סרגוסה תנצח?

קשה! הסברים-כנס... ה-מ-ל-צ-ה!!!

סראגוסה חייבת את הנקודות במאבק על ההישארות בליגה, והיא ללא שני הבלמים הפותחים שלה כי שבוע שעבר שניהם קיבלו כרטיס אדום! לסביליה יש עוד סיכוי לגביע אופ"א, וגם יש לה את שני החלוצים הטובים בליגה- בפיסטפה ודריו סילבה! בעצם זהו משחק מצויין לניצחון חוץ (אפשר לגבות בתיקו)! תיקו-30% ניצחון-69% הפסד-1%

תודה וכנסו:

פשוט התערבתי עם הספא שלי שביתר מנצחת את הפועל ת"א התערבנו על 4/3 להיום בשותף אז אני בחרתי 3 והוא הוסיף אותם בשיטה ושלח

ZIZO 5

New member
חחחחח...

שני החלוצים הטובים בליגה... לא כל דבר שאני אומר לך נכון ב-100%, אז אל תעשה מעצמך צחוק.

שמיגה זה שהפסדת...

לא אומר שאתה צריך להתעצבן... וחוץ מזה בניגוד אליך, אני מאמין למה שאתה אומר ובונה עם זה טורים... זה שאתה רותה לדפוק אותי זה משהו אחר!

ZIZO 5

New member
מה קשור? לפחות אל תכתוב כאלה דברים.

עד היום לא שמעת על החלוצים האלה אז מה אתה כותב סתם? עזוב לא משנה, וממש לא מעניינים אותי הטורים שלך, ואני בטח לא רוצה לדפוק אותך.

דאריו סילבה החלוץ הטוב בליגה??

כנראה לא עקבת אחרי הקריירה שלו עוד מאוורוגוואי דרך מלאגה עד עכשיו שחקן עם עשר גולים בעונה מתוכם שמונה בפנדלים.. ככה שאני יכול בנשימה אחת לתת לך רק בספרד עשרה חלוצים לפחות יותר טובים ממנו בפיסטה באמת שחקן מעולה אבל דריו סילבה??? וחוץ מזה לדעתי סרגוסה ינצחו הם פשוט חייבים להתחיל לאגור נקודות בבית..

אחי זאת אומרת שאם יהיה פנדל לסביליה

בטוח 1-0, כי דריו סילבה הבקיע כבר 8 פנדלים... חשבת על זה? ומה עם בפיסטפה? חכה לסוף המשחק ואז נדבר...

ZIZO 5

New member
...

קוראים לו בפסיטה, והוא בועט את הפנדלים לא דריו סילבה.

מה הקשר?? זה שהוא בועט פנדלים טוב

עושה אותו שחקן טוב??? שחקן עם משחק ראש פנטסטי אבל לא נייד לא ניחן בבעיטות חזקות לא בעל מיקום..שחקן ממוצע ביותר..

רון65

New member
אדום עולה ,אני מאוד מעריך את דעתך

אבל הפעם אתה טועה. אין להם הגנה בכלל

כנס יהומו.

שני הבלמים של סראגוסה חסרים, כנראה יכניסו בלמים לא מנוסים, שאולי יהיה מצב לפנדל, ואם הוא הבקיע כבר 8 פנדלים למה שיחטיא את התשיעי? ואתה הומו. (הווינר של סביולה 1)

רון נכון ששני הבלמים חסרים אבל קח

בחשבון סביליה קבוצת חוץ לא מהטובות בליגה וסרגוסה חייבים נקודות ברור שעל הנייר זה משחק של תיקו אבל יש לי הרגשה על סרגוסה..

למעלה