סרבר

סרבר

אני וחבר שלי מתכננים לבנות צ´אט דרך הויז´ואל בייסיק כבר אמרו לנו שזה לא קשה כמו שזה נראה. האם אתם יודעים דרך איפה אפשר להשיג סרבר לצ´אט ( גם דרך המירק ) ? {רצוי חינם} ?

Mr Boggy Man

New member
סרבר, הכוונה התוכנה שפותחת

לכם האזנה לפורט מסויים ועושה פעולות. אז זה אפשר למצוא בכל חור, בנענע אפשר. אבל אתם צריכים אינטרנט מהיר. שזה עולה כסף...

Mr Boggy Man

New member
בעעעע, אם אתה רוצה להיות רציני

אתה צריך א. אינטרנט מהיר, הכוונה לא לאי.די.אס.אל ודבר כזה הכוונה לממש אינטרנט, שזה הכוונה לרכישת שאלל באיזה חוות שרתים. לא משנה בכל אופן, אם אתה רוצה להיות רציני, תתקין את הסרבר שלך על לינוקס כי לינוקס אמינה יותר מאובטחת יותר ובכלל לא צריך להסביר למה לינוקס טובה מווינדוס. דבר שני, תתקין את התוכנה, תלמד אותה קצת, שחק עם הקונפיג, תקנה דומיין נומלי ותריץ תתוכנה...

IdanR

New member
לא צריך להגזים..

אפשר להקים שרת גם על ווינדוס, יש הרבה שעושים את זה. לגבי החיבור, איי די אס אל יספיק בהחלט, בהנחה שאין לך הרבה יותר מידי אנשים שמחוברים בו זמנית. (יותר מאלף)

תשמע

יש גירסא מיוחדת של חלזונות להקמת שרתים. זה עולה הרבה כסף ולא שווה אותו. לעומת זאת REDHAT היא הפצת לינוקס חינמית כמובן שמאפשרת הקמת שרתים בקלות יחסית. יש מפגש לינוקס בקרוב בסיוון ואתה יכול לדבר שם עם אנשים. תראה בפורום לינוקס www.redhat.com

IdanR

New member
כן, אבל אם כבר יש לך...

כל מה שצריך זה windows 2000 או NT בעקרון אפשר גם על 98 או xp אבל זה לא כל-כך יעיל, וגם לא בטחוני... בכל אופן, תחפש את אחד השרתים האלה של איי אר סי לווינדוס... תעשה חיפוש בגוגל על IRC Server או משהו.

IdanR

New member
אני מכיר מישהו...

שבנה תוכנת צ´ט כשילוב של ויז´ואל בייסיק, ו - CGI. למעשה הוא בנה את הסרבר בעצמו..

למעלה