סרג' בראיון לYNET

Ma†an

New member
קבל התנצלות

יורש העצר של מלך הבולבולים האדומים.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהווו סרג' בישראל../images/Emo99.gif

זה יהיה מפגש פורום שאני בטוחה שאף אחד לא יבריז ממנו! טוב, אז חלק מהראיון נראה שהוא פשוט שינן.. כל החלק עם הציוויליזציה והמה המוסיקה יכולה לתרום לזה. דיי מאכזב שבאלבום יהיו רק 12 שירים
אבל אני כבר ממש רוצה לשמוע אותו וכמובן לראות את כל הקליפים. בטח זה יהיה כשמכניסים את הדיסק למחשב אז אפשר לראות אותם
אז אחלה ראיון! ויאלללה לישראל!!!

נטי26

New member
דחוף דחוףףף??!! -תיכנסו זה חשובב!! =] -

http://eventful.com/demand?q=serj+tankian&l=tel+aviv-yafo%2C+Israel חלום של כל פריק לשעבר,כל מי שבאמת אוהב מוזיקה ומעריץ אומנות! להביא את סרג' טנקיאן הסולן של system of a down לארץ זה כבר לא רחוק,תחתמו! :)

Shlomit586

New member
../images/Emo210.gifסרג'../images/Emo99.gifהלוואי שיגיע לפה

אני אהיה מהמאושרים בעולם

Evil Pig

New member
יאאאאאא

וואי שיבוא להופיע !!!! אהבתי מה שהוא אמר אבל זה טיפה פופוליסטי שכזה.. לא יודע, קיבלתי הרגשה של - אני אגיד מה שאנשים רוצים לשמוע- וזה לא ממש מתאים לסרג'.. אבל לא נורא, כל עוד הוא עושה ראיונות לישראל ומתכן לבוא לפה הכל על ה....

pluplup

New member
../images/Emo207.gif שאלון(סוג של).

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. 2. 3. 4. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. 2. 3. 4. 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. 2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1.

pluplup

New member
טם-טטם.

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. להקים להקה שתעשה מוזיקה שאני מלחין. 2. להיות גיטריסט ממש טוב(כמו ג'ף לומיס,או פטרוצ'י,או אולי אפילו יותר O: ). 3. לדעת לנגן על באס,תופים,כינור,חליל צד,קלידים,קונטרה-באס,ועוד מלא מלא כלים שברחו לי מהראש עכשיו. 4. להיות בהופעה של Evergrey(עוד פחות מחודש ^^). 5. לדעת להלחין כמו שצריך P: 6. להיות בהופעה של Nevermore. 7. וגם של הגורילז. 8. ושל Massive Attack. 9. ו... אמ... לבקר בקבר של דיימבאג,ז"ל
10. לקנות את כל הדיסקים שאני רוצה לקנות(יש כמה מאות). 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם): 1. Evergrey - A Touch of Blessing. 2. Fear Factory - Archetype. 3. Nevermore - Next In Line. 4. .Gorillaz - Feel Good Inc. 5. Gorillaz - Clint Eastwood. 6. Draconian - A Scenery of Loss. 7. (Draconian - Heaven Laid In Tears(Angels' Lament. 8. Massive Attack - Teardrop. 9. Massive Attack - Man Next Door. (זה לא לפי סדר מסויים או משו,אלה פשוט הראשונים שעלו לי לראש) 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. סמים. 2. סיגריות. 3. חצילים
4. קישואים
5. לא עולה לי עוד משו כרגע. 6. 7. 8. 7 הרגלים שלך: 1. שמיעת מוזיקה 24/7. 2. נגינה. 3. אכילת שוקולד P: 4. ושאר ממתקים P: 5. המ,מחשב? P: 6. לא עולה לי עוד משו. 7. 6 סרטים שאתה אוהב: 1. Corpse Bride. 2. לא עולים לי עוד. 3. 4. 5. 6. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. הולנד! 2. ארצות הברית. 3. פינלנד. 4. זהו. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. לא קורא ספרים. 2. 3. 4. 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. שחור. 2. אדום? 3. לבן? קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. הייתי שם פה,אבל האתר הזה לא ממש חוקי,אז אני אוותר P: 2. יוטיוב? ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. הדרוש!

אהבתי את השאלון

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1.לעבור לגור עם קוקי:) 2.הופעה של מטאליקה 3.להצליח עם להקה בחו"ל ולמכור מלא אלבומים 4.להאריך שיער עד הבטן 5.לעבור לגור לבד 6.לרכב על אופנוע 7.לעלות לבמה ולהופיע עם חצאית ולק בעאצבעות ונעלי עקב ולנגן את מסטאר אוף פאפאטס 8.לעשות סקס לצלילי הסימפוני ה9 של בטובן 9.לשבת על כוס קפה עם ג'ימס\דייב 10.לעשן כל מיני סוגים של סמים 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1.metallica-master of puppets metallica-fade to black 2. megadeth-holy wars 3. megadeth-mechanix 4. irom maiden-The Evil That Men Do 5. opeth-in my time of need 6. orphaned land-the strom still rage 7. Marty friedman- Forbidden City8. metallica-nothing eles mettres9. 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1.ארצח 2.אשב באותו חדר עם דניאלה 3.אבגוד 4.אוכל חזיר 5.אצטלם בעירום 6.אהיה צמחוני XD אני מכור לבשר יותר מידי 7.אשכח חברים כי הכרתי חדשים 8.לא אגיד בחיים לא 7 הרגלים שלך: 1.לנגן 2.מחשב 3.לפתוח כל בוקר את הפלאפון 4.לשמוע מוזיקה 5.לאכול בשר? 6.לאחר לבצפר XD 7. להבריז מהבצפר 6 סרטים שאתה אוהב: 1.המסור 2.אספן העצמות 3.הטוב הרע והמכוער 4.מלך האריות 5.סום קינג אוף מונסטר! 6.דה ז'ה וו 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1.אצל נועמשלי 2.אצל אהובתי 3.אצל הבן אדם הכי מושלם בעולם
4.אצל חברה שליP-: 5.אצל קוקי
4 ספרים שקראת ואהבת: 1.הארי פוטר 2.זהו 3. 4. 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1.שחור 2.אדום 3.בז' כזה קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1.www.sex4free.co.il 2. www.southparkzone.com ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1.נועםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifיאללה

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. בנג'י 2. טיול מסביב לעולם 3. להתחתן 4. לעשות ילדים
5. תערוכה שלי O: 6. להיות בהופעה של להקה מחו"ל שאני אוהבת 7. לא יודעת 8. לא יודעת 9. גם פה לא 10. ופה גם לא 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. Alice in Chains - Down in a hole 2. Alice in Chain - Love, Hate, Love 3. Megadeth - A tout le monde 4. Megadeth - Promises 5. Nightwish - The phantom of the opera 6. Guns N' Roses - Sweet child o' mine 7. Opeth - In my time of need 8. Opeth - To rid the disease 9. Pink Floyd - Wish you were here 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אהיה זונה
2. אבגוד 3. ארצח 4. סמים 5. אוכל משהו לא כשר? 6. אתאבד חח 7. אענה על השאלה הזאת 8. וזאת 7 הרגלים שלך: 1. מחשב 2. מוזיקה 3. להסתכל בפלאפון איך שאני קמה 4. לאכול 5. קליקים 6. לאחר לכל מקום 7. לישון 6 סרטים שאתה אוהב: 1. טיסה 93 2. ספיד 3. 101 כלבים דלמטים
4. לא עולה לי עוד 5. 6. 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. שוויץ!!!1 2. מפגש כלשהו 3. לונדון 4.על הירח XD 5. במיטה יושנת
4 ספרים שקראת ואהבת: 1. הפנימייה שלא הייתה 2. תלתלים מכושפים 3. ההתערבות 4. המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. אדום 2. שחור 3. כחול קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. amsgm.net שקרס בכלל 2. פורום 1740 ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. מודיייי

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאבל למה לנצלש לפה?!../images/Emo4.gif

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. הופעה של Three Days Grace 2. הופעה של גאנז (אני מוכנה להסתפק גם בוולווט
) 3. שיהיה לי לפטופ של מקינטוש 4. לטוס לאיטליה וארה"ב 5. להיות לפחות עוד פעם אחת במפגש מפוצץ של סיסטם
6. לסדר את החדר! כלומר, אחרי שאני אמות אני רוצה שהחדר שלי יהיה מסודר 7. לקנות את כל הדיסקים שאני רוצה! 8. להיגמל מהמחשב 9. לעבוד בתו השמיני 10. לדעת ערבית 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. Guns N' Roses - Civil War 2. SOAD - Solider Side 3. Three Days Grace - Get Out A Live 4. Aerosmith - Full Circle 5. Bullet For My Valentine - Cries In Vains 6. Useless ID - Redemption 7. Poison - Fallen Angel 8. Intwine - Happy 9. Green Day - Letterbomb 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. סמים 2. אוכל סלט ביצים 3. אתאבד 4. אלך להופעה של רוני סופרפארם 5. אלמד כימיה/ביולוגיה/פיזיקה 6. ארצח מישהו 7. אסע בקו מספר 1
8. אבגוד בחבר 7 הרגלים שלך: 1. כססית ציפורניים 2. קליקים כאלה באצבעות
3. לא מסוגלת להסתובב עם פיג'מה בבית 4. לא יכולה לראות נעליים בסלון (זה פשוט מטריף אותי!!!!!!!) 5. חייבת לישון עם קצת אור 6. לסדר את החדר 7. אם אוכלים עוגייה אחת חייבים לפחות עוד אחת 6 סרטים שאתה אוהב: 1. שר הטבעות 2. שודדי הקאריביים 3. יורוטריפ 4. פוקהונטס של דיסני ^^ 5. רנט 6. אפקט הפרפר 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. ארה"ב 2. ירושלים 3. 4. 5. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. רודף העפיפונים 2. הארי פוטר 3. אם יש גן עדן 4. מישהו לרוץ איתו 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. סגול!! 2. כחול 3. ירוק קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. אין לי כוח
וגם אתם בכל מקרה לא תכנסו.. אבל תדעו שאני אוהבת ויקיפדיה
2. ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. כל אחד מהפורום
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Chen Shesek

New member
שסרג' יבוא שסרג' יבוא שסרג' יבוא

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לטוס לארה"ב- לעשות איזה טיול ארוך כזה בין כמה מדינות. 2. ללכת להופעה של להקה שאני אוהבת. 3. לעבור דירה ממודיעין (שנה למנייאק...). 4. לעבור לגור לבד או עם שותף. 5. להיפגש עם ברי סחרוף, ג'ימי פייג', פלי ורוג'ר ווטרס. (מותר לי לפנטז לפעמים..) 6. לנגן על גיטרה באס שלי (כי כרגע אני עם של המורה שלי
) ולנגן בצורה מקצועית. 7. לסדר את החדר ולתפוס אומץ לזרוק דברים שאני לא צריכה. 8. לפגוש פעם אחת בחיים מישהו שאוהב את אותה מוזיקה שלי בדיוק ולהיות איתו/ה הרבה זמן. 9. לחזור לשוויץ ולחשוב על לרדת לשם.
10. לעבוד באיזשהו תחום שאני אוהבת- כתיבה או מוזיקה. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם): 1. ככה זה לאהוב אותך- ברי סחרוף 2. Wish You Were Here- Pink Floyd 3. When I Come Around- Green Day 4. Fade To Black- Metallica 5. Since I've Been Lovin' You- Led Zeppelin 6. Under The Bridge- Red Hot Chili Peppers 7. יומולדת- ברי סחרוף 8. Time- Pink Floyd 9. נפלת חזק- איפה הילד זה פשוט עינוי, איך מצמצמים הכל ל-9 שירים??????????? 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אתאבד 2. אכניס לפה את מה שמוציאים מהאוזניים 3. אחטט באף למישהו אחר 4. אשוויץ במשהו שאני עושה 5. אהפוך לסגפנית/ אתנצר/ אתאסלם/אתבוהדיזם 6. אשאל מישהו אם הוא ישן 7. אפסיק לשמוע מוזיקה 8. להאמין לטלוויזיה 7 הרגלים שלך: 1. בין 16:00 ל-18:00 לשמוע מוזיקה, אבל רק להקשיב (זה דבר חולני אבל זה ככה) 2. לקום בבוקר 3. לסנן מישהי במסנג'ר 4. להוסיף כמעט לכל דבר "וש" או !!!!!!!!!111111111אחת 5. ללכת עם קוקו ולא לפזר אותו מכיתה ד', כלומר 3 שנים + 6. לשים משקפיים 7. לפתוח את התריסים 6 סרטים שאתה אוהב: 1. גבעת חלפון 2. מדוזות 3. מישהו לרוץ איתו 4. הארי פוטר ואבן החכמים 5. מלך האריות
6. סימפסונס 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. שוויץ!!!!!!!!!!! המקום הכי מדהים בעולם. 2. הוד השרון. 3. ת"א. 4. בים. 5. בארה"ב. 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. "35 במאי"- אריך קסטנר. 2. "אני אתגבר"- דבורה עומר. 3. "שרה גיבורת ניל"י"- דבורה עומר. 4. "עלובי החיים"- ויקטור הוגו. 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. כחול כהה 2. שחור 3. ירוק כהה קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. אין לי כוח 2.כנ"ל ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. עדי!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111אלף

חחחחח גם את עושה את זה?../images/Emo6.gif

יש לי פשוט הרגל מגונה גם לשים פלייליסט של להקה להשען אחורה ופשוט לשמוע את המוזיקה ולא לעשות כלום, זה כ"כ כיף, במיוחד בחושך

Chen Shesek

New member
נכון! אבל לי זה לא כיף בחושך.

אני אוהבת להסתכל על השכנה כשהיא תולה כביסה דווקא. (אני רצינית לגמרי...
)

dusa1

New member
יעללה P:

10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. בנג'י 2. ללמוד אופרה 3.לקנות חמור וחזיר קטן כזה! 4. להביא שלום 5. להרוג מישו מסויים 6. להזדיין? 7. לבקר בכל הארץ 8. לגור בישוב בצפון 9. לגור בישוב במרכז 10. לגור בת"א 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. הרבה 2. הרבה 3.הרבה 4.הרבה 5.הרבה 6.יותר 7.מ 8.תשע 9. שירים 8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. זנות 2. סקס בשירותים 3. אנטוש מישו רגשית 4. אפגע במישהו במכוון בשביל לצחוק 5. אשקר בנוגע לרגש שלי כלפי מישהו 6. אשכח את החברים שלי 7. אחזור בתשובה! 8. נענתי או אענה ללחץ חברתי 7 הרגלים שלך: 1. קוססת ציפורניים כפייתית 2.אובת מגע, יותר מדי. 3. מזמזה את הרגל בטירוףףף 4. דביקות במטרה 5. לדבר גס P: 6.נקמה 7. לדלג XD 6 סרטים שאתה אוהב: 1. טומי 2. אפוקליפטו 3. אנטיגונה 4. פאנטום האופרה 5. כל דיסני 6. עלובי החיים 5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. ת"א 2. יבנה!!! 3. אורנית 4. עם חברים 5. בתנועה P: 4 ספרים שקראת ואהבת: 1. שומרת אחותי 2. הולדת ונוס 3. עלובי החיים 4. זכרונותייה של גיישה 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. ממש 2. לא 3. יודעת קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. ">< 2. "">< ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. מורפיקס

למעלה