלית (קדמית) אחראית על חשיבה מודעת.
הסקת מסקנות.
יכולת להבחין בין אמת להונאה.
"לטווח הארוך, אדם עלול לסבול מבעיות נוירולוגיות כתוצאה מחשיפה להרעלה מסוג זה"פני או או אחרי שהתחלת לצרוך ציאניד באופן יומיומי?
נזק עצבי/מוחי הוא מצטבר.
רון מבוגר יחסית לא?רון קיבל הפניה שאימת את החשד הראשוני
אני לא פונה לאנשים הם פונים אלי.אם מישהו מוזר ברחוב היה פונה אלי
לא הייתי מתעמת אותו. אי אפשר לדעת אם משובש הוא אלים
סופרמן מאמין!שמת לב שאף אחד פה לא ממש זורם
אתה כזה פתי של הממסד,פעם זה לפני או או אחרי שהתחלת לצרוך ציאניד באופן יומיומי?
נזק עצבי/מוחי הוא מצטבר.
ב 3:30 ?אז התכנסו כמה עזתיים במיסגד מה זה אומר ?
וממתי שירות בצבא או בארגון טרור הוא נעים? אפילו בארה"ב שזאת עבודה שהם מקבלים עליה משכורת התרגילים שם הם לא נעימים.ב 3:30 ?
אז מדובר בתרגיל צבאי מאוד לא נעים לחמאס.
וואחד הקרבה לקום כ"כ מוקדם בבוקר בשביל תרגיל.
זה ארגון עממי,לא מחייב כמו צבא מאורגן.וממתי שירות בצבא או בארגון טרור הוא נעים? אפילו בארה"ב שזאת עבודה שהם מקבלים עליה משכורת התרגילים שם הם לא נעימים.
זה גם קרה במלחמת יום הכיפורים שאיך אפשר היה לחשוב שבדיוק באותו זמן גם מצרים וגם סוריה עושים תרגיל על הגבול.זה ארגון עממי,לא מחייב כמו צבא מאורגן.
חוץ מזה לא מעניין לראות איזה תרגיל הם מתכננים ב 3:30 בבוקר?
רק מהסקרנות היה צריך לעקוב אחרי מה שקורה שם.
התכנסו באמצע הלילה...איך בדיוק הוא נחסם ?
כנראה שאותו אחד שקיבל את המידע לא חשב שזה כזה חשוב , אז התכנסו כמה עזתיים במיסגד מה זה אומר ? צריך לזכור שכל המערכת המדינית והצבאית היתה בקונספציה ש"החמאס מורתע" , (קונספציה שקיבלה חיזוקים ממערכת הביטחון), ולמה שיקרה משהו הרי הוחלט להכניס עוד פועלים עזתיים לישראל, ואתמול היה שקט , והמצב הכלכלי בעזה הולך ומשתפר , וסינאוור בעצם רוצה הסדרה ....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.