שסרג' יבוא שסרג' יבוא שסרג' יבוא
10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לטוס לארה"ב- לעשות איזה טיול ארוך כזה בין כמה מדינות. 2. ללכת להופעה של להקה שאני אוהבת. 3. לעבור דירה ממודיעין (שנה למנייאק...). 4. לעבור לגור לבד או עם שותף. 5. להיפגש עם ברי סחרוף, ג'ימי פייג', פלי ורוג'ר ווטרס. (מותר לי לפנטז לפעמים..) 6. לנגן על גיטרה באס
שלי (כי כרגע אני עם של המורה שלי
) ולנגן בצורה מקצועית. 7. לסדר את החדר ולתפוס אומץ לזרוק דברים שאני לא צריכה. 8. לפגוש פעם אחת בחיים מישהו שאוהב את אותה מוזיקה שלי בדיוק ולהיות איתו/ה הרבה זמן. 9. לחזור לשוויץ ולחשוב על לרדת לשם.
10. לעבוד באיזשהו תחום שאני אוהבת- כתיבה או מוזיקה.
9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם): 1. ככה זה לאהוב אותך- ברי סחרוף 2. Wish You Were Here- Pink Floyd 3. When I Come Around- Green Day 4. Fade To Black- Metallica 5. Since I've Been Lovin' You- Led Zeppelin 6. Under The Bridge- Red Hot Chili Peppers 7. יומולדת- ברי סחרוף 8. Time- Pink Floyd 9. נפלת חזק- איפה הילד זה פשוט עינוי, איך מצמצמים הכל ל-9 שירים???????????
8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. אתאבד 2. אכניס לפה את מה שמוציאים מהאוזניים 3. אחטט באף למישהו אחר 4. אשוויץ במשהו שאני עושה 5. אהפוך לסגפנית/ אתנצר/ אתאסלם/אתבוהדיזם 6. אשאל מישהו אם הוא ישן 7. אפסיק לשמוע מוזיקה 8. להאמין לטלוויזיה
7 הרגלים שלך: 1. בין 16:00 ל-18:00 לשמוע מוזיקה, אבל רק להקשיב (זה דבר חולני אבל זה ככה) 2. לקום בבוקר 3. לסנן מישהי במסנג'ר 4. להוסיף כמעט לכל דבר "וש" או !!!!!!!!!111111111אחת 5. ללכת עם קוקו ולא לפזר אותו מכיתה ד', כלומר 3 שנים + 6. לשים משקפיים 7. לפתוח את התריסים
6 סרטים שאתה אוהב: 1. גבעת חלפון 2. מדוזות 3. מישהו לרוץ איתו 4. הארי פוטר ואבן החכמים 5. מלך האריות
6. סימפסונס
5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1.
שוויץ!!!!!!!!!!! המקום הכי מדהים בעולם. 2. הוד השרון. 3. ת"א. 4. בים. 5. בארה"ב.
4 ספרים שקראת ואהבת: 1. "35 במאי"- אריך קסטנר. 2. "אני אתגבר"- דבורה עומר. 3. "שרה גיבורת ניל"י"- דבורה עומר. 4. "עלובי החיים"- ויקטור הוגו.
3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. כחול כהה 2. שחור 3. ירוק כהה קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1. אין לי כוח 2.כנ"ל ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. עדי!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111אלף