סרבר צ'ק הוריי לכולם, יש סרבר צ'ק משעה שמונה עד תשע וחצי. זה כדי לחסוך פתיחת אשכולות מיותרים. CYA
O One Minute New member 14/8/07 #1 סרבר צ'ק ../images/Emo107.gif הוריי לכולם, יש סרבר צ'ק משעה שמונה עד תשע וחצי. זה כדי לחסוך פתיחת אשכולות מיותרים. CYA
סרבר צ'ק ../images/Emo107.gif הוריי לכולם, יש סרבר צ'ק משעה שמונה עד תשע וחצי. זה כדי לחסוך פתיחת אשכולות מיותרים. CYA
S Shira XD New member 14/8/07 #2 נדחה ל10../images/Emo28.gif כרגיל נראלי יוציאו בCASH SHOP איוונט,הלוואי אולי זה יעזור לי עם הקניה. חחח P:
נדחה ל10../images/Emo28.gif כרגיל נראלי יוציאו בCASH SHOP איוונט,הלוואי אולי זה יעזור לי עם הקניה. חחח P:
ק קיקיקיעונת New member 14/8/07 #4 מזל שאני ישנה עד מאוחר או שהייתי מתה XD../images/Emo109.gif (מתה משעמום כמובן P= אתם לא יכולים לנחש מה זה בלי מייפל לתקופה של הרבה זמן.. פעם לא הייתי במייפל ל3 חודשים T-T)
מזל שאני ישנה עד מאוחר או שהייתי מתה XD../images/Emo109.gif (מתה משעמום כמובן P= אתם לא יכולים לנחש מה זה בלי מייפל לתקופה של הרבה זמן.. פעם לא הייתי במייפל ל3 חודשים T-T)
O One Minute New member 15/8/07 #6 ../images/Emo207.gif עזרה!!1אחדשתייםשלוש../images/Emo107.gif אני לא מצליח להיכנס למייפל. כלומר למסך עם המוזיקה המעצבנת כן, אבל כשאני מקיש את שם המשתמש והסיסמה, אנטר, זה פשוט לא מגיב ואחרי כמה זמן זה עושה לי disconected. מה לעשות?
../images/Emo207.gif עזרה!!1אחדשתייםשלוש../images/Emo107.gif אני לא מצליח להיכנס למייפל. כלומר למסך עם המוזיקה המעצבנת כן, אבל כשאני מקיש את שם המשתמש והסיסמה, אנטר, זה פשוט לא מגיב ואחרי כמה זמן זה עושה לי disconected. מה לעשות?